Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hát az a két parancs a terminálban nem oszt, nem szoroz...

Mindenki más: a következő cikk már teljesen OK, előredátumozva vár.
A WEP működése, és hibái vannak közérthető, mégis részletes módon leírva benne... a támadás elméletével együtt (tehát ha valaki azt elolvassa, és megérti, akkor már nem lesz belőle vérpistike
)
Persze szó esik a WPA-ról is, de arról csak 2 bekezdés, abból is az egyik a jelszótörés technikájával foglalkozik...Még pár nap, és olvashatjátok

sh1n0b1:
Xploitz nem én vagyok, én nem nyújtok segítséget vérpistikének
Ha már ilyeneket írsz, hogy:
mugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
és nem tudod a választ, az már übergáz. Olvass egy picit, más fórumok is vannak.
Ha tudnád, én mennyit olvastam....Még a laptophoz sem ültem le, amivel kísérleteztem, máris tudtam az ilyen alapdolgokra a választ.
De mivel te egy tipikus script kiddie vagy, adok még 2 kulcsszót: CHIPSET és DRIVEREzekután pedig már csak csúnyán fogok rádnézni...
JA, és ez meg nagyon bejött:
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
Nem tudom, hány linuxot láttál már, de hogy elég sok helyen van ugyanilyen KDE felület, az szinte biztos...Azért, mert a srácok lecserélték a hátteret, nem kell őket az égbe küldeni
De azért kösz...

DOMy
mod: látom, sokat termeltetek már, valahogy lemaradtam 18 üziről

bobace:
Tényleg? Miért nem?Mit ír ki?
xconfig-ot próbáltad?
Nálam a CD újraírása általában megoldott minden problémát. (jó, mondjuk xar Fuji újraírható CD-nél mit várjon az ember..)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Ulefone Armor 33 Pro
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)