- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól gondolom, hogy ő amúgy felrakni sem tudná a rendszert (W8)? Egyébként van hozzá leírás, gondolom magyarul is, ezt nem tudom, angol OS-t használok évek óta.
És a Win sem rakja fel, csak opcionálisként kínálja a winupdatetel.
Egyszerű júzernek meg ma már dGPU sincs mindig, Intel IGP meg fullosan megy alapból.Ez nem változtat azon, hogy az én anyám remekül boldogul Ubuntuval. Vagy egy másik kedves lány ismerősöm. Én telepítettem, mert ahhoz nyilván kellett segítség (nem mintha wint telepítettek volna bármikor is), beállítottam. A lánynak még admin joga is van (nekem nincs), szóval nem fogom a kezét azóta. Mégsem lépett be azóta winre, pedig dualboot megmaradt, és Unity-vel értendő ez a tett. Ilyen egyszerű ez a történet, nem kell senkinek powerusernek lennie.
Ami egyedüli problémákat én látok, az mind a Flash és az X11 miatt van. Krómmal az első még viszonylag orvosolható, az X11re meg már a vonalon várnak a cserék. Én bizakodó vagyok, hogy minden csak javulni fog. De az sem különösebben izgat, ha sosem lesz elterjedt. Ingyen volt, gyors, és magamra szabtam. És még csak erőforráshiánnyal sem küszködnék, egyik oldalon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest