Emberek! Tudni szeretném!

Tudni szeretném, hogy mit gondoltok. Iszonyatosan jó látni a statokat, napról napra, óráról órára, szeretem csak úgy böngészgetni a fórumainkat, bele-beleszólva egy-egy topicba. Itt és most köszönöm mindenkinek, hogy olvas minket. Ezért csináljuk.

Hirdetés

Úgyhogy marhára kíváncsi vagyok, hogy mivel tudnánk még jobbak lenni. Most már frissek vagyunk, mint a reggeli briós, rengeteget tesztelünk és hírezünk, de ha lehet még fokozni (és mindent lehet), akkor fokoznánk.

Szóval közvélemény kutat ások. Szeretném tudni, hogy mit tegyünk még meg értetek, miről olvasnátok többet, gyakrabban. Mivel bővítsük a tartalmat? Változtassunk a stíluson? A felépítésen? Menjünk le a cikkekbe olyan alapokig, hogy mi is az a Symbian? Minden egyes írásnál? Vagy legyünk szubjektívebbek és fikázzuk az összes gyártót/szolgáltatót? Miért szerettek ide járni (Mobilarena)? Miért nem? Ha te lennél a CEO, akkor min változtatnál? Kit rúgjak ki? Kit vegyek fel? Menjünk bulvár irányba, mint mások és írjuk meg hogy Kiszel Tündének milyen telefonja van?

Jöhetnek ötletek, érvek, kritikák, észrevételek. Van erre fórumtéma, akkor nyitottam, akkor a PH-n elindult a mobilos site. Utoljára április elején tisztelt meg minket Loretto azzal, hogy beleírt, ezúton is köszi, a PH bulin találkozunk megint.

Szóval írjatok. Mondjátok el a véleményeteket, értetek csináljuk. Meg azért, hogy 10 év múlva vehessek egy felfújható úszómedencét a garzonakásom franciaerkélyére. Csináljunk interjúkat? Az eddigiek nem hoztak nagy klikkszámokat. Menjünk extrém helyekre térerőt keresni? Legyünk tele videóanyaggal, ahol viruló fejjel bontom ki a Motorola Z8 dobozát és hülye poénokat sütögetek el? Író-olvasó találkozót csináljunk? Dedikáljunk index.html-t? És ki akar venni mobilarénás bögrét és kulcstartót 500-ért? Van egy csomó.

Itt az idő. Mondjátok el. Előre is köszönöm.