Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sozen
csendes tag
Megjött itt van! összeraktam. de nagyon nagy csalódás ez egy nagyon picike ház. a képeken nem ekkorának tűnt hanem jóval nagyobbnak ezért nem is néztem meg a méreteit.
igazi csalódás.
-
Sozen
csendes tag
jövő héten megyek egy ilyenért. remélem lesz kb ilyen jó mint az irásban..
aleirt hátrányok nem is valós hátrányok igazából. szóval remélhetőleg más gond nem lesz vele.
-
Edge
veterán
Oldallapon van porszűrő? Sejtem hogy nincs ott olyan szépen be fog menni a por...
Amúgy fasza ház, ki is szemeltem megemnak, az oldalsó porszűrő esetleges hiánya és a béna talpai(nem kihajthatós, hanem csak egy gomb) miatt még nem nyerő egyelőre. -
lizRRR
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
A rohadt €letbe már ,hogy minden normálisan kinéző házért egy kisebb vagyont kell fizetni.

-
(ÉN)közPONT
őstag
Jó cikk !
Érdekes ez a kenyérpirító megoldás vinyóra a ház tetején

-
válasz
superecneB
üzenetére
Ezért nem veszek 10k fölött házat. A mostani Elite 331 is egyben tartja a gépet, és porszűrős.
-
Dr_Syrex
senior tag
Valahogy nem lett az igazi

A venti az nagyon szép; és külön jó pont, hogy a fénye kikapcsolható.
A hdd dokkoló és a hot swap fiók is hasznos, de az mégsem jön be annyira. -
Sok a fém az első fenti mögött? Flexet neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kissé órmótlannak tűnik, valamint a súlyáról mind a cikk, mind a honlap bölcsen hallgat...
-
superecneB
őstag
Jó kis leírás, jó kis ház. Bár én nem a kitörhető bővítőhelyeket mondanám negatívumnak, hanem az előlapon elhelyezett ventit ami előtt konkrétan egy fal van erősen kétlem hogy ez a világítós dizájnon kívül jó valamire...
Esetleg ez az új gépházad? - (Csak mert szívesen megnéztem volna beköltözve is) -
kpal
nagyúr
Szuper házikó kicsit HAF -ra emlékeztet.
-
Nordic
Közösségépítő
Jó teszt ,jó ház, csak nekem ronda. Ez a sajtreszelő effektus nem jön be egy ideje.
-
XuChi
addikt
Mocsok drága
Mért nem tudják mindezt 20k-ért adni? Akkor tökéletes lenne. Házra az a max amit ki adok több nem.A leírás azonban szuper
Köszönöm 
-
3.Aragorn
addikt
Jó cikk.
Az anyaghasználatról viszont nem sokat írsz. Lehet tudni valamit erről? -
Viktor77
titán
Csodálatos az az előlapi venti. Még kéne pár réteg fém elé, mert így egy minimális levegő bejut a házba.
Komolyan mondom, az ilyenek tervezéséért pénzt kapnak emberek?
"A ventilátor így hűti a ház belsejében található merevlemezeket is..." Nagyon-nagyon kétlem.
-
törölt tag
Egy az egyben lemásolták a sharkoon scorpio 1000-et kb 90% a hasonlóság. jó kis ház ez de az én sharkoon-om kijött 20ezerből

-
-
tommje
tag
korrekt

-
h.adam.92
őstag
válasz
planbmokus
üzenetére
Hoplite, nem Hopelite

-
Воланд
titán
válasz
planbmokus
üzenetére
És akkor visszatértünk a szépség relatív dologhoz.
1 méter?
Nem semmi. -
planbmokus
senior tag
Nekem pont az tetszik, hogy nem fekete. Ez a kékség is kiemeli a többi ház közül, meg az 1 méteres magassága is. 24 karátos zafírüveg és hasonló nyalánkságok...
Ez az ENERMAX is tök jó kis ház, bár erősen hajaz a HAF-okra, van benne az a kis "enermaxos plusz". A Hopelite név találó, mert amíg nem emeli meg az ember, addig reménykedik, hogy könnyű

-
Воланд
titán
válasz
planbmokus
üzenetére
A szépség ugyebár relatív dolog
Ez jogos.

Az általad linkelt ház meg végül is nem rossz, csak feketében jobb lenne.
-
Duree
veterán
Tetszik az írásod,a ház is tetszik,de sosem lesz ilyenem
-
planbmokus
senior tag
A szépség ugyebár relatív dolog

Nekem ez az álmom, csak az árából kijön egy fél konfig:
-
az oldallapon kivágott lyukak kb a negyedét engedik át a levegőnek egy mésejtrácsoshoz képest.
meg a HAF-omnál amúgy sincs szebb a világon!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Syl
nagyúr
Azt az özönvíz előtti Quantumot honnan sikerült előbányászni?

-
^Clown
addikt
Szerintem 30K egy ilyen komoly házikóért nem sok, sőt!
-
A csavarmentes rögzítést szerintem nem kell hiányolni; egy nagyobb VGA-t illik megfogatni, azon kívül rengeteg zörgésért ezek a rögzítetlenségek felelnek.
Én az Elite 331-ből is kiszórtam a csavarmentes cuccokat, bár megvannak még hozzá.
-
Zsír! Ide vele! Vagy az árával

-
macilaci78
nagyúr
Mivel a Hoplite fém szerkezete felé tornyosul Mi felé is tornyosul?

Jó írás lett, kellemes olvasmány, jó képek.
Nekem a ház valahogy nem tetszik. Kellemes a tudása, lezárt HDD-k, USB3, eSATA, dokkoló a tetején, az alján, de sok a madzag és a forma sem nyűgözött le és a szivárványszínű venti sem. Sok madzag: nem a gépben lesz kábelrengeteg, hanem mögötte a hátra kivezetett USB3.0-val. És azt a madzagot hol is fogja elvezetni? Kétszer megkerüli a procihűtőt, ha hosszú a kábel, vagy rövid kábelt a lamellák közt vezetem el? Tetszenek az előnyei, de a hátrányai teszik indokolatlanná az árát. -
axwel18
senior tag
Nagyon tetszik ez a ház, nekem kicsit HAF érzést kelt.
-
F34R
nagyúr
Szép házikó csak az ára nem tetszik 30k

-
Apone33
őstag
Grat a cikkhez. Nekem nagyon tetszik ez a ház, szvsz én nem veszem pici negatívumnak ha a vga-t be kell csavarozni, nehéz vgak-hoz elkél a csavar.

-
waporka
tag
nekem nagyon tetszik a ház! de tudom hogy nemlesz ilyenem
-
itt van az amiatt nem kéne. Nem tudnék rácsatlakozni. Az új tápom hosszabb és a modularitása miatt a csatik még pluszba hátralógnak plusz még be kéne csatlakozni a panelre, esélytelen. Ha ezt megvenném adnék a ****k egy pofont és megint az a kép fogadna mint régen: rendezetlen kábeldzsumbuj.
Igazán összebeszélhetnének a házgyártók a táposokkal.
Ja már vártam a cikket, láttam az előjeleit!
-
kribe
őstag
Nagyon sokáig szemeztem ezzel a házzal, végül a "kistestvérét" a Clipeus-t rendeltem meg amiből a dokkolók, hot-swap meghajtó rekeszek, usb3 hiányoznak, és a kábel menedzselés sem olyan jól megoldott mint ebben. Érdekes hogy azon viszont a bővítőkártyák hátsó takarólemeze csavarral kiszedhető, nem kell törni. Nagyon meg vagyok elégedve, viszont amikor majd saját gépemnek szerzek új házat inkább a Hoplite lesz az ami versenyzik majd a CM HAF-fal, a Fractal Design Define R3-mal, és a Bitfenix Colossus-szal.

-
dave666
aktív tag
Köszönjük az írást

Tetszik ez a házikó
Sok problémát már megoldottak, a régebbi házakhoz képest
-
z0d1AK
nagyúr
Jó szórakozást!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm
Pedig a retro gépembe pont egy pár gigás hasonló kéne (azaz inkább Fujitsu, mert annak idején az volt benne).
Nem semmi.