Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2601) Parci válasza Bjørgersson (#2595) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem-nem, nem publikus ebből semmi. add hozzá a ph-t a kivételekhez az adblockernél, úgy a jó. a fehér négyzet az nem jó :)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2602) Parci válasza kentucky (#2600) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igen

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#2603) Bjørgersson válasza Parci (#2601) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Hát, akkor nem tudom, valami nem ok. Egyedül Gamepodon látok hirdetést a háttérben, Prohardver meg Mobilaréna viszont így néz ki, pedig a blokker szürke, látszik is a könyvjelzők mellett.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#2604) oriic válasza Bjørgersson (#2603) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Emagos van mindkettőnél most csak elvileg a főoldalon.


Live-Die-Respawn

(#2605) #90933760 válasza Parci (#2599) üzenetére


#90933760
törölt tag

Ok, megpróbálom megoldani máshogy, de valószínű várni fogok az SMSre. A lényeg, hogy ha megvan akkor használhatom, nekem is jó meg nektek is jó, ez lenne a lényege.

Addig meg picit mérgesek lesztek rám amiért használom, de első 3 évben nem használtam semmit :B .

(#2606) S e t h válasza FireFox1996 (#2586) üzenetére


S e t h
nagyúr

Hát nem csoda, hogy szövegértésben hátul kullogunk.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#2607) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Lecsekkoltathatom magam, hogy nálam van-e gáz az ABP-vel? Mert elméletileg hozzá van adva a kivétel, meg a préniumban is engedélyezve van a reklám és mégse látok különbséget :U

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#2608) Pisztillus


Pisztillus
senior tag

Nálam a ublockOrigin megy, de a teljes PH! lapcsalád a kivételek között van. Így az előbb jelzett e-mag reklám látható is.
Így aztán várom szeretettel a RI/OS 6 érkezését... :)

[ Szerkesztve ]

Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György

(#2609) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

Elfelejtettem, hogy abban a topikban, ahol topikgazda vagyok, nem tudom elrejteni, akit akarok... :((( :DD

dobragab:
Pszt! :P
Emlékeztem ilyen kivételre, csak felhúztak a topikomban, és gondoltam, a szóbeli ignore-on kívül prémium ignorálom is, de azt írta a RIOS, hogy azt ebben a témában nem tehetem... :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2610) dobragab válasza Viktor0610 (#2609) üzenetére


dobragab
addikt

Ejnye, kolléga, nem olvas TG topikot, de ezt a topikot is csak felületesen? ;]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2611) Sirandrish


Sirandrish
legenda

És mi lesz azokkal a felhasználókkal akik a majdani figyelmeztetések ellenére sem hajlandóak kikapcsolni a blokkot?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2612) dobragab válasza Sirandrish (#2611) üzenetére


dobragab
addikt

ban ;]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2613) Mate válasza Sirandrish (#2611) üzenetére


Mate
nagyúr

Biztos lesz olyan, aki nem költ prémiumra és nem engedélyezi a reklámokat. Ők megbarátkoznak majd a rios terrorral :D A többség lépni fog valamelyik irányba és ez a lényeg.

(#2614) bitpork válasza Sirandrish (#2611) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mintha lett volna tervben felugró vérnyogó, meg miegymás ami nem eltüntethető.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#2616) westlake válasza Sirandrish (#2611) üzenetére


westlake
félisten

Ahogy hallottam, nem lesz olyan kemény fából faragott felhasználó, aki ellen tudna állni a RIOS6 terror-nak (milyen ötletes). Én azt tippelem, hogy a mostani blokkolók 20%-ka vesz majd prémiumot, a maradék 80% pedig inkább kikapcsolja a reklámok tiltását.

#2615: Ahogy látom még mindig nem világos, hogy mit is szeretne a staff. Őket nem az zavarja, hogy Jolika manikűrözés közben olyan céges gépéről olvassa a PH!-t, aminél valamilyen tiltás van "gyárilag", hanem az, hogy boldog-boldogtalan szándékosan blokkoltatja a reklámokat. A kettő között nagy különbség van. Pontosan meg tudják mondani, hogy melyik felhasználónál miért nem jelenik meg a reklám. Nyilván nem fogják elvárni, hogy Jolika miatt a céges rendszergazda konfolja át a szervert. Azt szeretnék elérni, hogy a felhasználók vagy támogassák az oldalt (legyen prémium), vagy ne blokkolják szándékosan a reklámokat. Mondjuk megértem, hogy egyelőre még kommunikációs zűrzavar van, bár többször le lett már írva, hogy mit szeretnének elérni.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#2618) zseko válasza bitpork (#2614) üzenetére


zseko
veterán

Na pont az ilyen 'felugró vérnyogó' oldalak szoktak nálam süllyesztőbe menni. Mert ha kiírja a hirdetés helyére pl. hogy légyszi kapcsolt ki az adblockert, mert a hirdetésből tartjuk fent az oldalt, akkor szívesebben kikapcsolom. Nem pont ez volt kiírva, de élő példa. De ami képembe nyom egy 3/4 ablakos 'felugró vérnyogót', hogy 'márpedigöcsém kikapcsolod vagy mehetsz a vérbe', na ott megyek a vérbe' :) Na meg azok az oldalak, ahol nem látni a sok reklámtól a tartalmat.

(#2615) morgyi az is előfordulhat, hogy új telepítéskor rögtön felmegy az adblocker, majd szépen elfelejtődik, közben meg tilt mindenhol. Vagy másnak telepítesz gépet, rutinból felteszed rá, szerencsétlen meg azt sem tudja hogy van ilyen neki, csupán használja.

HR24.hu

(#2619) westlake válasza zseko (#2618) üzenetére


westlake
félisten

Ha lesz is ilyen, akkor biztosan nem az lesz az első, hogy a képedbe löknek egy idegesítő ablakot. Első alkalommal mindenkit szépen megkérnek majd, hogy a két lehetőség közül válasszon egyet. Ha mégsem választ, akkor lesz hirdetés helyén megjelenő figyelmeztetés, amit írtál. Ha ennek hatására sem választ valaki a két lehetőség közül, akkor pedig lesznek ösztönzőbb "ajándékok". :D

Egyébként te sem mennél el máshova. Egyrészt nem nagyon lenne hova, másrészt valószínűleg te nem jutnál el arra a szintre, hogy a legdrvább szankcióval éljenek ellened.

#2620: Gondolom itt is tudnak ilyet hegeszteni. Más kérdés, hogy ők nem a stabilitásra fognak hivatkozni.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#2622) dobragab válasza #32839680 (#2621) üzenetére


dobragab
addikt

k*baszta. Persze, az igekötőt kell kicsillagozni ;]

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2623) #81999360 válasza dobragab (#2622) üzenetére


#81999360
törölt tag

Fel sem tűnt :DDD

(#2624) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Keménynek hangzik. .kíváncsi leszek :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2625) Raynes válasza #32839680 (#2533) üzenetére


Raynes
tag

Biztos volt egy-két dolog, amit írtak előttem, nem olvastam vissza.

A téma nyomtatása elsősorban nem arra való a fórummotorokban, hogy az ember kinyomtassa papírra, hanem, hogy egyben elmentse. Lényegében egy speciális, CSS nélküli (ezért nyomtatási) nézet, egy oldalon szerepel az összes hozzászólás. Jó offline olvasáshoz,
de még online olvasgatáshoz is, nem kell állandóan lapozgatni, egyben át lehet futni egész topikot (lám, lehet visszaolvastam volna), nem törik meg az olvasás ritmusa. Vagy ha keresni akar valaki egész topikban, akkor rá tud keresni, a fórumos és google-ös keresés sokszor nem olyan pontos, nem talál meg mindent, vagy csak sokkal több keresési próbákozásból (ami fórumos keresővel megint csak terhelés a szervernek). Persze, lehet a másikat lehülyézni, hogy nyomtatni akar a baromja, mit tud ez az oldal működéséről, menjen fészbukozni és nyomtatni. Azt is értem, hogy el vagyok tévedve ilyen nagyon bonyolult extrákat illetően, a PH olyan alapvető funkciót nem támogat már több, mint egy évtizede, mint a hozzászólás előnézete, aminek alap funkciónak kéne lennie.

