Hirdetés
Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz ithomas #5875 üzenetére
Hol is kezdjem...
Mini testtel kértem, 3db 700mah 16340-es akkuval, Trustfire töltővel.
Volt már kétszer is króm Lava-m, szerettem is, de nem jó széria volt, így nem bíztam már benne, ezért vettem az Evot.
Ami jobban tetszik az Evo-ban:
Kicsi. Kopaszon már szinte túl kicsi is, de a patronvédő hüvellyel együtt pont méret.
Nincs ego menet, így a Helixek még jobban szelelnek.
Ügyes dolog az egygombos menü.
Szép.
Ami nem annyira tetszik:
Izzításkor világít a kijelző (minek )
A gomb körüli ledet ki lehet kapcsolni, de tökmindegy, mert a kijelző fénye bevilágít így is a gombhoz.
A gombnyomástól számítva késik az izzítás a Lava-hoz és egyéb akkukhoz képest, de ez hamar megszokható.
Azt tapasztaltam, hogy a mindenféle védelem miatt hiába emelem a feszt egy bizonyos határon túl, nem történik változás. Ez lehet negatívum is, ugyanakkor előny is lehet, mert így legalább nem égeti meg az üvegszálat.
A 16340-es akkuk elég gyengék, nálam óvatos használattal eddig mind a 3db lemerült estére. Mondjuk javult valamelyest a helyzet az első naphoz képest, akkor már délután 4-re lemerült mind. Ma már jobban állok, most raktam bele a harmadikat. Olvastam valahol, hogy a 2.-3. felés utátöltn érik el az akksik a maximális kapacitásukat, ezért lehet ez így.
Összegezve szerethető, (IMR (AW) 16340 akkuval jobb lenne, de az kishazánkban egyelőre nem igazán kapható), szép, okos készülék.
Szerintem megéri az árát.
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs