- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Már elég régóta megy ez a Technet előadássorozat, nekem is nagyon tetszettek eddig. Amúgy a főnöknek mondani kell, hogy ingyenes előadásra mész, simán elenged szerintem. Legalábbis amíg elérhető távolságban volt nem nagyon problémáztak, hogy 1 napra elmegyek ingyenes "továbbképzésre". Régebben volt kaja is, de jópáran csak kajálni jártak, ezért be is szüntették

Nekem Szegedről is simán megérte elmenni, rengeteg új és hasznos dolgot mutattak. -
webdeejay
aktív tag
-
WonderCSabo
félisten
-
^Clown
addikt
Én is el akartam menni, de itt van a nyakamon a tonnányi tanulnivaló sajnos...
orionstar: Ezen az aszályos időjáráson én is ki vagyok akadva. Rég volt ilyen száraz a tavasz (főleg a május!). Nagy bajok lesznek: gazdák csődbe mennek, mi meg a gatyánkat is odaadjuk majd egy szelet kenyérért.
-
Morden24
nagyúr
-
Lenry
félisten
a jövőbe látós videó nagyon meggyőző volt, mindig is tetszettek az ilyenek

az írás is jó, és érdekes lehetett az egész szeminárium. legközelebb lehet, hogy megpróbálok én is elmenniMS-fikázók: kb 95%uk Windowst használ. innentől kezdve teljesen lényegtelen mit mondanak

-
orionstar
csendes tag
Tényleg nagyon jó kezdeményezés volt ez anno a Microsoft részéről, de azóta összezsugorodott... tavaly több rendezvényen is részt vettem, mikor még a vidéki nagyobb megyeszékhelyeken is volt lehetőség... mindig tele volt a mozi, nem értem miért csak a fővárosiakra szűkítették ezt az egészet: nem mindenki teheti meg anyagi okok illetve időhiány miatt, hogy felutazik a fővárosba, ahogy én sem! Örömmel venném, ha ismét lennének országszerte ilyen rendezvények!
Emlegette, a bejegyzés írója, hogy a többi cég nem rendez ilyen előadást, illetve nem elég nagy a jelenlévő tömeg... ezt részben tudom cáfolni, részben nem, de mint tudjuk, a Microsoft egy elég nagy cég, ő megengedheti magának ezt, de például az Ubuntu Linux-os közösség is mindig tart különböző összejöveteleket, pl: release party stb, de sajnos ők is csak pesten
... nem rég volt egy kezdeményezés, hogy a linux használatát bemutató tanfolyam indul, annak a megszervezésében is erősen érződött a pénzhiány, ebből látszik, amit már fentebb mondtam, a Microsoft megteheti... legalábbis a budapesti szervezést, talán ők is pénzhiány miatt hagyták abba a vidéki rendezvényeket, de nem tudom, meg kellene kérdezni erről valamely bennfentest...A videóról: kizárt, hogy nálunk ilyen lesz 2019-re... örülhetünk, ha lesz mit enni... mit hallok a híradóban, a termés több mint 50%-a oda aszály miatt, megint az égbe szöknek az árak, nem volt elég a válság, még ez is, nagyon megsínyli ezt az évtizedet a hazánk, minden tekintetben.

Windows 7 RC: az is eredeti amit letöltök a Microsoft weblapjáról, kiírok és rányomtatok egy borítót, hasonló minőségű lesz mint a Microsoft promóciós lemeze. ;)
-
Typhoon47
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Edween
őstag
Grat. szép munka!!
-
pzstm
titán
nem....
Egységesen mindenki x86-ot kapott -
WonderCSabo
félisten
Én is elmentem volna szívesen, köszönjük az összefoglalót! x64-es lemezt nem adtak?
-
Barthezz2
nagyúr
Jó lett, grat az első írásodhoz
Jöhetnének vidékre is, elmennék egy ilyenre én is.
Ami a videót illeti.. simán el tudnám viselni azt az élettet

-
pzstm
titán
Ezzel kapcsolatban nincs releváns információm

-
DeltaPower
addikt
"Nem eszik, nem alszik, dolgozik!"
ezt a mottót biztos nem az én főnökömtől licenszelték?
-
Dany007
veterán
Na igen, erre gondoltam én is : )
Már megnéztük párszor itt a kolegákkal.
Hát, szó se róla, nem semmi.
De én nem vagyok ennyire optimista.
Mikorra is látja ilyennek a jövőt a Micro? 10-15 év múlva? Háááát necces...
Én örülnék neki a legjobban ha ez ilyen lenne 10 év múlva : ) Magyarországon is.
De nemtudom... Ahogy megfigyeltem, a nagyobb 'technikai ugrásoknak' mindig volt előzménye. Hogy is mondjam.... Hülye példa, de az lcd tv alap technológiája már majd 40 éves. Csak akkor még úgy gondolták, hogy színesben sohase fog működni. Aztán ugye kellett vagy 30 év mire elterjedt. Na mind1, talán a lényeget érted : )
Mindenesetre bízom benne, hogy ez a touchsreenes technológia kiforr és elterjed. Ahogy anno a mobiltelefon, vagy mondjuk mint pont manapság az lcd tv. -
azbest
félisten
-
Morden24
nagyúr
-
RootRulez
félisten
Na látom, itt is itt van már az írásod (nincs menekvés).
Grat hozzá!!
-
misimagaki
aktív tag
Ez az. Mutattam a kollégáknak be is sz@rtak....

Korábban voltam az SBS, és EBS2008-ról szóló szemináriumon. Ott is leadták. Budai Péter mondta, ha már mozi, akkor mulassunk...
A Sugár moziban voltunk, ahol a kezdéskor vagy 5x elment az áram az egész épületben. Meg is jegyezte Budai Péter, hogy ez a jövőkép, de mi van akkor ha nincs áram....
-
pzstm
titán
pontosan...ezért is linkeltem a teljes videót

-
misimagaki
aktív tag
-
pzstm
titán
-
Dany007
veterán
-
Móci
addikt
Jó írás lett.
Anno Pécsen is volt ilyen, el is mentünk rá ismerősökkel, megérte, nagyon tetszett. Kár, hogy már csak a fővárosban van. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Csabee.
nagyúr
ott voltam, jó írás

nekem is van eredeti RC dvd-m meg mappám

-
cizoe
őstag
-
pzstm
titán
-
Morden24
nagyúr
Áh, sajnálom, hogy kihagytam, az MS Surface önmagában megérte volna a jelenlétet. Javaslat: legközelebb ne szerdára rakják reggeltől kora du-ig

(Lehet mégsem utálják annyian a Microsoft-ot, csak nem merik bevallani, mert az nem olyan "menő"?!)
Erről mindig az volt a véleményem, hogy a "fikázók" körében elenyészű azoknak a száma, akik szakmailag szidják az MS-t és/vagy a termékeiket, és annál többen, akik egyéb, teljesen irreleváns, szubjektív vagy konkrétan téves okokból

Gratz az első íráshoz, pzstm.

-
cizoe
őstag
Sajnos nem tudtam elmenni, pedig regisztráltam is, közbejött az élet.
De köszi épp ezért főleg a beszámolót! 
-
pzstm
titán
Első írásom.
Mindenféle kritikát szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Macska topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ld: mac offensive reklámok)