2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Egykori HTC csúcsmodell mai szemmel

Nézzük, mennyit csúszik a lejtőn a HTC egykori csúcskészüléke, a Desire alig három év alatt.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Régóta tervezgetem, hogy készítek egy tesztet a másfél éve megvásárolt készülékemről. Immár 3 éve, hogy a Desire A8181-es modell piacra került. Azt hiszem, elmondhatom, hogy ezen cikkem jól fogja szemléltetni azt, milyen rohamos sebességgel avulnak el csúcstelefonjaink mai világunkban.

Annak idején a Desire bombaként robbant. Ahogy sokan mások, én is első látásra beleszerettem, majd nekiültem a teszteknek. Nem kellett hosszú idő ahhoz, hogy eldöntsem: én is őt akarom. Esetemben a végleges elhatározás akkor történt, amikor a Desire fehérbe öltözött. Ekkor már a Froyo névre keresztelt Android verzióval és Super LCD kijelzővel tekintgetett a boltok polcain. A készülékváltás hirtelen a semmiből jött, a jó öreg 5800 XpressMusic két év után utódra lelt.

Amint látjátok, egyes fotók minősége nem szemet gyönyörködtető, sajnos az 5800 ennyire képes

A kütyü egy téglatest alakú fehér dobozkában csücsül, rajta a készülék fényképével, néhány felhőcskével megspékelve. Benne a szépen befóliázott Desire, egy USB kábel és a rá csatlakoztatható töltőfej, egy fülhallgató, és a szükséges papírok lapulnak. A telefon hátlapját lepattintva megtaláljuk a 4 GB-os, Class 4-es memóriakártyát is. Igen, egy Class 4-es Micro SD-t kapunk, ugyanis a HD videók hibátlan rögzítéséhez 3,6 Mbps-os írási sebesség szükséges.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.