- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke #99 üzenetére
Bocs nem tudtam, hogy ennyire kötöszködni akarsz. Legközelebb tekinettel leszek erre is.
-
válasz
juliabrilke #97 üzenetére
A cikk itt azért nem igazán hibakeresésről fog szólni szerintem.
Miért szerinted a hackerek mit keresnek?
Ha megnézed azokat a programokat, és esetleg olvasgattál IP csomagokról, titkosításról, akkor sokmindent meg tudsz állapítani ezekkel a programokkal.
Majd megkeresi magának a user ha már egyszer édekli a téma.
Ezt meg külön bekezdésben fejtettem ki. Vagyis bocs, külön elválasztott mondatot írtam erről.A port scanner, és egyéb hasonló programhoz meg jobb ha nem ír a szerző konkrét program nevet, mivel nem biztos ,hogy az adott program futni fog mindenhol. (Jó pár protscannert próbáltam végig és sok panaszkodott hogy ez vagy az a c++ - os dll file hiányzik neki, nem megfelő a windows verzió stb. )Ezt mondenki saját belátása szerint keressen.
Ezeknél a programoknál inkább általánosságban beszéljen, a működési elvről, mire jó, miként lehet felhasználni. -
válasz
juliabrilke #94 üzenetére
Szerintem inkább az írások alapján keletkező topicnak lesz nagyobb haszna.
Itt le lehet majd írni néhány program nevet, mivel ezek a programok ugyanúgy használhatók jó célra, nem egy és nem két programot láttam már hálózati szakinál amelyek nekem más megközelítésből voltak ismerősek. Amúgy meg gugli.Mivel 1-1 feladatra millió program létezik (pl portscan, traceroute, DoS), így tényleg nem mindenhol van értelme programnevet írni.
Azonban azért vannak elterjettebb progik melyeket előszeretettel használnak hálózat teszteléshez, hibakereséshez. (Ethereal, Nmap, Kismet)
-
Ez érdekes. Olvasni fogom, mert a szakdogámhoz és is alámerültem az internetes társadalom sötét világába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest