Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoebe326
csendes tag
Sziasztok!
Eloszor is gratulalok mert nagyon jo iras!!!
En is voltam kint Erasmusszal es sok hasonlo elmenyem volt. Egyedul voltam, de a tobbi erasmuszos diak is igy egymas csaladja lettunk. Aztan sok jo es rossz elmeny ert, egy napon elmentunk egy helyre. A mai napig tisztan emlekszem arra a pillanatra mikor meglattam, ereztem hogy megerkeztem hogy otthon vagyok. Hogy nem szamitanak a dolgok amik korabban szamitottak. Egy reszem megvaltozott es mar sosem lesz ugyanolyan mint volt. Amikor kikerulsz egy teljesen uj kornyezetbe termeszetes hogy valtozol hiszen a kornyezeted is valtozik. Ez adott erot ahhoz, hogy kitorjek a mokuskerekbol. (Diploma, munka, karrier, csalad... Kezdj egy el gurcolni egy multicegnel havi 80-100nettoert...) Amikor hazamentem az erasmus utan olyan mintha testileg ott lettem volna de lelkileg nem. Aki nem volt kint sosem fogja megerteni milyen ez az erzes, es igen azok akik ovodaskorom ota ismernek egy reszemet sosem fogjak megerteni. De ettol meg baratok vagyunk. Nem mondom hogy kulfoldon kolbaszbol van a kerites, sot mindenhol megvannak a nehezsegek es sehol nem repul az ember szajaba a sultgalamb. De ahol most vagyok tudom, hogy a lehetosegem megvan arra hogy megvalositsam azt amire az erasmus elott meg csak nem is almodtam. Ettol nem lennek magyar??? Mert nem elek a Karpat medenceben?? Ki mondja meg hogy mi vagy ki vagyok? Magyar voltam vagyok es leszek amig a szivem dobog. Magyarorszagon szulettem es ott nottem fel. Magyarul beszelek, a szuleim es a testverem is magyarok. Magyarorszag lesz a hazam mindig is es ezt senki nem veheti el tolem. Az otthonom viszont nem ott van. Hazank csak egy van, otthonunk lehet tobb is. Otthon erezhetjuk magunkat barhol a vilagon.Amikor azokra a honapokra gondolok mindig Bryan Adams -The summer of '69 c. szama jut eszembe..." ...those were the best days of my life.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest