Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-06 13:51:19

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) Piftuka válasza #32839680 (#1924) üzenetére


Piftuka
veterán

"Még egyszer idézném a szabályzatot. Lehet hogy valakinek nem tetszik ez a megoldás és több hsz-t szül, de akkor is ez a szabály! Nem kell így úgy értelmezni. Ott van le van írva. A válasz összevonást egy hsz-be csak 1-2 szavas válasz esetén engedi meg.

Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat"

Köszönöm! Jó, hogy leírtad mindezt, mert én már nem emlékeztem erre!

A múltban több topic-ban is rám szóltak más fórumozok, amiért egymás után több hozzászólást is írtam.

Pedig a fórum jellegéből adódik mindez. A felület "eltárolja" az üzeneteket, információkat, az ember pedig nem ritkán igen nagy kihagyás után tud ismét visszatérni ide, érdemben válaszolni a korábbi beszélgetésre, vagy újabb kérdéseket feltenni.

Most újra elolvasva a "Szabályzat"-ot kiderül, hogy sokan a "Spam", és a "Flood" fogalmát rosszul értelmezik. Feltehetően ezért szólnak rá arra, aki érdemi információt oszt meg több hozzászólásban, több korábbi hozzászólásra válaszolva.

Szóval ha csak ezen múlik, én innentől minden egyes nekem címzett üzenetre külön, egyesével fogok válaszolni.

A rangrendszer egyébként hidegen hagy. Azt hiszem, az adatlapomat nézve ez kiválóan lemérhető. A még mindig aktív tagok között a legrégebben regisztráltak közé tartozom. Nem szokásom a hozzászólásaimat "boost"-olni, ahogyan 1-2 szavas, 1-2 mondatos hozzászólásokat írni sem.

Innentől kezdve különösen könnyű szívvel fogom lepattintani magamról a "ne spam-molj" stílusú hozzászólásokat. Ha 2 hét, 2 hónap, tökmindegy mennyi idő elteltével visszanézek a kedvenc témáim egyikébe, és mondjuk 8-10 hozzászólást is válaszra, vagy kérdésre érdemesnek tartok, akkor bizony egymás után fogom megválaszolni mindegyiket.

(Halkan jegyzem meg, hogy kulturált, közösségi emberként, az ominózus témákban a "sok hozzászólás" mellőzését kérő fórumtagokhoz maximálisan alkalmazkodtam, és ebben a formában írtam választ több üzenetre, egyetlen hozzászólásban.

Véleményem szerint így még link nélkül is egyértelmű, és könnyen visszakereshető, mikor, miért, kinek az üzenetére írtam választ.)

Mindazonáltal - mint fentebb is említettem - én aztán nem bánom, sőt örülök neki, hogy ezentúl nyugodt szívvel írhatok minden üzenetre külön hozzászólásban választ. :K

"Aquila non captat muscas."

(#1952) Lauda válasza TigerCat (#1949) üzenetére


Lauda
félisten

Az elsonel nem ertem mire gondolsz.

Masodiknal, eddig nem is volt kattinthato a neved a rangod felett. A hozzaszolas felso reszen es jobb felul tudtal csak kattintani ra, ami kovetkezteben elougrott az adatlapod. E ket utobbi most is ugy van, ahogy regen.

[ Szerkesztve ]

(#1953) MineFox54 válasza Racecam (#1948) üzenetére


MineFox54
őstag

Így már érthető :)
Lehet hogy én siklottam át Parci hsz-e fölött :).

Egyébként egyetértek TigerCat-tel, szerintem tök indokolatlan/átgondolatlan/felesleges volt ez az irányú átalakítás. De most már megértettem :)

(#1954) TigerCat válasza Lauda (#1952) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Arra, hogy egy idő után nem látható a Logut hivatkozás. Nekem nem tűnt fel...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1955) Lauda válasza TigerCat (#1954) üzenetére


Lauda
félisten

Ertem. Jelenleg ez a helyzet:

van egy új terv, éppen csiszoljuk:
- ha 2 hónapja nem írt, lekerül a link (egy kis motiváció... :DDD)
- ha 1 hétnél frissebbet írt, még kap egy szép (1) jelet is a link mögé
- a kettő között úgy fog kinézni, mint most
[link]

Egyebkent barkinek az adatlapjarol elerhetoek a bejegyzesei most is.

(#1957) lezso6 válasza #32839680 (#1956) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Könnyű megoldani, viszont létezik egy olyan tényező is, hogy sebesség. :D ;)

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1958) TigerCat válasza Lauda (#1955) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Vágom. Közben írtam és ott észre is vettem, csak valahogy nem tűnt fel. Köszi!

Egy dolgot tartok csak fontosnak, mégpedig azt, hogy ha valaki fizet a prémium tagságért, az érezze is. Szerintem ez azt kell hogy jelentse, hogy semmit nem vesztek el az ingyenes tagsághoz képest, csak hozzátesztek. Legyen ez adatlapra mutató link, logout hivatkozás, egyedi avatár, prémiumra utaljó jelzés, stb., a lényeg, hogy aki fizet, érezze, hogy többet kap, hogy számít, hogy jó helyen van. Ha ezt eléritek, akkor rendben lesz. Ha nem, akkor a jövőben kevesebb lesz a hosszabbítás...

Egyszer megkérdezték tőlem, miért vásárolok fizetős alkalmazásokat, amikor java részük ingyen is (nem warezra gondolt a srác) megoldható. Nos, két dolog miatt. Egyrészt szeretném támogatni a fejlesztő munkáját, mert így talán minőségibb szoftvert kapok, másrészt pedig messze sokkal jobb a support a fizetős termékekhez. Szinte azonnal kapok segítséget. Ennek megfelelően a PH!-nak is szívesen fizetem a prémium tagságot...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1960) D1Rect válasza zseko (#1950) üzenetére


D1Rect
félisten

Én az első pár órában fizettem elő, akkor még szó se volt arról, hogy "kitüntetnek" ezért. :)
Nekem amúgy nem kéne semmi, csak kifizetem a reklámokat, hogy ne kelljen néznem 'sztkalapkabát.

(#1961) Lauda válasza TigerCat (#1958) üzenetére


Lauda
félisten

Nincs mit!

Tobbit tudom nem nekem irtad, csak olvasva annyit fuznek hozza: ha ilyen szinten teret nyer a google/facebook az online hirdetesekben, akkor egy ido utan ez lesz az egyetlen modja az oldal fennmaradasanak. Szoval most meg osszetehetjuk a kezunket, hogy plusz dolgokat is kap az ember. Tobbszor tamadt az az erzesem az elmult 1-2 napban, hogy sokan jo dolgukban nem tudjak mit csinaljanak.

(#1962) h1mpi válasza Lauda (#1961) üzenetére


h1mpi
nagyúr

+1

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1963) TigerCat válasza Lauda (#1961) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Félreértés ne essék, örülök a prémiumnak és szívesen támogatom a PH! fennmaradását. Még akkor is, ha nem is kapok lájk ikont a nevem mellé... Csupán azt szeretném érzékeltetni, hogy ha valaki fizet valamiért, akkor érezze, hogy jó helyen költi a pénzét. És ez különösen fontos olyan helyen, ahol visszatérő vásárlókról beszélünk. Ha nem érzi, nem jön vissza. Még ha relatíve kevés pénzről is beszélünk...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1964) beg válasza #32839680 (#1959) üzenetére


beg
veterán

Csak úgy zárójelben: vasárnap van :U Persze, hogy csuklóból megoldható, de ebben a 3 napban kaptak annyi itinert a srácok, hogy húsvétig reszelik. Türelem.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1966) Piftuka válasza Viktor0610 (#1946) üzenetére


Piftuka
veterán

"Komolyan nem értelek néhányotokat, miért nem tudtok egy kicsit türelmesebbek, megértőbbek lenni..."

Egyetértek. Viszont mindezt magadra, magatokra is alkalmazhatnátok!

Ugyanis westlake teljesen kulturáltan, logikusan érvelve írta le a véleményét, amely miatt nem szolgált rá arra a cinizmusra, és értetlenkedésre, amit kapott.

Ráadásul ő is kifizette a támogatás összegét, így még az a vád sem érheti, hogy "kibicel".

Miért nem tudjátok elfogadni, hogy számára más fontos, mint számotokra? Miért nem tudjátok elfogadni, hogy számára fontos lenne, ha a nickneve nem rejtene még a PH!-ra mutató reklámot sem?

Az empátia fogalmába ez a "megértés" is beletartozik ám!

"Aquila non captat muscas."

(#1967) Argos


Argos
őstag
LOGOUT blog

Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt. Csak eleinte még nagyon ordít.. :P

Úgy néz ki, muszáj leszek valami újat írni a blogout-omra..
Nekem speciel hiányzik a link hozzá. Sok olyan érdekes íráshoz jutottam már el azért, mert adott emberke írt egy számomra értékelhető h.sz.-t egy random témában és kíváncsiságból kattintottam a blogjára.
És nem utsó' sorban, így az én karcolásaimhoz se igen jutnak el, mert azt nem hiszem, hogy valaki csak azért klikkelne az adatlapomra.

A nick linkesítése jó ötlet, de annak inkább tényleg a profilhoz kellene vezetnie, ez így elég értelmetlen.
Viszont ez prémium nélkül alap funkciónak kéne lennie, avagy épp a nem prémiumosok nevét kéne a prémiumra oldalra linkelni. Így kvázi az lenne a prémium szolgáltatás, hogy a nicked a link a profilodhoz.
Ősztönzés + reklám + prémium funkció.
n+1 [ahol n > 0] légy esete a csapásokkal. :)
Mindazonáltal a reklámértéke persze megvan a jelenleginek is és mint írtam korábban, az eredeti prémiumos kiírást is kint tartottam volna 1-2 hónapig.
A fácsélájkra hajazó fityisz viszont borzalmas ötlet..
Ennyi pont elég lenne - kapcsolhatóan.

A h.sz. összefűzés szabályai meg jó, hogy terítékre kerültek, elég másképp lett értelmezve a köztudatban, mint ahogy az eredetileg a szabályzatban van.

[ Szerkesztve ]

...elmúlik...

(#1968) bencze


bencze
senior tag

Igaz Adblockot használok, de az is, hogy ha nem is minden napi, de elég rendszeres olvasó lennék.
Pár probléma:
- nem tudom, hogy a paypal változtatott mostanában vagy más landing pagere kerültem de tök nem úgy nézett ki ahogy szokott. Általában tudja a user nevem csak jelszót kell megadnom, itt tök más oldal jelent meg külön log in gombbal. Néztem is erősen a URL-t hogy valami phishing oldalon vagyok-e, de ha minden igaz, nem...
- "Sikertelen tranzakció"-t kaptam, miközben az sms megérkezett a banktól. Remélem csak ideiglenes probléma.
- Az sms szerint a hardveraprónak fizettem, pedig azt igazán ritkán használom, engem a fórum rész ami inkább érdekel. Lehet, hogy csak adminisztratív részlet de azért nem örültem neki (még nem emésztettem meg az oldal változását sem :) )

Időközben a - megint csak - Hardveraprótól kaptam mailt, hogy köszi a zsét...

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#1969) TigerCat válasza Argos (#1967) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Ez a legjobb ötlet. Mármint a nickneves link.
Erősen támogatom!

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1970) Intruder2k5 válasza bencze (#1968) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Ne aggódj a Hardverapró miatt, az így van rendben, ennek technikai okai vannak.

[ Szerkesztve ]

(#1971) dobragab válasza Argos (#1967) üzenetére


dobragab
addikt

A HSZ fejlécében a neved egy link a profilodra... :F

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#1972) Depression válasza Piftuka (#1966) üzenetére


Depression
veterán

Ha azt írta volna, hogy kicikizték az osztálytársak/munkatársak, vagy a szülők/család rászólt, hogy miért fizetett ilyesmiért, akkor megértem, hogy rejteni akarja. De ő konkrétan azt kérdezte, hogy mit kap a neve melletti reklámért. Na ezt pont nem tudom megérteni.

Mellesleg nekem is tetszett a prémium tag felirat. Nem mert több vagyok tőle, hanem azt mindenki tisztán látja, hogy ő is lehetne az.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#1973) Argos válasza dobragab (#1971) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Tudom jól. ;)

...elmúlik...

(#1974) gyurkikrisz válasza #45553408 (#1899) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

" 15 éven keresztül semmit nem kértek
tőlünk, sőt, most sem, és használtuk
kényünkre kedvünkre a fórumot." - mindjárt utalok a guglinak, a facebooknak, hisz' ezeket is ingyen használtam. de nézzük a reklámokat, azzal nem "adunk"?

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1975) sutykuru válasza Depression (#1972) üzenetére


sutykuru
tag

Persze, miután az összes helikopter válaszolt neki.
Sajnos egyre gyakoribb, hogy a "nagybetűsökhöz" intézett kérdésekre egy random heli válaszol, több-kevesebb információt közölve.

(#1977) Graphics válasza gyurkikrisz (#1974) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Trollok amúgy se lesznek prémiumok... :D

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1978) beg válasza Graphics (#1977) üzenetére


beg
veterán

Már most is vannak :) Tegnap befizetett, ma meg már kispadon van :D Szóval ez nem jött be.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1979) Graphics válasza beg (#1978) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Már látom, hát igen... Ők lesznek azok , akik majd mindenhova beröfögnek 'hámerőkprémiumok' nekik lehet... Szerintem :D

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1980) gyurkikrisz


gyurkikrisz
őstag

Akit kitiltanak, azok visszakapják a fennmaradó hónapokra a pénzt?

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1981) h1mpi válasza gyurkikrisz (#1980) üzenetére


h1mpi
nagyúr

persze, sőt még egy USA körutazást is kapnak :DD

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1982) koxx válasza Graphics (#1979) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Sokan azt gondolják, hogy a prémium tagsággal megváltják maguknak az 'aztcsinálokamitakarok' kártyát.

(#1983) gyurkikrisz válasza h1mpi (#1981) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

De ök 12 hónapra fizettek, nem 6-ra! Vagy egy másodaccon letölthetik a fennmaradót? Ez csak egy kis részlet, de sok olyan alap van, amit még le kéne fektetni, mert ez nekem így kicsit szedett-vedett.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1984) Graphics válasza gyurkikrisz (#1980) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Persze, és még táppénz is jár a pihenőidőre az OEP-től... :U :K

Elég egyértelmű, ha valaki eljátssza a "bizalmat" akkor nincs más opció.. Másodreg? A-a , az tilos... Felejtsd el.

Szabályzatot kéne bújni kicsit hozzá.. Azt meg megtalálod a lap alján

Nem azért, de ha én bedobok a játékgépbe 1000Ft-ot, és nem ad csak 2 cseresznyét a három helyett , nem jön oda a pultos Maca, hogy visszaadjon 333 Ft-ot... Vagy igen?

JPÉ = Józan Paraszti Ész mentén kell gondolkozni.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1985) S e t h válasza gyurkikrisz (#1983) üzenetére


S e t h
nagyúr

Igen, elmegyek az állatkertbe és ha nem tetszik a zsiráf majd ebbéli felindultságomban felfüggesztem a látogatást, akkor vajon jogosult vagyok-e a jegy árának legalább részbeni visszatérítésére?

Sőt, ha meghalok akkor a végrendeletben szerepeltetni fogom előtte, hogy az örököseim támasszanak igényt a részarányos visszatérítésre.

Komolyan mondom ez már dedó ami itt megy lassan 2000 hsz-en át. Aki akarja támogatni az oldalt az tegye, aki meg ismeri a maga viselkedésbeli zavarait az ne tegye.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1986) kemotox válasza gyurkikrisz (#1983) üzenetére


kemotox
addikt

Ha elveszik a jogsidat, akkor se kéred vissza a benzin árát. Ha valakit tiltanak, akkor önhibájából bukja a pénzét.
Igazad van, naggggyon durván össze-visszaság ez az egész prémium cucc. Csak ki kellet volna találni, hogy pontosan mi, hogy lesz, mielőtt élesedik a dolog. De biztos megoldják, dolgoznak az ügyön. Hacsak nem hullarészegek már a modik, mert elitták a lóvét :DD

(#1987) Graphics válasza S e t h (#1985) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Igen kb én is ezt látom, kettészakadt a fórum és tisztelet a kivételnek , de két tábor van.

Aki mindenféle magyarázkodás nélkül úgy gondolta neki segített annyit a Prohardver, hogy ennyit kifizessen és kész.

A másik pedig a kötekedő, értetlenkedő, hülye kérdések tábora..Akik még a prémium tagságból is önegónövelést tartanak....

. A kivételnek tisztetelet, de 2000 hozzászólást rég láttam pár napos topicban... Hihetetlen

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1988) TigerCat válasza kemotox (#1986) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Egészségükre!
Annak is örülök, ha másnak sikerül...
:DD

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#1989) S e t h válasza Graphics (#1987) üzenetére


S e t h
nagyúr

Én folyamatosan olvasgatom, mert arra számítok a temérdek hozzászólás láttán, hogy a fejlesztésekről találok vmit, frászkarikát.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1990) Polllen válasza Graphics (#1984) üzenetére


Polllen
nagyúr

Feleslegesen példálóztok ilyen marhaságokkal. Egy előfizetés nem nyerőgép, hogy ezt vagy azt dob, max ha zsákbamacskára fizetsz elő.

Szerintem nem kell visszautalni semmit, ha valakit a saját hibájából tiltanak ki.

Ha viszont jogtalan vagy ph oldali hiba miatt nem tudja igénybe venni a prémium funkciókat, akkor lehet reklamálni. Az más kérdés, hogy arányosan visszakap-e bármit is az előfizu díjból. Nem hiszem, hogy ezért az x forintért valaki perre menne.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#1991) Graphics válasza Polllen (#1990) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Próbáltam úgy elmagyarázni, hogy hátha megérti., lehet hülye példa, de hülye kérdése, hülye válasz mehet :D

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1992) S e t h válasza Polllen (#1990) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ezt mindenképpen meg kell vitatni egy ügyvéddel.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1993) kraftxld válasza S e t h (#1989) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Használd aktívan a most már működő ignore gombot :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1994) beg válasza Polllen (#1990) üzenetére


beg
veterán

Ha meg egy napig nincs netem, akkor a szolgáltatót beperlem, hogy az arra a napra eső 83 forintot fizesse vissza, majd utána a ph-n leverem a 11 forintot is, mert nem tudtam használni. Sőt ha áramszünet lesz, akkor a villanyászok-net-ph kombón igénylem vissza az aprót. Lehet ezt ragozni, de érdemes?

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1995) gyurkikrisz válasza Graphics (#1987) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Még ha belengettek volna valami nagyobbat, új desingt, mobil appot, valamit, de nem... Mert ezek nélkül simán tudok élni, nem égeti annyira a zsebem az az 5e forint.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1996) Graphics válasza gyurkikrisz (#1995) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Látod, ez a különbség PH-s és PH-s között..... Én nem azért fizettem mert annyira kurvára szükségem lenne bármiféle funkcióra... :)

Én talán elvből... És még itt szerintem elég sokan..

Neked nem égeti... Mi nem lettünk többek, Te meg nem lettél kevesebb és a pénzednél is vagy :)

Amúgy felmerül benne a kérdés: Elolvastad a cikket is vagy csak beírtál ide?

Mert fuss neki megint, ott van mit ígérnek a jövőben... Azokat amiket leírtál..

Nehezen forintosítható a rendszer indulásakor, de ha a Prémium Tagsági Rendszer komoly, stabil bevételi forrást jelent majd a lapcsaládnak, az természetesen további fejlesztéseket hoz mind tartalmilag, mind technikailag!

Read-only... Only ignore... Végre hasznos funkciós..

Bug: Saját magam is le tudom rejteni :D nem túl hasznos ez a része

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1997) h1mpi válasza gyurkikrisz (#1995) üzenetére


h1mpi
nagyúr

fogd úgy fel, hogy ezt azok fizetik be, akiknek nincs szüksége jelenleg arra az 5000 Ft-ra (ami amúgy 3600 Ft volt)

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1998) beg válasza gyurkikrisz (#1995) üzenetére


beg
veterán

Pont hogy ezeket lengették. Ne fizess elő, használd békével úgy ahogy eddig.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#1999) wwenigma válasza beg (#1994) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Siman bele kell irni a szabalyzatba hogy nincs siras nincs refund. Szánalom miket nem vezetnek le egyesek. :W

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2000) lacy86 válasza gyurkikrisz (#1995) üzenetére


lacy86
addikt

Semmi nem kotelezo!
Az ilyen hsz.-re lesz jo pont az ignore ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.