A reklámblokkolást nem azért írtam, hogy arra bátorítsak, hanem gondoltam rámutatok arra a tényre, hogy hiába nem szeretik az üzemeltetők, számolni kell vele, főleg egy IT-s oldalon. A legtöbb user használ valami addont erre, tipikusan külső szűrőlistával, így hiába nem akar szándékosan a PH-val kicseszni, akkor is alapból belekerül a PH is a tiltások szórásába. Persze, ha jó fej az illető, támogatni akarja az oldalt, meg nagyon szabályos akar lenni, tiltja a blokkolást az oldalon, de kérdés 100 emberből hányan tesznek így. Tudom, fájó pont, de attól még igaz. Persze lehet fenyegetőzni, hogy kitilcsukk, meg rohaggyonmegaszemét, lehet nehezíteni, de akkor sem lehet ellene sokat tenni.

(#2626) kraftxld válasza #32839680 (#2620) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Element hider-t neki :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#2627) Depression válasza Parci (#2592) üzenetére


Depression
veterán

Le fogom tesztelni úgy is, hogy kilépek.
Gondolom akkor látod, hogy az esetek 99%-ában mobilról vagyok. Itt a miui gyári böngészőben van egy olyan ténylegesen kikapcsolhatatlan szűrű, amivel nem tudok mit kezdeni. Engem még jobban zavar, mint titeket, mert a gugli keresés fizetett hírdetéseit sem hajlandó megnyitni. Pl. árgép. Minden menüpontot végigtúrtam már, ez ilyen.

Aminek még örülnék, az egy kikapcsolható mobilnézet. Azt hiszem most ezt a mobil böngészőt vettem rá, hogy desktopnak mutassa magát.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#2628) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Én teljesen elfogadhatónak tartanám ha beszürkülne, kvázi olvashatatlanná válna az oldal legalább az egyik feltétel megvalósulásáig: nincs blokkoló v támogatja az oldalt.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#2629) Lauda válasza Parci (#2592) üzenetére


Lauda
félisten

Naggyon helyes! :DDD :R

Annyit vettem meg eszre, hogy mostanaban megszuntek ezek a lassulasok, tegnap este is 7000 aktiv tag mellett porgott a forum mint a rosseb. ;]

(#2630) bzoley válasza bitpork (#2628) üzenetére


bzoley
veterán

Nagyon nem lenne szerencsés egy ilyen megoldás. Főleg, ha számít az új olvasók szerzése is. Idetéved valaki ismeretlenül, egyből akadályba ütközik, majd azzal a lendülettel megy is tovább, de a véleménye már meglesz az oldalról. Valószínűleg párhuzamot fog vonni az oszd meg, lájkold, aztán olvashatod oldalakkal. Az, hogy valójában másról van szó, már nem fogja érdekelni. Talán ideje sem lesz elolvasni. Egy ilyen oldalt én is egyből zárnék.

(#2631) WynNyback


WynNyback
tag

Hát ha nem lehet blokkolás nélkül böngészni akkor én lelépek. Nálam nincs meg az oldalnak az a hozzáadott értéke ami miatt fizetnék érte. Kicsit olyasmi nekem mint a szuperinfó amit ingyen dobnak a postaládába. PL ha elolvasom a legújabb iPhone tesztet az szerintem már eleve egy reklám az iPhon-nak. Vagy kijött egy új kamera és van róla írás az megint csak reklám az adott gyártónak. A fórum lenne még jó de borzasztó rossz keresni és visszaolvasni a vélemények közt, meglehetősen idejétmúlt persze láthatóan itt ez az "egyszerű" a koncepció de a mai felhasználók azért már nem azok a hülye gyerekek akik 10 éve voltak, szóval az új belépőknek inkább már ijesztő ez az "egyszerűség" pl mikor egy 10 000+ fórumban egy beírt segítség kérésre azt a választ kapod olvass vissza, akkor az nagyon tud fájni. Tesztek pedig angol nyelven rogyásig vannak. Sőt összehasonlító oldalak is egyre nagyobb mennyiségben. Amúgy szerintem jó ötlet ez a prémium tagság, azért láthatóan sokan nagyon szeretnek ide járni és ezzel lehet fokozni az elköteleződést. Ugyanakkor pokoli nehéz lehet ebben az öldöklő versenybe olyan hozzáadott értéket letenni az asztalra amiért fizetnek az emberek. Ez egyébként pont a szabályozatlan reklámpiac miatt alakult így. Olyan szinten kaptuk és kapjuk őket, hogy az embereknek ez már sok. Nagyapámnak még természetes volt, hogy megvette az újságot. Nekem meg már az a természetes, hogy nem fizetek érte.. Nem lett volna szabad hagyni, hogy a Google, Facebook és hasonló társaságok ezt a reklámokból tartjuk fent magunkat erőltesse rá az egész világra (és egyébként nálatok is ez volt évekig). Most láthatóak a következményei (erősen politika ez már, gondlom zsebben voltak a fontos emberek végig). Sok sikert nektek!

[ Szerkesztve ]

(#2632) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Prémium funkciónak nem lehet berakni az "Itt szóltam hozzá" listát kibővíteni 50-ig mondjuk? Sokszor jól jönne több, mint 20. Vagy van vkinek erre greasemonkey scriptje pl? :R

(#2633) Lauda válasza WynNyback (#2631) üzenetére


Lauda
félisten

Viszlat!

(#2634) DarkByte válasza WynNyback (#2631) üzenetére


DarkByte
addikt

Először is, tagolhatnád a mondandódat, akkor nem folyna ki a szemünk.

Másrészt, elég fura a felfogásod ha azt hiszed hogy ha ők írnak egy tesztet az iPhone-ról akkor abból nekik automatikusan reklám bevételük van. Megsúgom: nem :) Maximum annyi történik, hogy nem kell megvenniük a telefont a teszthez (mint azt pl. nagyon sok YouTube-os review-er teszi saját pénzen), hanem ki tudják könyörögni az adott márka hazai támogatásától a teszt készüléket.

A fórum elavultságát kifejthetnéd bővebben. Mert amit egy fórumnak tudnia kell, azt alapvetően tudja ez is. A kereshetőség javítását támogatnám, erre már én is írtam egy ötletet korábban. Fel lehet úgy is fogni a prémium tagságot mint segítség az oldalnak amiből most kicsit tudnak áldozni a renoválásra is.

(#2635) koxx válasza WynNyback (#2631) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Igazad van, az sg és az index fórum sokkal színvonalasabb :U Manapság semmi sincs ingyen ezt jó volna megérteni.

(#2637) WynNyback válasza DarkByte (#2634) üzenetére


WynNyback
tag

Nem volt szándékomba fikázni. Régóta olvasgatom az újságot.

A fórumot se akarom szidni mert szerintem ez itt koncepció. Amivel fogalmazunk úgy én nem értek egyet. Meg lehet nézni modern fórum motorokat nyilván sokkal összetettebbek de a mai gyerekek hamarabb tanulnak meg gépelni mint írni. Megváltozott a világ.

Kijött egy új cucc teszem azt a Samsungtól van róla egy rövidke hír. Ez szerintem reklám. Ez egy példa. Vagy csinálnak egy tesztet az S6-nak. Megint csak reklám azS6-nak.

Az az érdekes, hogy ezek a megjelenések nem érnek annyit a gyártóknak, hogy fizessenek érte. Így kapjuk a követőket és a reklámokat pluszba.

A prémium tagság jó dolog. Korábban be kellet volna vezetni. Az összeg is nagyon baráti. Ha valóban meg lesz nehezítve a böngészés azoknak akik blokkolnak és nekem szükségem lesz az oldalra előfogok rá fizetni. De amíg ez a "szükség" érzés nem lesz meg akkor/addig nem fogom az oldalt látogatni. És vajon mennyi apuka - anyuka tesz fel a gépekre reklám blokkolót? Pont a fiatal generációt fogják ezek a dolgok a legkeményebben érinteni. Biztos vagyok benne, hogy hülyeség fellépni azokkal szemben akik blokkolnak. Mert a végén a fellépő lesz a vesztes.

[ Szerkesztve ]

(#2638) Racecam válasza WynNyback (#2631) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Erről legalább 2 dolog jut eszembe...

1. Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy ha nem fizetsz elő és blokkolod a reklámokat is, akkor hogyan képzeled, hogy az oldal miből tudja kigazdálkodni az üzemeltetésével kapcsolatosan felmerülő költségeket? :F

2. A megjelent írásokért, tesztekért, bemutatókért a gyártók nem fizetnek, tehát ez semmilyen bevétellel nem jár. (Jobb is, mert ha fizetnének, elég nehéz lenne elkerülni azt a vádat, hogy azért írunk úgy a termékről ahogy, mert "meg vagyunk véve kilóra"...

+1 A Fórum kinézete bár az utóbbi jó néhány évben nem ment át gyökeres változtatáson, de szerintem még mindig bőven vállalható, különösen ha kitekintünk akár a nagyobb, meghatározó külföldi hardver oldalak Fórumaira is. Nem hiszem, hogy lenne szégyenkezni valónk, sőt! Azt pedig csak zárójelben teszem hozzá, hogy vannak a fejlesztésre ötleteink és irányok is, de a ezekkel is csínján kell bánni, mert a régi és a rendszeresen idelátogató felhasználók nem hiszem, hogy örülnének gyökeres változásoknak, különösen, ha a mostanit is jónak tartják.

De természetesen ahogy gondolod, nemsokára reklám blokkolóval nem lesz vidám az oldal használata, így ha téged zavar az a nem túl sok reklám ami itt van és úgy gondolod, hogy az előfizetés nem éri meg, akkor sajnáljuk, de tényleg "le kell lépned"... Ez a Te döntésed. :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2639) Pisztillus válasza WynNyback (#2631) üzenetére


Pisztillus
senior tag

Érdekes hozzáállás - de hát nem vagyunk egyformák.

Tesztek: én azokat mindig elolvasom, amelyek érdekelnek, főleg akkor, ha olyan vagy hasonló eszközt akarok venni, mint amilyet teszteltek. Ebből (na meg a hozzá kapcsolódó fórumból) sok információt szerzek be, és ez idáig mindig segített nekem a végső döntésemet meghozni. Arról nem is beszélve, hogy a kapcsolódó fórumokon előbb-utóbb felbukkannak a használók is - megosztva egy rakás tapasztalatot az eszközzel kapcsolatban.

Fórum: pedig egy (számomra) új témába én úgy szoktam bekapcsolódni, hogy elolvasom az utolsó 2-3 oldal hozzászólásait (200-as nézetben), egyrészt azért, hogy átlássam a témát, másrészt azért, hogy kiderüljön az, hogy a problémámat tárgyalták-e már. Kisebb fórumok esetében meg végigolvasom az egészet. Tudom, csak hozzáállás kérdése az egész...

Nagyapámnak még természetes volt, hogy megvette az újságot. Nekem meg már az a természetes, hogy nem fizetek érte.
Engem meg a nagyszüleim és a szüleim is arra neveltek, hogy nekem is természetes legyen, hogy fizetek érte!
És (ha majd lesznek) a gyermekeimet is úgy fogom nevelni, hogy nekik is természetes legye ugyanez.

Szerk.: gépelési hibák

[ Szerkesztve ]

Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György

(#2640) cappa72 válasza Pisztillus (#2639) üzenetére


cappa72
nagyúr

Tudom, csak hozzáállás kérdése az egész...
Itt a lényeg. Egyszerű, és lényegre törő megállapítás. :K

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#2641) WynNyback válasza #45553408 (#2636) üzenetére


WynNyback
tag

Pont ez az. A neten minden ingyen van. De "elvárják", hogy nézd meg a reklámokat. Szerinted ez normális? Még az ncore-n is. Ezt itt pontosan a probléma gyökere.

A döntéshozóknak egyértelműen ki kellene találnia valamit, hogy a tartalom előállítók több jövedelemhez jussanak. De senki nem csinál semmit ez ügyben a Google meg letarolja a piacot. Miközben tartalmat nem állít elő.

[ Szerkesztve ]

(#2642) Lauda válasza #45553408 (#2636) üzenetére


Lauda
félisten

Meglattam lelki szemeim elott emberunket, amint bemegy a tescoba es bejelenti, hogy ha o itt nem kap ingyen friss kenyeret es kaviart, akkor atmegy a sparba es ott teszi ezt..... :U

WynNyback Gondolod az ncore abbol meg tud elni, hogy minden nap letoltod a friss pornot es mellette blokkolod a reklamot?

[ Szerkesztve ]

(#2644) #14595328 válasza WynNyback (#2641) üzenetére


#14595328
törölt tag

Nincs minden ingyen. És igen, normális, hogy elvárják. Néztél mostanában pl. YouTube-ot?

(#2645) atike válasza WynNyback (#2641) üzenetére


atike
nagyúr

Nem kicsit vagy eltévedve... Igen, sokminden van ingyen, tény. De messze nem minden. :U

Ott kezdődik, hogy maga a net sincs ingyen.... :DDD

(#2647) Pisztillus válasza WynNyback (#2641) üzenetére


Pisztillus
senior tag

Pedig nincs ingyen. Az annak látszó tartalmat is valamiből létre kell hozni, az azt leközlő oldalt fenn kell tartani, stb. És tetszik avagy sem, de jelenleg a reklám az, amiből ezek az oldalak fenntartják magukat. A PH! esetében - ahogy mondták már - vagy nem használsz blokkolót, és akkor nem fog terrorizálni a RI/OS 6, vagy használsz, de azt úgy, hogy "megveszed" a használati jogot. Na ez utóbbi a prémium tagság.

Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György

(#2648) Racecam válasza WynNyback (#2641) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Szerintem ez a teljes tévedés tipikus esete. :D
Mondj bármit, ami a neten ingyen van? Onnantól kezdve, hogy maga a Net sincs ingyen. :N
De kérlek válaszolj arra, hogy ha Te szeretnél üzemeltetni egy oldalt, Fórumot stb. miből tennéd azt meg még akkor is, ha non profit szervezetként szeretnéd? Mert komoly költségekkel járna, ezt nem igaz, hogy nem látod. :F A máshol (más munkahelyen) keresett pénzedből hobbiból? :F Csak tennéd bele folyamatosan a pénzt anélkül, hogy akár a költségeidet is fedezné valami, vagy valaki? :F

u.i.: Nyugodtság Emberek! :)

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2650) oriic válasza WynNyback (#2641) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Pont ez az. A neten minden ingyen van"

Ennél nagyobb butaságot keresve sem mondhattál volna. :W

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.