Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2301) VirsLee válasza gabor7th (#2298) üzenetére


VirsLee
őstag

Szerintem itt semmi nem lett kötelező. Nem tudom hány éves vagy és azt sem, hogy dolgozol-e, de én a munkahelyemen a munkámért fizetést várok, ha a vezetőség ki akarja fejezni felém a tetszését, akkor fizetésemelést várok. Lehet, hogy neked elég egy meleg kézfogás és egy köszönöm, én azonban még egy boltban sem tudtam fizetni ezzel :)

(#2302) Erdei88 válasza Habugi (#2300) üzenetére


Erdei88
veterán

Én azt hallottam, hogy Parci új lakást akar venni, mert amiket eddig vett a befolyt reklámpénzből már nem tetszik neki :DDD

(#2303) Lauda válasza gabor7th (#2298) üzenetére


Lauda
félisten

Mondj egy dolgot, ami eddig ingyen volt es most fizetni kell erte.

(#2304) Cathfaern válasza atee (#2174) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ha most indulna az oldal, akkor lenne értelme olyannak, hogy offtopicok csak prémium usereknek elérhetőek. Még logika is lenne benne :) De a meglévő rendszerben ez nem kivitelezhető már (nem technikailag, hanem túl drasztikus beleszólás lenne a fórum "életébe").

(#2305) Depression válasza Cathfaern (#2304) üzenetére


Depression
veterán

A fórum szépsêgét pont a tagok adják, azt leszűkíteni badarság lenne. Ha pedig az elején lett volna ilyen, akkor az off-topic nem lenne ilyen, amilyen.

[ Szerkesztve ]

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#2306) Graphics válasza gabor7th (#2298) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

No, fuss neki még egyszer, a hírben minden le van írva :)

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#2307) gbors válasza gabor7th (#2298) üzenetére


gbors
nagyúr

Pl. azért, mert a reklámból eddig nem éltek meg jól? Én őszintén szólva csodálkozom, hogy egyáltalán fenn bírják tartani az oldalt a szerverekkel meg a 10+ fős gárdával - utánaszámoltál, hogy az mennyi pénz minden egyes hónapban? Van bármilyen képed róla, hogy mennyire nehéz folyamatos, megbízható bevételt biztosítani reklámokból? Javaslom, próbálj meg egy tetszőleges weboldalt elindítani kicsiben, és próbálj meg bármilyen (akár havi 1-2000 FT) reklámbevételt biztosítani neki. Ha sikerült, akkor meséld el, mennyi munka volt vele :)

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#2308) Lauda válasza gbors (#2307) üzenetére


Lauda
félisten

Igy van! :K

(#2309) CactuS válasza Parci (#2263) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Magánemberként, logoutra írva, alphabetet átnevezve xyz-re? :B

Ha meg magukra ismernek az nem író hibája, nem? ;]

Közvetve amúgy érintett vagyok én is munkám miatt ebben. Gyakorlatilag mi a reklámot használók között vagyunk és az a tendencia, hogy az adwordsön kívül nem nagyon van már élet, nagyon maximum 1-2 célközönség specifikus gyűjtőoldal (na nem a lap.hu). Az árakon is meglátszik, gyakorlatilag évről évre növekszik a CPC és mivel nincs konkurencia, így ennek nem fog semmi határt szabni.

gabor7th (#2298): Ha tényleg így gondolod, akkor nagy a baj nálad. Komolyan elhiszed, hogy jól meg lehet élni a bannerekből abban a korban, amikor már a böngészőbe építve alapból is van banner szűrés, de ráadásul 10-ből 7 user adblockert használ? A maradék 3-ból meg 2,9 immunis a reklámokra és rá sem kattint? Vagy ha igen, akkor 2 sec után bezárja az érkező oldalt. Neked ez úgy hangzik, hogy ez jól fizet?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#2310) Parci válasza TigerCat (#2289) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

Kellett nyugtát kapnod! Biztos, hogy nincs link, ahol letöltheted vagy hasonló? Tök automatikus a rendszer és naná, hogy van nyugta és számla is (ez utóbbi akkor, ha külön kéred).

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2311) petipetya


petipetya
nagyúr

Hogyan tudom visszaigényelni az áfát a befizetett összeg után? :)

#troll

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#2312) Parci válasza CactuS (#2309) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ráadásul a cpc csak egy mérőszáma egy kampánynak és sok esetben már sokkal hatékonyabban (olcsóbban) éred el a célod klasszikus hirdetéssel. de a google nem ezt szeretné. sok kis blogot szeretne, ahol kint van a vackuk, ők profik abban, hogy kiszűrik a célközönséget neked (ergo ugyanúgy tudsz "20-30 év közötti, budapesti, férfi" célcsoportra targetálni náluk, hiszen google-t mindenki használ, ergo teljes merítésük van. bumm, máris nem kell egy kütyüoldal ahhoz, hogy kütyüket reklámozz az arra fogékonyaknak), a többi meg nem számít.

a másik a fáccse, ott meg szépen irtják a külső tartalmakat, lassan csak azt mutatják, ami fáccsén belül van. sok sikert így a közösségépítéshez :(

ezzel együtt nem panaszkodom, mert a PH! időben kapcsolt 15 évvel ezelőtt és milliárdos print multikat éltünk túl, holott egy fillér nélkül kezdtük ezt el, lelkes hülyegyerekekként. szóval, ha holnap összedől, akkor is szép menet volt már :DDD

(a bannerekből egyelőre meg tudtunk élni, de a tendencia most már annyira problémás az adblockerekkel, hogy már az idei évben is sérülhetünk, két éven belül meg biztosan. magyarán utolsó utáni pillanatban indítottuk el a prémium tagságit. ami tényleg tökre nem kötelező, nekünk az a fontos, hogy valaki vagy a reklámokat engedje vagy legyen prémium tag, a potyázók életét szeretnénk megnehezíteni. azért, mert igazából ők csak a költség oldalán jelentkeznek az oldalnak)

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2313) RudY válasza petipetya (#2311) üzenetére


RudY
addikt

Írj a NAV-nak szlovák ip-ről: pliz send back ph vat ennyi, semmi más nem kell :P

(#2314) Nigér válasza Erdei88 (#2302) üzenetére


Nigér
őstag

Még ha csak lakást, de egy komplett társasházat... :(((
;]

(#2315) Parci válasza Nigér (#2314) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jaja, a gellérthegy tetején

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2316) Erdei88 válasza Parci (#2315) üzenetére


Erdei88
veterán

De lassan a hegyet is megveszed mellé, nem? :D

(#2317) CactuS válasza Parci (#2312) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát igen, ha xy cégen át megy a keresés döntő többsége, úgy könnyű rálátni az összképre.

Nálunk sajnos az a tapasztalat, hogy a banner átkattintási aránya nagyon-nagyon alacsony, az elmúlt ~3 évben nem volt olyan banneres kampányunk, ami megérte a befektetett időt, energiát vagy pénzt a adwordshöz képes (mondjuk mindkét terület ahol a cég érintett elég speciális, ez talán betudható annak is, plusz akadnak multik is).

Már arra is gondoltam, hogy ez lehet már valami generációs "betegség" lesz, hogy az ember egyszerűen ignorálja a reklámokat, még ha látja is. Pl.: reklámokra én nem is igazán figyelek se TVben, se rádióban, kb. egyet nem tudnék mondani, hogy mik mennek mostanában. (Egyedül a cargl*ss-os és PÁKK maradt meg, attól össze tudom magam karmolni, ahányszor meghallom, de gondolom nem ez volt a reklám célja.)

Facsé nálunk nem játszik, hála az égnek a kampányok gyakorlatilag eredménytelenül zárultak (mondjuk ott a célközönség közel nem olyan jól állítható be, mint google-ben, vagy szakoldalon, plusz a kategória kezelés katasztrofális), így elvetettük a Fb ilyen irányú használatát. (Fbtől amúgy ez az irány kb. annyira izomszagúnak tűnik, mint a g-től a G+ volt.) PH-n szoktam, mert mindig akarok ezt-azt venni és egész jól be van lőve a fórum témájához a reklám, tehát jó eséllyel olyasmit látok, amit venni akarok. Az már más kérdés, hogy a bannerek néha olyan oldalakra visznek, amivel végül sok mindent nem tudok kezdeni.

Ez mondjuk már elég off, de egyébként engem érdekel a másik oldalról is a dolog, hogy ti, mint reklámhely szolgáltatók mit láttok.

#2313 Aha, csak sokat kell várni a válaszra, mert tolmácsot fognak kérni. ;]

#2316 ,,Minden az enyém itt, a Parlamenttel szaroznak, azt nem tudom megvenni. Hát, az nagy is nem? Nem lenne nagy? Hááát, nagy az udvartartás is tudod…….”

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#2318) #02683648


#02683648
törölt tag

De jó is h ide is megérkezett gabor7th, már épp akartam ignorálni másik topicban folytatott ténykedése alapján.

Így csak annyi: ha jó leszel, Parci megmutatja neked privátban küldött képen a Pagani Zondát amit az itteni bannerhirdetéseken keresett pénzből vett :DDD

MÁS: ha már ezerrel megy az off és hasonlók, én is bátorkodnék a fórummal kapcsolatos egyik problémámat felhozni (fórumtémák rendezése időrend szerint csökkenően) amit még a bugok a PH motorban topicba tettem fel hétvégén de azóta nm jött válasz rá: [link]
Valaki nálam hozzáértőbb tudna vmit mondani erre?

(#2319) dqdb válasza CactuS (#2317) üzenetére


dqdb
nagyúr

Már arra is gondoltam, hogy ez lehet már valami generációs "betegség" lesz, hogy az ember egyszerűen ignorálja a reklámokat, még ha látja is.
Ismerek olyat, akit nem zavartak a reklámok (bennünket igen, hogy őt nem, mert ennek következtében a laptopjának ventilátora folyton visított, ami őt szintén nem zavarta), azonban amióta kapott egy reklámszűrőt, azóta időnként meg szokta jegyezni, hogy az üresen maradt dobozok rettentően zavarják egyes oldalakon, és amiket korábban reklámmal kitöltve észre sem vett ...

radi8tor1: nem nézek tévéadást, nem hallgatok rádiót, így szerencsére reklámok terén meglehetősen "tudatlan" állapotot lehet hozni. Például tavaly év végén volt valahol cikk az egyik mobilszolgáltató napjában sokszor adott és sokakat idegesítő reklámjáról, amivel akkor először és azóta is utoljára abban a cikkben találkoztam (és arra is csak azért kattintottam, hogy mi lehet az, ami ennyire megosztó).

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#2320) radi8tor válasza dqdb (#2319) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Attól függetlenül, hogy nem figyelünk a reklámokra, beépülnek a tudatalattiba és amikor ott állsz a boltban, akkor eszedbe jut mit láttál/hallottál róla a TV-ben. :U

⭐ Stella

(#2321) Rage47 válasza radi8tor (#2320) üzenetére


Rage47
veterán

Szerintem is így van. Ha pl. valami tök ismeretlen termékkategóriában vásárolsz, akkor valószínűleg inkább azt veszed, amiről már hallottál.

[ Szerkesztve ]

(#2322) Ispy válasza radi8tor (#2320) üzenetére


Ispy
veterán

Mennyi pénzem ment már el a PH miatt, inkább össze sem számolom ;]

Persze a feleségemet ez jobban zavarja, mint engem, én minden új jövevénynek örülök :DD

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2323) Parci válasza #02683648 (#2318) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

hmm, tényleg nem jó, ránézünk, köszi!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2324) DigitXT


DigitXT
félisten

Belefutottam abba, hogy tök más témában kéne egy HSZ-emből olyan
tartalom, amit mint kiderült, egy később ignorált személynek írtam, de
ugye az ignorálás miatt az is elrejtésre került (noha az nem volt flame).
Így ahhoz, hogy azt a bizonyos HSZ-t előkeressem, fel kell oldanom a
rejtést: ötlet szinten nem lehetne, hogy az általunk írt HSZ-t nem rejti?

Ui: egyéni szoc. prob, de ha a topikon belül több ilyen ember is van, és
a memóriám nem a régi, ott mindenkit fel kell oldanom a rákereséshez!

[ Szerkesztve ]

(#2325) petipetya válasza radi8tor (#2320) üzenetére


petipetya
nagyúr

A South Park legutóbbi évadában elég jól bemutatták ezeket az agresszív reklámokat.

"nincs rá lezsóidő"

(#2326) Viktor0610 válasza DigitXT (#2324) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

És ha kijelentkezel, nyitsz egy inkognitó/privát ablakot a keresés idejére? :D

Samsung Galaxy A54

(#2327) dobragab válasza Viktor0610 (#2326) üzenetére


dobragab
addikt

:C Nekem se jutott eszembe. :R

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2328) DigitXT válasza Viktor0610 (#2326) üzenetére


DigitXT
félisten

Az ötlet jó, köszi!:D Közben megtaláltam a belinkelt képet, ill. rájöttem, hogy mivel nem túl régen linkeltem be, még megvan a korábban feltöltött képeim listájában is.

Szerk: ez a "smallcap" [szerkesztve] felirat valami nagybetűs feature?:F
Szerk2: visszavonva a kérdés, látom, hogy csak simán aláírás hack...;]

Sirandrish: az-az.:D Esetleg olyan prémium fícsör, hogy kikapcsolható aláírások? (Nem Viktor0610 miatt. De láttam már elég komoly sormintákat, meg ilyeneket.:D)

[ Szerkesztve ]

(#2329) Sirandrish válasza DigitXT (#2328) üzenetére


Sirandrish
legenda

Szerintem az az aláírása

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2330) zseko válasza dqdb (#2319) üzenetére


zseko
veterán

Ki lehet azokat az üres dobozokat is szűrni. (az fb-n pl. csak a középső sáv van...:) Valóban érdekes egyébként, azokat szinte már észre sem veszem ami reklám nem izeg-mozog-forog-pörög-villog. Ellenben ezeket viszont tiltom, mert roppant mód idegesítőek. Meg a felugró-beúszó-fél/egész képernyős sz.rokat is :(((
A reklámszűrők hátránya szerintem az, hogy könnyen elfeledkezel róla hogy van, így nem lesz kikapcsolva azon az oldalon sem ahol esetleg nem voltak zavaró reklámok. Szerintem az egészet azok indították el, akik az ember arcába nyomták az idegesítőbbnél idegesítőbb, villogós flash reklámokat, ami, mint írod, maxon pörgeti az egész gépet, végül öngerjesztő lett a folyamat.

(#2328) DigitXT Esetleg olyan prémium fícsör, hogy kikapcsolható aláírások?

Na, ez se rossz ötlet, főleg mobilon jön jól. Hosszabb az aláírás, mint a szöveg... :U Én is utálom, mikor hat sorban tele van minden hülyeséggel.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#2331) D1Rect válasza radi8tor (#2320) üzenetére


D1Rect
félisten

Nem, nem jut.
Ha tényleg offolod a TV-t/rádiót/adblockert használsz pár évig, akkor sokkal jobb lesz.

(#2332) Parci válasza DigitXT (#2328) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem rossz ötlet, felviszem

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2333) CactuS válasza DigitXT (#2328) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ilyen már van, és még csak nem is prémium fícsör, úgy hívják, hogy mobilos nézet.

Bocs, nem lehetett kihagyni. ;]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#2334) moli.hu válasza DigitXT (#2241) üzenetére


moli.hu
őstag

15A) A hsz létrehozása után van 15 perced módosítani. Nem adódnak össze a szerkesztési idők.
15B) Megerositem, ahogy felettem is irjak: az elso kuldestol kezdve van 15 perced modositani [...]. 15p leteltevel nem szerkesztheted. Tapasztalat.
15C) Valaki kérdezte, hogy a 15 perces szerkesztési idő kihúzható-e 28 percre? Jelentem alássan, hogy nem. [...] 15 perc és kész. Punktum.

versus

30A) össz. 30 perc a dal vége. 30 perc után lesz hibaüzenet, és ez a 30 perces időlimit szerepel is a megfogalmazásban. Ma épp láttam is.
30B) [...] 15 percen [...] túl [...] lehet szerkeszteni a hozzászólást. [...] a hozzászólás publikálásától számított 30 percen belül.

15 vagy 30 percig lehet szerkeszteni?

Ugy latom a valaszok szovegezesben elteresek vannak, ezert, hogy egyertelmu legyen, az eredeti kerdesem: ha a hozzaszolas elkuldese utan 14 perccel utan megnyitja a szerkesztes linket, majd ujabb 14 perc utan elkuldi a modositott hozzaszolast (ossz 28 perc) akkor valoban elmenti-e a valtozasokat?

[ Szerkesztve ]

(#2335) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Tudom hülye vagyokkapjambeüljekleegyes, de mi lenne ha a neve tényleg csak hozzájárulás lenne és nem kapna senki semmi extrát mellé? Értem én , hogy sokan csak a nekik ez jár alapján léteznek, de úgy gondolom, hogy ahogy eddig is elvált úgy a jövőben is elválik hogy ki ph-s és ki nem. :B

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#2336) Parci válasza moli.hu (#2334) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem tökmindegy? miért ilyen fontos ez? próbáld ki amúgy ;)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2337) #14595328


#14595328
törölt tag

Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de a számlán (nem a nyugtán!) mi jelenik meg tételnek? Csak szeretnék egy hosszabb mesedélutánt megspórolni majd a könyvelővel :)

[ Szerkesztve ]

(#2338) szabogabor10 válasza moli.hu (#2334) üzenetére


szabogabor10
veterán

Ahogy tapasztaltam, 15 percig van ott a Szerkesztés gomb, és összesen 30 percig lehet szerkeszteni egy hsz-t.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2339) Parci válasza bitpork (#2335) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

na de nem ez az irány, hanem az, hogy szép lassan egy nagyon ütős csomagot rakunk össze :K

mi években gondolkodunk, lehet még egy csomó extra jóság ám, ha egyszer a hardveraprót visszaműtjük a saját környezetbe, oda is lehet könnyítéseket pakolni stb.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2340) Viktor0610 válasza moli.hu (#2334) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az öt percnél hosszabb szerkesztés már korábban is megvolt, ha a már elküldött hsz. szerkesztés linkjét nyitottad meg.
Gondolom, ez tolódott ki a negyedórára bővített prémium szerkesztési idővel fél órára. ;)

(A tévedés jogát fenntartom. :D )

Parci:
Pl. az egyszerűbb up? ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2341) Apollyon válasza DigitXT (#2328) üzenetére


Apollyon
Korrektor

"Esetleg olyan prémium fícsör, hogy kikapcsolható aláírások?"

Ez elég jó ötlet, abszolút támogatom! Sokkal letisztultabb lehetne így a fórum.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#2342) Hujikolp


Hujikolp
őstag

Helló,

Azt lehetne, hogy a prémium tagok, ha megnyitják valakinek az adatlapját, akkor ne keljen beírni a kódot, hogy az adatait lehessen látni? Nagyon jó lenne, ha ezt nem kellene a prémium tagoknak.

(#2343) atike válasza Apollyon (#2341) üzenetére


atike
nagyúr

Akkor már a smiley-kat sem lenne rossz kikapcsolhatóvá tenni, nem? :)

(#2344) szabogabor10 válasza Hujikolp (#2342) üzenetére


szabogabor10
veterán

Ezt már én is javasoltam, maximálisan támogatom.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2345) dobragab válasza Apollyon (#2341) üzenetére


dobragab
addikt

Ha lesz is ilyen feature, én nem kapcsolnám ki. Sokkal szegényebb lenne tőle a fórum, rengeteg zseniális idézetet láttam már. Csak hogy egy klasszikust idézzek:

SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY

- [oWn]f4te

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2346) koxx válasza Hujikolp (#2342) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nekem nem kell kódot írni.

:DDD

Ennek volt sztem vmi oka, hogy bevezetésre került, talán az email címet gyűjtő botok nehezebben találnak rá :F nem biztos, csak tipp.

(#2347) Воланд válasza atike (#2343) üzenetére


Воланд
titán

sot, a betuk is legyenek kikapcsolhatoak!

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#2348) Apollyon válasza atike (#2343) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Azért az nem ugyanaz.
Sorry az aláírásosoktól, de 1000 tagból talán ha 1x hordoz valóban releváns információt egy aláírás. Olvasás közben meg csak úgy megakasztja a szemet.
Amúgy meg kb annyi szerepe van mint IRL a tetkónak. Dísz.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#2349) Hujikolp válasza koxx (#2346) üzenetére


Hujikolp
őstag

Szerintem is. De egy bejelentkezett prémium felhasználó szerintem fog így gyűjteni.

(#2350) szabogabor10 válasza Hujikolp (#2349) üzenetére


szabogabor10
veterán

Szerintem meg nem. Vagy csak lemaradt egy "nem"? :D

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.