- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
válasz
Akasztott #742 üzenetére
A leaf meg az edge 1500w-osa a legenergiahatekonyabb. Az mxus, qs, cromotor, mind vastagabb lemellakbol epul fel, bar erosebbeket (is) epitenek, de iparibb megoldasok.
Ugyanolyan sebesseggel nem fog tobbet enni. En most valtottam 1.2kw motorrol 4.5kw motorra, ugyanazzal az akkupakkal hasznalnom (még), ugyanannyik a tavolsagok.
Irtam, 40A-s akkupakk kellene a 1500w-oshoz. Amit linkeltem a nemetektol akksit olcsobb es nagyobb kapacitasu, mint amit te mutattal, ha ra tudod venni oket hogy 40A-s valtozatot csinaljanak, akkor jo, ha nem akkor a linkelt alis eladonal nezz korul vagy veluk epitess.
Ha tekersz is hozza kicsit is nem lesz gond ezekkel a 26Ah koruli akksikkal amit mutattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest