Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvrobi
csendes tag
Az volt az elképzelésem, hogy kirakok az asszonynak egy ikont, hogy nesze, rákattint és minden megy.

Ok, persze nem egy android, ahová playből telepítjük az alkalmazásokat, de hogy egy böngészős stream nem megy, azt nem gondoltam volna. Amúgy van rá megoldás, hogy chromiumból elinduljon (ha valaki kíváncsi rá, linkelem a megoldást). De mivel a védett videók hardveres gyorsítása ki van kapcsolva a böngészőben, eléggé szaggat néha. A hőfok meg csak kúszik felfelé. A Kodi-tól meg kb. azóta hányok, amióta először megláttam xbmc néven, de hogy még saját op. rendszert is indítsak azért, hogy apró csempékkel megjelenjen - nagyjából átláthatatlan módon - az HBO GO, az már sok volt.
Igen, ezen kívül meg vagyok vele elégedve. Eddig minden mást sikerült megoldani. De egyenlőre a fent említett okok miatt marad az android is a nappali tv-re dugva. -
vvrobi
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a pi 4 (4Gb) de kissé csalódott vagyok. Az öregecske Android tv boxot akartam lecserélni vele, így a cél egy HTPC lett volna. Amin egyenlőre elvérzett a dolog, hogy az HBO GO csak Kodi 18 alatt hajlandó menni, ami buster-en ugye még nem megy. LibreELEC-ből igen, de úgy is elég béna. Transmission viszont szuper, végre teljes sebességgel hasítanak a torrentek, még az USB3-as háttértárra is. Mindenképp raspbian lenne üdvözítő számomra, mert néha munkára is használnám.
Egyébként jó kis vas, csak lehet az igényeimet kellene átfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest