Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól gondolom, hogy ő amúgy felrakni sem tudná a rendszert (W8)? Egyébként van hozzá leírás, gondolom magyarul is, ezt nem tudom, angol OS-t használok évek óta.
És a Win sem rakja fel, csak opcionálisként kínálja a winupdatetel.
Egyszerű júzernek meg ma már dGPU sincs mindig, Intel IGP meg fullosan megy alapból.Ez nem változtat azon, hogy az én anyám remekül boldogul Ubuntuval. Vagy egy másik kedves lány ismerősöm. Én telepítettem, mert ahhoz nyilván kellett segítség (nem mintha wint telepítettek volna bármikor is), beállítottam. A lánynak még admin joga is van (nekem nincs), szóval nem fogom a kezét azóta. Mégsem lépett be azóta winre, pedig dualboot megmaradt, és Unity-vel értendő ez a tett. Ilyen egyszerű ez a történet, nem kell senkinek powerusernek lennie.
Ami egyedüli problémákat én látok, az mind a Flash és az X11 miatt van. Krómmal az első még viszonylag orvosolható, az X11re meg már a vonalon várnak a cserék. Én bizakodó vagyok, hogy minden csak javulni fog. De az sem különösebben izgat, ha sosem lesz elterjedt. Ingyen volt, gyors, és magamra szabtam. És még csak erőforráshiánnyal sem küszködnék, egyik oldalon sem.
-
pakriksz
őstag
Anyádnak nem is kell fejlett 3d úgyhogy jó leszz neki az alapból felrakott opensource driver.
Legfrissebb driver updateből? Ne vicceljünk, ősrégi driverek szoktak abban lenni, ráadásul hiányosak.
A desktop environment pedig mitől lenne töredezett? Ugyan azok a programok bármelyiken mennek... -
Majdnem teljesen egyetértek ezzel a véleménnyel.
Mondjuk nekem Mate és XFCE desktop környezettel eddig sosem volt gondom, és a munkában sem hallottam ilyesmiről, pedig ott ebből a kettőből valamelyiket telepítette fel az IT minden gépre.
Az összes többivel volt valami kicsi, vagy komolyabb probléma. Legtöbbször olyan funcióhoz köthetőek ezek az általam tapasztalt bugok, amik az egyszerűbb desktop-okon nincs is, ezért ezek kikapcsolásával bármely desktop környezet használható az egyszerűbbek tudásával és megbízhatóságával - legalábbis ez az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest