Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
> AMD vonalon az alapból települő nyílt driver is tudja az energiatakarékos dolgokat
Francokat. Legalabbis az AMD 6950-em durvan hangosabb es jobban melegszik az OS driverrel, mint az fglrx-el, az fglrx-nek meg egyeb bajai vannak. Konkretan most ezert vettem egy 770GTX-et, mert tarthatatlan volt a helyzet (igen, mindent beallitottam, jol). Az NVidia gyari driver az kivalo, az osszes tobbivel sulyos gondok vannak. (Az Intel az hasznalhato meg, alapdolgokra.)
-
modeller
aktív tag
" leírja, hogy nem tud Ubuntut telepíteni."
Legalábbis ezt képzelik bele abba a mondatba azok, akiknek a vallásába gázolt a kijelentésével.
Persze nem ezt mondta. Nekem is volt már gondom ubuntu telepitéssel, de aztán túllendültem rajta, valószinű ő is túllendült rajta, de azért megemlitette, mint plusz adalék, vagy utolsó csepp.Szerintem ezek a válaszreakciók sem segitik a linux terjedését. Tényleg mindenki vagy hülye vagy le van fizetve, ha bármi rosszat mer irni a linuxról.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Benne van a hírben, hogy azért nincs port mert aránytalan többletköltséggel járt és az nem jött vissza. Második bekezdés.
Utána azt is hozzáfűzte, hogy az is közrejátszott a döntésben, hogy nem tartja jó OS-nek a Linuxot, de ez már csak a személyes véleménye.Ezeket a fejlesztők egyébként figyelemfelhívásnak szánják, hogy valami nincs rendben. Ehelyett most kapja a hate-et Eric Lengyel is, ahogy megkapta ezt Rich Geldreich vagy Matias Goldberg is, amikor azt merték mondani, hogy a Linux nem jó játékfejlesztése.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, egy ilyen cikk nem lenne rossz. Mostanában jelentős DRM patchek érkeztek az év vége felé, nem csak a funkciókat, hanem a sebességet is érintve. Erről a témáról a Phoronixon találsz elemzéseket, méréseket.
Úgy emlékszem, a múltkori cikkel kb. azonos időben érkezett a sebességet érezhetően javító drm patch. Kérdeztem is Abu-t ebben a témában, de most nem találtam meg azt a hozzászólásomat, de azt hiszem választ sem kaptam rá.
-
siti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest