Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Hello,
    Kaptam egy idei turbo levot tesztelgetni, ma mentem is vele egy kört és lenne pár kérdésem.
    Ez a bringa 500as aksi van benne, ami azért nem kicsi, viszont mégis nevetségesen hamar megadta magát. Öszvissz 45km / 900 szintet tettem meg, ebben főleg trail mód volt erdőben, aszfalton oda ecoban, és nyilván használtam mászásnál a boostot, de azt ritkán és igen rövid mászások voltak, hazafele már csak piros ledem volt ami az elején még rásegített többször le fel kapcsoltam az eco-t, viszont a végére már semmit nem csinált, mind1 volt milyen módban vagyok.
    A piros csík az a kampec kategória? az még nem tűnik el, és akkor lesz teljesen offos az aksi?
    Sérülhet ha pirosig merítem?
    Eredeti töltő, vadi új minden, én léptem át a 100. km-t, normális hogy brutál meleg a töltő ház? Nem az én bringám, de én raktam alá egy nagy réz táblát hátha jobban hűl majd.
    A séta módot hogy aktiválom?
    A baloldali gomboknál van egy speci jellel ellátott gomb, az mit csinál?
    Legfontosabb kérdés, hogy az anyám kínjába kell ebikon váltani hogy ne pattanjon akkorákat a lánc? Mivel nem egyből veszi el a rásegítést ahogy kevésbé terhelem a pedált, mászás közben nem tudok "normálisan" visszaváltani, pattog csattog szerencsétlen.
    Most látom a spec oldalon, hogy ezen csak sx váltó van, nem lehet csak 1 sebességet váltani le/fel, ez GX-nél változik? Amúgy jól vált, csak idegesít hogy nem tud egyszerre többet.
    Fékek jók, megfogták 40ről a gépet, 0-ra lassultam az utolsó pillanatban mert árkot ástak keresztbe az eddigi ösvényen, és csak a végén láttam meg, közel volt de megmentették a kis seggemet.

Kb ennyi lenne :D
    köszi

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés