Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Sztem is érdemes lenne bevenni egy nőt is, ha már így felvetődött, tildy pont meg is felelne. Nem csak azért, hogy női telefonokat teszteljen, hanem minden teszt végére is akár odaírhatná, hogy mit gondol róla női szemmel. Sztem ez nagyon jól jönne azoknak a férfiaknak akik esetleg a párjuknak szeretnének egy telefont megvenni, vagy sztem a női olvasókat is érdelné, hogy mit gondol egy nő róla, mert a nők azért sokszor teljesen más szempontok szerint választanak ki egy telefont maguknak is mint a férfiak.
Másrészről meg szívesen olvasnék cikket egy nő ujjából is, túl sok itt a férfi...
-
tildy
nagyúr
Ki akarnátok szúrni velem egy ilyen hello kittys mobillal , vagy valami rózsaszín jujjdecuki samsunggal???
Neeeeeee
Ahogy gondoljátok
tkazmer: nem, nem szántam úgy. Viszont az köztudomású, hogy mobil informatikán végeztem, diplomamunkám is mobilos témakörben írtam, illetve mobil tartalomfejlesztéssel foglalkozom ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest