Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ulkesh #399 üzenetére

"Ki mondta, hogy nem alkalmas?
    UltraSpark és Power5/6 worksationokról beszéltünk, amikor erről írtam.."

épp ne,m, mert ez akkoriban volt, amikor az árakat hasonlítottuk össze. Legalábbis számomra akkor azokhoz kapcsolódott, mert pl nemtomki is akkoriban opteronos Sunt emelt be.

Nem az a bajom, hogy rámutatsz vmire, ami tényleg jó. hanem az, hogy a nagyon istenített Mac pro gépe miért nem ilyen?

"Az ObjectDock-nak kábé annyi köze van az OSX dokkjához, hogy hasonlóan néz ki.."

Akkor miben különbözik működésében kizárólag ez a program az eredeti docktól? Miben tér el a taskok kezelése benne? A Megjelenítés, és elhelyezés?

"Itt jön képbe az OSX spotlight-ja és a Vista gyorskeresője (gyorsbillentyű - első pár karaktere a kívánt programnak és enter).."

Xp, 2000 futtatás, pár karakter, és ha egyzer már votl hazsnálva megadja mint opciót. Vagy legördülőmenü. Ha ez lett fejlesztés akármelyikben, akkor a korábbiakhoz képest sztem semmiféle előrelépést nem ad. Pláne, hogy billenytűsen navigálok a start menüben is, ha gyorsan akarok dolgozni és soikat használom egy adot időben, ergo napi sokat. Akkor egy idő után ráállok.

"Vegyük alapul az általad használt Power5-ös munkaállomást, az emberek túlnyomó része mit tudna kezdeni vele szögbeverésen kívül? És Mac-el? Melyik gép használhatóbb többek számára? És ez szerinted minősíti az adott hardvert?
    Adott feladathoz kell választani a gépet, ha én úgy látom, hogy a mindennapi használatra és a munkámhoz gyorsabb, kényelmesebb a Mac (úgy, hogy vele párhuzamosan más alternatívát is használok), akkor ez miért fáj másoknak? Miért kell látatlanul, ismeretlenül sommás véleményt alkotni bármiről?"

Akkor ne azt mondd, hogy csak az a jó munkaOS, hanem azt, hogy neked jó. Nekem nem az OSX-szel van a bajom ,hanem a stílusoddal, amiben minden mást lehúzol a földig, míg az OSX-et az egekig magasztalod.

Ha a TM-et külső vinyóval használod, akkor nem működik neki a McMini esetében a just works kategória, amit előszeretettel hangoztattok az egségsugarú, bár talán inkább nevezném nullsugarú júzer esetében is.

"Azon kívül, hogy PC-ből több van és az általad végzett munkához szükséges szoftverek nem találhatók meg rá, nem igen olvastam értékelhető kritikát.."

mivel soha nwem az Os-t kritizáltam, csk amikor vmit forradalmi újításnak harangoztatok be, akkor előhoztam más lehetőségeket is, hogy mégsem olyan új dolog.

Nem válaszoltál pl: miért is zsákutca a power pc vonal? Bluegene, szuperszámítógépek milyen rendszerre épülnek? Mert én úgy tudom a legtöbbjük IBM procis.

többszálas futás: ok, rendben, de elvileg egy vinyóterületen van az adat, ahhoz meg egyszerre nem férhet két progi hozzá. Melyiké a prioritás?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés