Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Anno uTorrentem volt nekem is, de akkoriban valamiért folyton eldobta a hálozatot. Úgy értem ment és lecsatlakoztatta az egész gépet róla, amint kiléptem rögtön visszajött (jobb esetben), ha nem, akkor gép reset, mert sehogy nem tudtam visszaállítani és sehogy se akart működni anélkül a net. Szóval váltottam, jeleneg bittorrentet használok, azzal sosem volt ilyen gondom, illetve a cikkben megemlített probléma se került elő soha.
Ugyanolyan netem van mint neked, 120/50, ugyanúgy a telekomtól!
UI: gondolom utorrentbe nálam volt elállítva valami (alapbeállításokkal használtam, portokhoz meg ilyesmikhez nem nyúltam), azért volt galiba, de mindegy is, a bittorrent bevált.
UI2: Hasznos cikk amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- League of Legends
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest