- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Majd megkeresi magának a user ha már egyszer édekli a téma.
A cikk itt azért nem igazán hibakeresésről fog szólni szerintem.
Viszont az is megtörténhet, ha nem nem lesznek programok megadva, amiket lehet használni, akkor meg a usernek kell majd találnia.
Ha viszont nekiállnak kisérletezgetni, annak nem biztos, hogy jó vége lesz. -
juliabrilke
veterán
válasz
loszerafin #84 üzenetére
"Nincs olyan hely, ahova nem lehet betörni." Csak jól kell tudni tippelni a jelszót.
Egyébként ez aranyszabály, amit mondasz.
-
juliabrilke
veterán
Pont ezért vannak nagyon szigorú belső szabályok, amik kellő ismeret esetén megakadályozzák, hogy lerohasszunk a szervereket. Egyébként meg nem az a lényeg, hogy feltörjük, (persze lehet ez is cél) hanem az esetleges hibákat megtaláljuk.
De nem magyarul... Hááát... Azért akad bőven.
Ne értsd félre. Nem az ötletedet támadom, csak az esetleges "mellékhatások" miatt vannak aggályaim.
-
juliabrilke
veterán
Egyébként az sem lenne rossz, ha egy olyan topikot nyitnánk, ahol meg lehetne tárgyalni a tapasztalatokat, ill. tanácsot lehet kérni, ha elakadunk egy-két dologgal.
Itt olyanokra gondolok, akik biztonsági teszteléssel foglalkoznak vagy szeretnének valamikor.
Egy kis segítség mindig jól jönne. -
juliabrilke
veterán
Szerintem nem véletlen, hogy a "vének tanácsa" még meditál rajta...
Nagyon jó az ötlet, de sajnos sok káros hatása is lehet, amiért TE természetesen nem lehetsz majd okolható.Egyébként az szerintem jó ötlet lenne, ha a toolok neveit valahogy kitakarnád. Ebben az esetben meg tudnád mutatni magát a támadást is, de el tudnád kerülni, hogy valaki a program ismerete nélkül valami hülyeséget csináljon.
-
juliabrilke
veterán
Én is gondolkoztam már hasonló cikksorozaton, de elvetettem az ötletet a már említett gondok miatt.
Nem nagyon szeretném pl. ha valakit elkapnának, miközben lopja valahonnan a wifis netet vagy scannel egy szervert. (mert egyszer nyílván meg fogja próbálni)
Ugyanakkor nem tudja, hogyan tudják loggolni, meg hasonlók.Ezért kellene csak a megelőzésre fektetni a hangsúlyt. (szerintem
)
-
juliabrilke
veterán
Látom már előre...
Mindenki a cikkek elolvasása után majd azt hiszi, hogy párossával töri fel a szervereket és nagy hacker lesz.
Sajnos nem így fog működni a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Formula-1
- iPhone topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- További aktív témák...
- Dell kezdő gamer notebook (5th i5, 1 GB GeForce 820M,250 SSD) kiárusítás!!!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest