Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2851) Lauda válasza #45553408 (#2850) üzenetére


Lauda
félisten

Tudom, hogy csak ott rejthetetlen. Csak magad elol tudsz rejteni, mas elol logikusan nem.

Hozzateszem en a moderator rejthetetlensegevel sem ertek egyet. Van olyan moderator akinek nem szivesen olvasom a dolgait es a forumba irt hozzaszolasai amugy is maganvelemenyek, semmi koze a moderalashoz. Ez ugy lenne rendben, hogy a kiemelt hozzaszolasok nem elrejthetok akarki is irta. Ami fontos infot azt ugy is ilyen modon irjak a topikokba.

Az Adminisztrátor Moderációval nem összefüggő véleménye magánvélemény, mely nem feltétlenül tükrözi az Üzemeltető álláspontját.

Es itt jon elo, hogy akkor miert nem rejtheto el.

[ Szerkesztve ]

(#2852) Cheesy válasza Depression (#2748) üzenetére


Cheesy
őstag

Aprónál havonta be kéne vezetni egy fogalmazási és helyesírás tesztet és ha nem mész át, akkor 1 hónapig guest user HA!-n. :DDD Évek alatt rájöttem, hogy ha csak azokkal foglalkozok akik összeszedetten és normálisan, helyesen le tudják írni mit akarnak (venni tőlem vagy eladni), azokkal nem lesz gond, így elég komoly előszűrőnek minősül :)

www.vakbelmutet.hu

(#2853) Racecam válasza Lauda (#2851) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Nem csak a kiemelt hozzászólások szólnak a moderációról. Kiemelt hozzászólásokat ritkán használunk, inkább csak akkor, ha valami általános, mindenkire vonatkozó, vagy mindenkit érintő dologról van szó. Egyéni figyelmeztetéseket, vagy "jó tanácsokat" nem szoktuk kiemelni. Már csak azért sem, mert a kiemelt hozzászólásokkal csínján kell bánni, ha állandóan ilyenekbe futnátok, elveszítené a jelentőségét, komolyságát.
Ettől függetlenül megértem, ha egy MOD-tól, HG-től nem szeretnél olvasni semmit, ami nem a státuszával kapcsolatos, de azt kissé bonyolultabb lenne leprogramozni. (Mondjuk a hozzászólás ablakban lenne egy olyan nekünk, hogy "csak belepofázos poszt" :DDD és ha erre kilkkelnénk, az rejthető lenne. :K )

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2854) Vikthor


Vikthor
nagyúr

Ahogy írtam is, ott a csillag, hisz péntek van vagy mi... :) Most akkor okés hogy adblokkerezek remélem emiatt nem lesz brummogás.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#2855) #14595328 válasza proci985 (#2831) üzenetére


#14595328
törölt tag

Már itt is alkalmazták ezt a jó kis funkciót! :D

(#2856) Apollyon válasza Vikthor (#2854) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Na jó ez a csillag nekem is tetszik egy ideig marad :D
---
Viszont találkoztam már itt egy rendes formával, aki tényleg jó arc, mégis belekötött hogy szerinte ez egy újabb e-penna növelés.. (gondolom a topikgazdaságra gondolt mint másik).

Elég gáz hogy ennyire arrogáns tud lenni valaki ezekkel kapcsolatban, amikor ez abszolút nem erről szól...

---

Más: Ez a topikból kitiltás ilyen marad, ami eddig, vagy meg lesz jelölve akár avatarral a topikból kitiltott felhasználó oldalt mint mondjuk egy topikgazda?

Vagy mint pl. ebben a topikban: [link] ahol ki is van írva hogy Huma ki van onnan tiltva?

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#2857) Lauda válasza Racecam (#2853) üzenetére


Lauda
félisten

Ti is emberek vagytok, ebbol kifolyolag a nagybetusok is tudnak csunyan viselkedni es blodsegeket irogatni, amire nem feltetlen kivancsi a masik es abszolute semmi koze a moderatorsagahoz. Vegulis erre gondoltam, latom erted Te mirol van szo. :K Termeszetesen megertem a masik oldalt is, amire nem vagyok kivancsi ezek utan is majd atugrom, csak eszembe jutott igy a tema kapcsan. :)

"csak belepofázos poszt" Hehe :P :R

(#2858) Racecam :R

[ Szerkesztve ]

(#2858) Racecam válasza Lauda (#2857) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Értem hát! És egyet is értek vele. :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2859) antikomcsi válasza Lauda (#2851) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Ezzel mondjuk én is egyet értek, ha valaki arrogáns, és írja neked a hülyeségeit, sok esetben már csak azért is, személyes okok miatt, akkor ez nem fog megszűnni, csak azért mert moderátor valaki.

Tehát szerintem is ugyan úgy rejthetőnek kéne lennie egy mezei moderátornak, mint másnak, amikor csak sima topik hozzászólást ír, ami az adott fórumtársat nem érdekli.

Ha valami közcélú hozzászólást ír, akkor kéne legyen egy jelölő négyzet, mondjuk, "moderátori komment" és az ilyeneket természetesen az is látná, aki amúgy letiltotta.

Szóval én is jogosnak tartom, amit írtál.

(#2860) Lauda válasza antikomcsi (#2859) üzenetére


Lauda
félisten

Ez jo otlet szerintem is. Ha valamit ugy fuzne hozza, mint moderator/egyeb rendrakasi teendok, jelzesek, akkor ha nem is emeli ki (abbol kifolyolag, amit irt Racecam), mindenki szamara lathato opcioval irna azt, a tobbi hozzaszolasa viszont elrejtheto lenne. :K

(#2861) beg


beg
veterán

Ha már moderátorokat kell rejteni, az már régen rossz. Lehet bármilyen személyes haragszomrád, azért nem véletlenül kapták meg a rangot. Néha nálam is elgurul a gyógyszer némely egységsugarú write only vérlámánál és dzsihád van pár topikban, de utána lemegyek alfába, mantrázom, hogy szúúú-száááá és elmúlik. Ettől én még nem rejtek senkit, még level99-es trollt sem. Majd kikopik menet közben :) addig meg egérgörgő és xanax.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#2862) DigitXT válasza beg (#2861) üzenetére


DigitXT
félisten

Bennem nem is az merült fel, hogy a modit rejteni. Hanem azt, amikor egy rejtett taggal beszélget, és az csak azért nem rejtődik, mert ő moderátor, noha akkor és ott nem moderált, csak mezei felhasználóként beszélgetett. Semmi teteje nem volt azt a HSZ-ét "erőszakkal" megjeleníteni.:) Igen, lehetne egy jelölő náluk, hogy "moderátori tartalom", amely HSZ emiatt nem rejthető, minden más igen. Technikailag ahogy írtam, olyasmi, mint a kiemelt HSZ. Nem feltétlen kell kiemeltnek lennie színnel, vagy bármi (írta Racecam, hogy az ritkán használatos). Tudom, rétegigény: befogtam.:D De amúgy ugyanez Topikgazdára hatványozottan igaz ám. Ő főleg mezei felhasználó, és még kevésbé moderátor (sőt semennyire): miért lenne minden egyes hozzászólása közérdekű, semmiképp nem rejthető? Fordítsd le ezt is arra, hogy mondjuk egy általad ignorált taggal rendszeresen beszélget, így a fél (!) beszélgetést folyamatosan látod.:DDD Értelme: csekély.:R

Szerk: akinek az egér mellé be van tárazva három doboz xanax, és még soha nem használta a rejtés funkciót, mi több, nem is tervezi azt soha használni, miért szól bele abba, amikor mások, akik használták már, annak esetleges / tapasztalt bugjairól beszélgetnek?;] Mert szerintem ez nem más, mint bug. Logikai.:))

[ Szerkesztve ]

(#2863) beg válasza DigitXT (#2862) üzenetére


beg
veterán

Na mondom én, hogy jó ötlet :D

Most értem fel agyilag, hogy mit is szeretnél :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#2864) imisomogyi


imisomogyi
aktív tag

Inkább nektek fizetek, minthogy a reklámokat nézzem. Adom az ötletet!

(#2865) Kolondrum

Én személy szerint a legtöbbet a szerkesztési idő kitolását használom. Csak ezért megérte.

(#2866) alevan


alevan
őstag

Mivel Edge-re nincs se WMen se W10en adblock, ezért nekem a reklámmentesség a leghasznosabb (nem mintha használtam volna a PH! oldalain :B ).

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#2867) Ispy válasza dobragab (#2839) üzenetére


Ispy
veterán

Ejjjj, de öreg vagyok már :W :DDD

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#2868) sztanozs


sztanozs
veterán

Én már 10+ éve tag vagyok, szóval én inkább az igyekezetet támogatom, a reklámmentesség szép, de céges proxy úgyis megfogja...

Mindent összevetve :R

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#2869) Vikthor válasza sztanozs (#2868) üzenetére


Vikthor
nagyúr

húúú te galád, 10 éve nem nézel reklámokat a céges proxy miatt! :D

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#2870) sztanozs válasza Vikthor (#2869) üzenetére


sztanozs
veterán

már majdnem 15 éve :B

mod: Na jó csak 8, azelőtt nem volt content filtering - igaz az elsőt még én konfiguráltam anno :DDD

Otthon persze sz@rok rá, nem fogom a szafarit hegesztgetni emiatt.

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#2871) Vikthor


Vikthor
nagyúr

No offense PH!, imádom az oldalatokat, de erről az egészről ez jutott eszembe... :DDD

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#2872) somogyib válasza Racecam (#2858) üzenetére


somogyib
őstag

Arra valamit, hogy a rejtett felhasználó jelzést kapjon az ignorálásról? Nem jó ötlet?

Volt tegnap egy kis agyvihar erről :)

[ Szerkesztve ]

(#2873) DigitXT válasza somogyib (#2872) üzenetére


DigitXT
félisten

Csak olaj lenne a tűzre. Szvsz nem jó ötlet. (A privát letiltásáról se tud.)

(#2874) szabogabor10 válasza somogyib (#2872) üzenetére


szabogabor10
veterán

Szerintem se jó ötlet.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2875) Sirpi


Sirpi
senior tag

Nem tudom, felötlött-e már valakiben (és egyáltalán lenne-e másnak igénye rá), de nekem időnként hasznos lenne, hogy amikor 100 fölötti számú olvasatlan bejegyzés van egy topikban, és elkezdem őket olvasni, de ott helyben nem tudok a végére érni, akkor valahogy beállíthassam, hogy meddig jutottam el és ne automatikusan törlődjön a piros szám a topik neve mellől.

Egyébként örülök a prémium tagság lehetőségének, és nem a funkciók miatt, sokkal inkább fogom fel ezt támogatási lehetőségként :R

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#2876) somogyib válasza Sirpi (#2875) üzenetére


somogyib
őstag

Szerintem ez a kérdés ide való, amúgy nem rossz ötlet.

...

Én meg úgy látom le vagyok szavazva :)

(#2877) Polllen válasza somogyib (#2876) üzenetére


Polllen
nagyúr

Így. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#2878) somogyib válasza Polllen (#2877) üzenetére


somogyib
őstag

Akkor ezért nem látok már senkit ebben a topikban. :DDD

szerk: mondjuk hatásosabb fícsörre gondoltam, de így se rossz :D

[ Szerkesztve ]

(#2879) oriic válasza somogyib (#2872) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Masszív anyázás lenne csak belőle.

Live-Die-Respawn

(#2880) bitpork válasza oriic (#2879) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mert abból ha nem válaszol vki nem az van most is? :U

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#2881) somogyib válasza oriic (#2879) üzenetére


somogyib
őstag

Akkor nem feszegetem tovább a kérdést. :R

Jut eszembe: Házigazdát lehet rejteni? ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#2882) Intruder2k5 válasza somogyib (#2881) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem lehet, sem házigazdát, sem pedig moderátort, illetve saját topikjában a topikgazdát sem.

[ Szerkesztve ]

(#2883) sutszi válasza Intruder2k5 (#2882) üzenetére


sutszi
veterán

Ez szakmai topikra mondjuk teljesen oké. OFF témákra már kevésbé...
Van olyan moderátor akit adott esetben vésnék az ignore list-re egyből... Egyszerűen azért mert gyökér. Pont. De nem tudnám megtenni, mert moderátor... azért jó poén srácok... Persze értem én, hogy ez így ésszerű a felügyelet szempontjából... De attól még nem tudom kikerülni az illetőt...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#2884) Intruder2k5 válasza sutszi (#2883) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Erre sajnos csak a szabvány választ tudom adni. Amennyiben konkrét és megalapozott problémád van egy moderátorral vagy más nagybetűssel, úgy azt tudod hol lehet jelenteni, de ha ez csak személyes ellentét, vagy egyszerű unszimpátia, azzal nem tudsz mit kezdeni.

OFF topikban is előfordulhat olyan eset, amikor moderátori beavatkozás szükséges, a moderáció nem köthető szakmai témákhoz.

(#2885) Lauda válasza Intruder2k5 (#2884) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem nem erted mi a gond. :) Vannnak nagybetusok, akik nem tudnak rendesen viselkedni. Ezzel semmi baj nem lenne, ha el tudnad rejteni mint a tobbieket. De nem tudod. Es nem mint moderatorral van bajod es nem is moderalando cucc, egyszeruen irrital, idegesit a dolgaival. Ezzel senki sem fog tudni mit kezdeni, maximum atugrod. Az itt a kerdes, ha a moderaciotol fuggetlenul frocsog xy topikokban valaki, azt miert nem lehet rejteni. :)

En mar tultettem magam ezen reggel ota :D , csak latom mast is izgat a dolog es felmerultek felreertesek is. Az unszimpatia egy jo szo erre egyebkent.

[ Szerkesztve ]

(#2886) sutszi válasza Intruder2k5 (#2884) üzenetére


sutszi
veterán

Sajnos az utóbbi kategóriára gondoltam. De köszi, a korrekt választ. :)

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#2887) Apollyon válasza Intruder2k5 (#2884) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Ha az adott nagybetűsnek olyan fontos, moderációt érintő hozzászólása van, akkor úgyis kiemeli. Az általános hozzászólása viszont ilyen téren nem releváns, így azt el lehetne rejteni. Főleg, hogy ez egy fizetős feature, egy kitiltott felhasználót már egyáltalán nem érint senkinek sem a hozzászólása ;]

Más kérdés ezt meg lehet-e egyáltalán technikailag oldani...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#2888) sz.balazs.95 válasza Apollyon (#2887) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Biztos, hogy meg lehet oldani.

Ezt szoftver, itt bármit lehet. :P (elvileg...)

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#2889) Barnuss


Barnuss
tag

Jó ötletnek hangzik, csak nehogy oda fajuljon, mint sok mmo játék prémium szolgáltatásainak fizetőssé tétele.

(#2890) h1mpi válasza Barnuss (#2889) üzenetére


h1mpi
nagyúr

azokat is játszhatod ingyen, itt is lehetsz ingyen

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#2891) RudY válasza Barnuss (#2889) üzenetére


RudY
addikt

Inkább pont az ellenkezője várható, a PH ad időnként kuponokat a prémium tagoknak, akik ezekkel kedvezőbb áron vásárolhatnak itt-ott-amott. Most, hogy ez eszembe jutott, akár meg is lehetne oldani...vagy nem...de. ;)
Azért szerintem az nonszensz, hogy a Milyen akármit vegyek topikokban a megbízható helyekre vannak irányítva az emberkék, holott talán a PH is meg tudná oldani a közvetlen értékesítést, vagy beállítani maga mögé egy megbízható disztribútort, forgalmazót stb. Tutifix, hogy eleve a bizalom alapján elég nagy lenne a vásárlói kedv. Mivel abszolút nem ismerem a lehetőségeket és a hátteret, így ez nyilván böszmeség is lehet. :U

[ Szerkesztve ]

(#2892) tikshow válasza RudY (#2891) üzenetére


tikshow
addikt

A PH! mindig is probalt partatlan maradni mindenfele temaba, es ez szerintem maradjon is igy. Ha most elkezdenenek egy bolttal partnerszerzodest ertekesites novelesre, akkor felo, hogy egy ido utan elmenne a keszletkisopres fogalma fele ezeknek a promocioja.

(#2893) Winner_hun


Winner_hun
félisten

43.0.1-es firefox, win7. Az Ok gomb szerintem rossz helyen van. Ctrl+F5-öt nyomkodtam elég aktívan, semmit se változott a helyzet.

Azt örömmel veszem hogy a pirosítást meg a dedóscsillagot ki lehet kapcsolni - de másnál is lehet majd vagy saját css kell hozzá?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2894) Geller72


Geller72
veterán

A Logout.blog-os link a nevem alól eltűnt, mióta csillagos lettem. Pedig van blogom.. :U .

(#2895) szabogabor10 válasza Geller72 (#2894) üzenetére


szabogabor10
veterán

[link]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2896) DigitXT válasza Lauda (#2885) üzenetére


DigitXT
félisten

Az még hagyján, de a Topikgazda? Voltam ugye. Attól még
ugyanúgy beszélgettem, mint azelőtt... Sajnáltam volna, ha
valaki csak ezért nem tud rejteni, mert ott ez a rangom. Pff!
(Hosszú távon az a megoldás, hogy megkülönböztethetik a
modik, hogy most moderálnak vagy nem. Ha meg trollkodik,
hát megvan a lehetősége, hogy tempbanolja magát. Hehe.)

(#2897) Mister_X válasza Intruder2k5 (#2882) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Kipróbáltam rajtad, elég idegesítő feature, én nem ezért fizettem be!!4 :O

Oké, elkussolok és behúzódok a sarokba ;]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#2898) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Ellenben, ha letiltanék egy nagybetűst, kiírja, hogy rejthetetlen, de nem enged rá választ küldeni.

-

szerk:
Sőt: számozás alapján viszont mégis, csak én nem látom. Azaz mostantól itt nem tudok Intrudernek úgy írni, hogy én azt lássam és szerintem a fentiekre érkezett válaszokat se fogom. De Intruder rejthetetlen :N

Hiba a mátrixban, na.

bizonyíték:

-

@DigitXT: Racecam kibannolta egyszer magát, hogy megtudja milyen. ;] Egyébként, ha egy modi elszabadul, akkor elveszik tőle extrém esetben a rangját, szerintem - bár erre nem hinném, hogy volt precedens.

last edit: tetszik a negyed órás szerk. funkció. *high five*

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#2899) Geller72 válasza szabogabor10 (#2895) üzenetére


Geller72
veterán

:R

(#2900) dobragab válasza Mister_X (#2898) üzenetére


dobragab
addikt

A nagybetűsöket ha rejted, a hsz-ei megmaradnak, de a rá kapott válaszok eltűnnek. Már jeleztem lezsonak, ez bug, dolgozik rajta. Tg-nél nincs ilyen bug.

[ Szerkesztve ]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.