Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke #99 üzenetére
Bocs nem tudtam, hogy ennyire kötöszködni akarsz. Legközelebb tekinettel leszek erre is.
-
válasz
juliabrilke #97 üzenetére
A cikk itt azért nem igazán hibakeresésről fog szólni szerintem.
Miért szerinted a hackerek mit keresnek?
Ha megnézed azokat a programokat, és esetleg olvasgattál IP csomagokról, titkosításról, akkor sokmindent meg tudsz állapítani ezekkel a programokkal.
Majd megkeresi magának a user ha már egyszer édekli a téma.
Ezt meg külön bekezdésben fejtettem ki. Vagyis bocs, külön elválasztott mondatot írtam erről.A port scanner, és egyéb hasonló programhoz meg jobb ha nem ír a szerző konkrét program nevet, mivel nem biztos ,hogy az adott program futni fog mindenhol. (Jó pár protscannert próbáltam végig és sok panaszkodott hogy ez vagy az a c++ - os dll file hiányzik neki, nem megfelő a windows verzió stb. )Ezt mondenki saját belátása szerint keressen.
Ezeknél a programoknál inkább általánosságban beszéljen, a működési elvről, mire jó, miként lehet felhasználni. -
válasz
juliabrilke #94 üzenetére
Szerintem inkább az írások alapján keletkező topicnak lesz nagyobb haszna.
Itt le lehet majd írni néhány program nevet, mivel ezek a programok ugyanúgy használhatók jó célra, nem egy és nem két programot láttam már hálózati szakinál amelyek nekem más megközelítésből voltak ismerősek. Amúgy meg gugli.Mivel 1-1 feladatra millió program létezik (pl portscan, traceroute, DoS), így tényleg nem mindenhol van értelme programnevet írni.
Azonban azért vannak elterjettebb progik melyeket előszeretettel használnak hálózat teszteléshez, hibakereséshez. (Ethereal, Nmap, Kismet)
-
MacCaine
őstag
válasz
juliabrilke #89 üzenetére
-
MacCaine
őstag
válasz
juliabrilke #82 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, padtárs!
Kék üdv!
És persze még egy voks a folytatásra!
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #74 üzenetére
Hát, nem tudom...
Igazad van egyfelől, másfelől....
Az a baj, hogy ezt bárki olvashatja az internetről. Ha meg, mondjuk valahogy levédeném jelszóval, hogy csak a PH!-s közösség láthassa: nem ér semmit, PH!-ra beregelni: 2 perc...Szóval, nem tudom hogyan védheném meg az infót az illetéktelenek elől.
Annak nincs sok értelme, hogy csináljak egy tucatcikket, amiben semmi nem látszik. Ilyenből van egy rakat youtubeon: mutat egy konzolt, semmit nem látsz, amit beleír, aztán a végén ráközelít az utolsó üzenetre: Hacked!Hát, mondhatom, irtóra sokat ér...
DOMy
u.i.: azért én még bízom abban, hogy meg lesz az engedély
Főleg, hogy ilyen nagy az érdeklődés.
-
Vladi
nagyúr
válasz
juliabrilke #70 üzenetére
Remélem, hogy nem így fog működni!
Gondolom fontosabb, hogy sok mindent meg lehessen tanulni belőle a biztonsgáról.Én e mellett érvelek, remélem a szerző is egyetért velem.
Apropó szerző... Szerző! Mit mondott a vének tanácsa?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest