- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Ezért kell közösen dolgozni a problémán. Például azt mondom, barátság nem létezhet önzetlenség nélkül, így ha nem tudunk önzetlennek lenni, a barátság eleve kizárt. Aztán valakinek eszébe jut, hogy nem csak önzetlenség kell hozzá, hanem őszinteség is. Akkor ezt is mellé csapjuk, átgondoljuk az új infó fényében és így haladunk tovább.
A szexuális vonzalom és a szerelem keveréséről Freud-ot kellene megkérdezni.
-
Jhonny06
veterán
"Nekem úgy tűnik, hogy többen keverik itt a szexuális vonzalmat és a szerelmet vagy csak nem tudnak/akarnak magukon uralkodni."
Igazából teljesen mindegy, hogy tudsz-e uralkodni magadon (ami itt kvázi azt jelenti, hogy csendben tűröd, ennek pedig semmi értelme), ha már az érzés ott van, hogy neked több kell, onnantól meg van lőve az egész és csak ámítod magad.
-
Dottore
addikt
De ez csak látszólag van ám így.
Minél pontosabb a definíció, annál könyörtelenebbül lehet nem megkerülni rá a pontos választ.Máskülönben szerintem az sokkal izgalmasabb kérdés, hogy akkor mi van ha a kapcsolatokból kivesszük a szexet. Nem úgy, hogy nincs szex, hanem úgy, hogy nem kell a szex. Senkivel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem létezik, nekem is vannak. Nem is egy Bár sokszor látom erre a kérdésre azt...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest