- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk könyen lehet, hogy bőven a hallható tartomány felett gerjed vhol. Átlagos fülessel ezt nem tudtam megítélni, szkópot meg sosem látott a panel.
Igazából csak kiváncsi voltam, hogy (nagyon) kommersz fülessel van-e különbség egy normál, szellős, thro' felépítés és egy nagyon zanzásított SMD közt, de gyakorlatilag semmi. ( ehhez nyilván hulladék volt a monitorozó eszköz.... Pedig az SMD-s kivitelen panasonic kondik, meg susumu ellenállatok vannak. Egy szó mint száz, kell egy jó fejes is hamarosan)
Most nincs előttem a terv, de szinte biztos, hogy a clearance nem éri el a 30mil-t. Gyanta szvsz nem nagyon maradt, IPA elég jól lepucolja a maradványokat."A kimenetet meg csatold el a vezetéktől egy ferrit bead-del"[/I]
Mármint az OPA kimenete egy soros ferrite bead-en keresztül menjen a terhelésre, ami egyből a visszacsatoló e.állás után van?(OFF)(I)
"és azok érzékenyek rá, ha az invertáló bemenet kapacitíve csatolódik valamihez"(/I)(/OFF)
Valszeg itt van a kutya elásva, mert erre biztos emlékeznék, hogy figyeltem-e rá.
(Nyák: ha van kedved meg időd, átküldeném a nyáktervet, hogy látsz-e rajta kardinális marhaságot.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha csak 1-2 percet szánsz a cikkre, akkor a bevezető ötletszerű félbehagyása után lapozz a Gyakorlat c. részhez és olvasd el a képaláírásokat!
- Futás, futópályák
- Project ColdWar - Wargaming
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiMedia lejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Napelem
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest