- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
néztem ezt a tesztet, de valami nem jün át nekem a teszt garafikonokon, hogy azok végul is mit akarnak jelenteni ? és mihez képest mérték ezt a %okat?
Meg ha ez a teszt nem hoz semmi elöre lépést a DDR4 lassu és a DDR5 leggyorsabb verzioja között, vagy csak minimálisat, akkor miért is fejlesztenek és miért van akkora különbség a frekvenciák és a sávszélesség között?
Egyáltalán mi értelme venni jobb ramot ha semmi haszna? és miért is fejlesztenek enyni pénzért ilyet, ha semmi elöre lépés, egyáltalán , hol kellene megmutatkoznia ennek a nagy frekvencia ugrásnak ?Mondjuk talán azt is kellene tesztelni, hogy a DDR4 és a DDR5 között mi a különbség file másolás között meg amikor betölt a játék.
Mert igy most ez ugy tunik nekem , hogy lehet , hogy a játékbetöltés között lenne a nagy különbség amit a teszt nem tesztelt, és utána meg már a játék sajátosságai miatt ugyan azt a szintet hozza a két tipusu ram , amit a teszt mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest