- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz
pècsimunkás #8995 üzenetére
Az akksi miatt félnék, nagyon drága tud lenne ha az kuka
-
Because
őstag
válasz
yle_greg #8982 üzenetére
Elsőre valóban nehéz, egy másik cikkben azt írják lehet érdeklődni az illetékes erdőgazdálkodónál. Itt nálunk egy-két helyen már találkoztam kerékpáros jelzéssel is.
-
Because
őstag
Nálunk se annyira egyszerű mint gondoljuk, ha akarnák büntethetnének rendesen...
-
Because
őstag
válasz
Because #8914 üzenetére
Elkezdtem jobban használni, megvolt az első 50-es táv. Eddig is bringával közlekedtem mindenhova is, síkon ezzel is megy a 25-30 km rásegítés nélkül, dombon lefelé pedig az egész tömeg meglódul. Felfelé segít a motor az biztos és könnyebb.
Még nem vagyok meggyőzve, hogy kell-e nekem -
-
Because
őstag
válasz
pècsimunkás #8915 üzenetére
Köszi!
Még nincs teljesen kész. Kormányt, kormányszárat cseréltem, mert a gyári égig emelt hátrahajló, keskeny nekem nem tetszett. Mindent lehúzok majd nyomatékra. A fékcsövek is hosszúak gyárilag, azokat le kellene rövidíteni.
-
Because
őstag
Akkor új e-bringa nap
Első látásra szerelem, bár egy szubjektív, de gyönyörű:
Van ez a kis elem, amit egyelőre nem tudtam hova tenni, csak hogy valami kábel kivezetés lehet... Szerintetek micsoda, hova?
-
Because
őstag
Köszi szépen!
Végül inenn rendeltem meg: BIKE CENTRUM 525000 lett kedvezményesen, ingyen szállítással, utánvétellel. -
Because
őstag
Eljött az idő és a negyedik X az életemben... szóval elektromos rásegítésű bicót keresek napi munkára. Amit elsőnek kinéztem az Kellys E-Carson
Véleményetek róla, esetleg hasonló árfekvésben más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest