Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Nekem is volt egy SLCD-s Desirem két évig. 4x volt szervizben(kijelző csere,microfon csere, és kétszer hangerő szabályzó csere), de szerencsére gyors volt az Ecare anno. Jó fogása volt és jó volt összerakva is a telcsi.
Sok okosság megtalálható az xda fórumában, én is kipróbáltam minden romot rajta . De végül mindig valami 2.3-s alapú romot használtam, mert az ics visszafogta nagyon a telefont. Belső tárhely problémám nem volt, átparticiónáltam a belső tárhelyet illetve egy class6-os sd kártyára kreáltam pluszba egy ext3-as particiót.
Egy idő után meguntam a főzött romokat és visszakerült rá a "hivatalos" 2.3.3 droid (ami nagy nehezen jött ki). Ekkor megfogadtam, hogy nem lesz HTC-m, mert szarnak magasról az emberre ha nem a legújabb modellje van neki, lecseréltem Sony Xperia S-re. Hát természetesen megint jó telefont sikerült választanom, mert megállt a tudomány az ICS-nél és a Jelly Bean talán csak május végén jön ki rá talán..... Következő telefonom egy Nexus lesz ami remélem ismét HTC lesz és nem pedig Samsung vagy LG.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest