Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

válasz loszerafin #76 üzenetére

loszerafin:
    Teszthálózat? Ahol mindent szabad, mert az ENYÉM? Ott kipróbálhattam, nem? Ki nem próbált technikát bemutatni olyan, mint azok a youtube videók, amikről írtam: a végén kiírja, hogy HACKED!!. Nagyon jó, ilyen programot én is tudok írni...
    Vírusirtó/spyware irtó?
    Úgy is el lehet tulajdonítani sok mindent, ha mindezekkel rendelkezel.... :U :U (bár az a "néhány intelem" még megmentő lehet)
    A célközönségem: TI. Ti, akiket érdekel a számítógép, jobban értetetek hozzá, mint sokan, és érdekelne ez a téma is (hiszen a nagy Informatika témába ez is belefér). Úgy veszem észre, van, akit ez érdekelne. mert ez is egy téma. Lehet, hogy ez alapján későbbbiztonsági szakértő lesz, és ő írja majd meg a mezei usernek a javítócsomagot, a vírusirtó frissítését, stb...
    Javaslom az ordoglakat.info című oldalt. Nézd meg a Sikersztorit..

Más hackerek?
    Nekik minek? Itt fogjátok megosztani a "tudásotokat"?

Mi ez az idézőjel? A hackerek igenis tudnak valamit...

Vladi:
    THX! Azonban elköteleztem magam a mellett, hogy a modikra bízom a döntést. Még mindig várom a válaszukat...nem tudom, még meddig...

juliabrilke:

Ha a userer nem akar buta maradni, akkor már régen utána nézett a dolgoknak. :U

De nem magyarul...

Attól még a szerver működtetője nem biztos hogy örülni fog, mert neki tök mindegy kicsoda rohasztotta le a szerverét. Neki akkor is kára származik belőle. Nem mondja majd azt, hogy "semmi gond, csak próbálkozott."

Lehet normálisan is hozzáállni ehhez (lásd a fentebbi linket, Sikersztori néven).
    Lehet, hogy te is, miután betörsz mondjuk egy céghez, és elküldesz nekik valami belső infót, akkor hasonlóképpen végzed?

DOMy

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés