Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Azt elfelejtettem leírni, hogy az első távot még nem saját, hanem kölcsönzős, óccsós Tescos bringával tettük meg

ReJim: körbe van építve a Balaton bicikliúttal, ahol meg nem, ott a kisforgalmú utakra visz rá a bringakörút. Itt-ott, néhány km-en kell használnod a főutat. De mindenütt ki van táblázva az ajánlott útvonal.
-
niti
aktív tag
Érdekel hát!
Az a táv még nekünk is menne szerintem, ha nagyon összeszednénk magunkat. Eddig a rekordunk Siófok- Balatonfüred volt, mármint Kelet felé indulván (ez hány km?). Meg egyszer Badacsony- Balatonfüred, vonat helyett
Szóval mi ilyen kispályások vagyunk, de szeressük 
-
niti
aktív tag
Gratulálok, nem vagytok semmik! Ilyen tempó és fáradtság mellett láttatok is valamit a tájból? A bringád gyönyörű. Én is Kelly's-t szeretnék, majd egyszer, ha... De egyelőre egy Magellan Hydra is bejönne, és arra se fussa
Most pedig szolgálati közlemény:
Ha van köztetek olyan, aki szívesen tekerné körbe a Balatont 2-3 nap alatt, és társakat keres hozzá, akkor ajánlom magunkat!
Mármint párom és én. Sajnos 1 nap alatt mi biztos nem gyűrjük le ezt a távot, szeritnem körülbelül 80 km, ami menne egy nap. Masszív 20-as tempó körül
Tehát edzettség nuku, kedv és elhatározás dögivel, ki akar csatlakozni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tehát edzettség nuku, kedv és elhatározás dögivel, ki akar csatlakozni?