Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk könyen lehet, hogy bőven a hallható tartomány felett gerjed vhol. Átlagos fülessel ezt nem tudtam megítélni, szkópot meg sosem látott a panel.
Igazából csak kiváncsi voltam, hogy (nagyon) kommersz fülessel van-e különbség egy normál, szellős, thro' felépítés és egy nagyon zanzásított SMD közt, de gyakorlatilag semmi. ( ehhez nyilván hulladék volt a monitorozó eszköz.... Pedig az SMD-s kivitelen panasonic kondik, meg susumu ellenállatok vannak. Egy szó mint száz, kell egy jó fejes is hamarosan)
Most nincs előttem a terv, de szinte biztos, hogy a clearance nem éri el a 30mil-t. Gyanta szvsz nem nagyon maradt, IPA elég jól lepucolja a maradványokat."A kimenetet meg csatold el a vezetéktől egy ferrit bead-del"[/I]
Mármint az OPA kimenete egy soros ferrite bead-en keresztül menjen a terhelésre, ami egyből a visszacsatoló e.állás után van?(OFF)(I)
"és azok érzékenyek rá, ha az invertáló bemenet kapacitíve csatolódik valamihez"(/I)(/OFF)
Valszeg itt van a kutya elásva, mert erre biztos emlékeznék, hogy figyeltem-e rá.
(Nyák: ha van kedved meg időd, átküldeném a nyáktervet, hogy látsz-e rajta kardinális marhaságot.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha csak 1-2 percet szánsz a cikkre, akkor a bevezető ötletszerű félbehagyása után lapozz a Gyakorlat c. részhez és olvasd el a képaláírásokat!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest