- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
loszerafin:
Teszthálózat? Ahol mindent szabad, mert az ENYÉM? Ott kipróbálhattam, nem? Ki nem próbált technikát bemutatni olyan, mint azok a youtube videók, amikről írtam: a végén kiírja, hogy HACKED!!. Nagyon jó, ilyen programot én is tudok írni...
Vírusirtó/spyware irtó?
Úgy is el lehet tulajdonítani sok mindent, ha mindezekkel rendelkezel....(bár az a "néhány intelem" még megmentő lehet)
A célközönségem: TI. Ti, akiket érdekel a számítógép, jobban értetetek hozzá, mint sokan, és érdekelne ez a téma is (hiszen a nagy Informatika témába ez is belefér). Úgy veszem észre, van, akit ez érdekelne. mert ez is egy téma. Lehet, hogy ez alapján későbbbiztonsági szakértő lesz, és ő írja majd meg a mezei usernek a javítócsomagot, a vírusirtó frissítését, stb...
Javaslom az ordoglakat.info című oldalt. Nézd meg a Sikersztorit..
Más hackerek?
Nekik minek? Itt fogjátok megosztani a "tudásotokat"?Mi ez az idézőjel? A hackerek igenis tudnak valamit...
Vladi:
THX! Azonban elköteleztem magam a mellett, hogy a modikra bízom a döntést. Még mindig várom a válaszukat...nem tudom, még meddig...juliabrilke:
Ha a userer nem akar buta maradni, akkor már régen utána nézett a dolgoknak.
De nem magyarul...
Attól még a szerver működtetője nem biztos hogy örülni fog, mert neki tök mindegy kicsoda rohasztotta le a szerverét. Neki akkor is kára származik belőle. Nem mondja majd azt, hogy "semmi gond, csak próbálkozott."
Lehet normálisan is hozzáállni ehhez (lásd a fentebbi linket, Sikersztori néven).
Lehet, hogy te is, miután betörsz mondjuk egy céghez, és elküldesz nekik valami belső infót, akkor hasonlóképpen végzed?DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest