- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #62 üzenetére
ezzel az ételsorral még semmi baj, de pl. ha elmennél Kínába, ott rengeteg buddhista kolostor mellett van étterem, csak vega kaják vannak, és gondolhatod, hogy elég nagy változatosságban, mert mégiscsak egy Európa méretű ország. Bár a közhiedelemmel ellentétben a buddhisták nem vegások, (Buddha sem volt az, miután már buddha lett, akkor sem,) a kínai buddhisták - bizonyos történelmi okok folytán - mégis azok.
-
Crystalheart
őstag
válasz
#64791808 #62 üzenetére
Nem ettem, de már szagoltam több húst is, nem ízlett
Szerintem meg mindenki egyen amit akar, csak ne süllyedjen holmi hitgyülis vagy jehovás szintjére, hogy nekiálljon agresszívan térítgetni. Ez igaz mindkét oldalra...
Egyébként meg szerintem nem szagoltál eleget lótrágyát, de mindegy...
Bárcsak olyan lenne, a trágyát túrom néha egész nap, én még szeretem is.
(Hiába, látszik hogy parasztembör vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ''A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását. Egy...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest