- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
- New Game Blitz - 2024
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz raytrace #8442 üzenetére
na leteszteltem
2 ml fogyott a helix v3-ba mystic juice
1 ml fogyott a tubby bc-be, dekang4.3 volton hajtottam, az ellenallasok 2.1-2.2 Ohm mindkét patronban, saját tekeres
3ml, enyhe csalódás, de mivel a helix gyorsabban gozol, ha csak azt használom lehet megvan a 3.2-3.4 ml is, vagyis két helix tartalynyi, függ a lotyitol is, ezek szerintem 50-50% egyensúly, és azért tomenyek, szerintem laca féle lotyivel és csak helix v3-al, többet is elgozoltem volna
szóval annyira nem rossz az, tudja az 1300mah-t, tud annyival többet mint a 900-zas
és ugye egyébként szép, kellemes fogás(kicsit vaskosabb, nekem bejön ), selymes tapintás, a gombot is elég finoman nyomni, nem nehéz, jó áron van
csak ajánlani tudom, két Helix tartály egy átlagos e cigarettas embernek elegendő, nem kell napközben tölteni, ha hazamegy az ember akkor meg legyen egy tartaleka, de szerintem ha éjszaka tölti akkor..
azt nem tudom mennyi a töltési ideje, szerintem 0-ról 100%-ra, olyan 4 óra, de most azt is letesztelem
-
Remus389
veterán
válasz raytrace #8442 üzenetére
jó hát most azon dolgozok hogy lemerüljön, akkor feltöltöm teljesen és megnézem mennyi lötyit tudok elgőzölni
szerintem a Tubby 3 ml-es tartályát csontra szívhatom(szóval egy tele tubby-t), Helix V3-at használnék, 3,5ml-t simán(a 900-zas spinner újkorában 2,4 ml-t tudott), most ez majdnem másfélszer akkora kapacitású, tehát ez várható(bár ki tudja, amiket ráírnak lehet felfelé vagy lefelé kerekítenek)
egyébként ez nem vision spinner, kicsit turkáltam a neten és pont ilyen(feliratok nélkül) [link]
112mm hosszú, és az átmérő is kb 17 mm
(tudom tolómérővel kéne, de vonalzó volt kéznél), szóval ez stimmel, és a lekerekített gomb alatti rész pont ilyen
a vision spinnernél ez éles(ez mondjuk pont nem jó)
na mindegy végülis ugyanolyan lényegében, majd írok hogy bírja a Big Boy
ami viszont hátrány hogy a 900-zas spinnernél látok gumitömítést a középérintkezőnél, ennél nincs, remélem nem lesz gond, biztosan szigetelik valahogy
egyébként selymesebb a fogása mint a 900-zasnak, mint egy női fenék
szóval jó cucc ez, csak remélem jó a szigetelése
na ennek örömére egy kis muzsika [link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest