Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

válasz Gyuri16 #50 üzenetére

Hát az a két parancs a terminálban nem oszt, nem szoroz... ;)

Mindenki más: a következő cikk már teljesen OK, előredátumozva vár.
    A WEP működése, és hibái vannak közérthető, mégis részletes módon leírva benne... a támadás elméletével együtt (tehát ha valaki azt elolvassa, és megérti, akkor már nem lesz belőle vérpistike :DDD)
    Persze szó esik a WPA-ról is, de arról csak 2 bekezdés, abból is az egyik a jelszótörés technikájával foglalkozik...

Még pár nap, és olvashatjátok ;)

sh1n0b1:
    Xploitz nem én vagyok, én nem nyújtok segítséget vérpistikének :(((
    Ha már ilyeneket írsz, hogy:
    mugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
    és nem tudod a választ, az már übergáz. Olvass egy picit, más fórumok is vannak.
    Ha tudnád, én mennyit olvastam....Még a laptophoz sem ültem le, amivel kísérleteztem, máris tudtam az ilyen alapdolgokra a választ.
    De mivel te egy tipikus script kiddie vagy, adok még 2 kulcsszót: CHIPSET és DRIVER

Ezekután pedig már csak csúnyán fogok rádnézni...

JA, és ez meg nagyon bejött:
    egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem? :D
    Nem tudom, hány linuxot láttál már, de hogy elég sok helyen van ugyanilyen KDE felület, az szinte biztos...Azért, mert a srácok lecserélték a hátteret, nem kell őket az égbe küldeni
    De azért kösz...

DOMy

mod: látom, sokat termeltetek már, valahogy lemaradtam 18 üziről :B :C

bobace:
    Tényleg? Miért nem?Mit ír ki?
    xconfig-ot próbáltad?
    Nálam a CD újraírása általában megoldott minden problémát. (jó, mondjuk xar Fuji újraírható CD-nél mit várjon az ember..)

Új hozzászólás Aktív témák