Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
válasz gumikacsa20 #86 üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy igazad van, nekem ezt mondta a főnök. Lehet, hogy akkor 7 és fél éveset mondott csak nem jól hallottam a telefonban. Üsse kő, csak belevágok, csak a kezdés nehéz anyagilag. A cd-s rádiót nem is kérdeztem, gondolom van benne, süketen nem akarok vezetni.
Úgy izgulok, vajon milyen lehet újra vezetni? Teljesen kijöttem a gyakorlatból. Jó nagy ívben kell vele fordulni az a biztos!
Csak a kapun ki tudjak fordulni, utána begyakorolom magam.Üdv!
-
Carlo009
tag
Helló!
Van itt kamionos?
Ajánlottak egy munkát, mechanikus váltós DAF-al kellene menni. 2 és fél éves korongos autó. Ennél a váltó 8 sebességes? Van alsó sor és felsősor? Tehát van a váltókaron a közepe táján egy kétállású kapcsoló, ami vagy alsóban, vagy felsőben van. A váltó H alakban mozog. Fent van egy előválasztó felező kapcsoló is. Ezzel felezni lehet a sebességet, ami nem azt jelenti, hogy pl. 8-as fokozatban, ha bekapcsolom a felezőt, akkor ez a 4-es fokozatban kapcsolja, hanem pl. hosszú 8-asból rövid 8-asba. Ez kb. a 7. és a 8. fokozat között van. De mindegyik fokozatot lehet felezni.Az alsó sor és felső sor kapcsolásakor a váltó ugyanott mozog a H alakban, csak attól függ, hogy a kapcsoló kar alsóban vagy felsőben van. A felező előváltasztó, ami fent van ez meg így működik: Tehát ha előválasztom hosszúból rövidbe, utána kuplungpedál benyomása után (kuplungozás), ha felengedem a kuplungot, akkor már kapcsolja is az előre kiválasztott sebességet. Jól írtam le? Ezért én jobban szeretem az automata váltósat. Mentem én mechanikus váltós Scaniával, ami ugyanígy működik csak ott 6 sebeségges váltó volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.