Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
válasz
gumikacsa20 #86 üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy igazad van, nekem ezt mondta a főnök. Lehet, hogy akkor 7 és fél éveset mondott csak nem jól hallottam a telefonban. Üsse kő, csak belevágok, csak a kezdés nehéz anyagilag. A cd-s rádiót nem is kérdeztem, gondolom van benne, süketen nem akarok vezetni.
Úgy izgulok, vajon milyen lehet újra vezetni? Teljesen kijöttem a gyakorlatból. Jó nagy ívben kell vele fordulni az a biztos!
Csak a kapun ki tudjak fordulni, utána begyakorolom magam.Üdv!
-
Carlo009
tag
Helló!
Van itt kamionos?
Ajánlottak egy munkát, mechanikus váltós DAF-al kellene menni. 2 és fél éves korongos autó. Ennél a váltó 8 sebességes? Van alsó sor és felsősor? Tehát van a váltókaron a közepe táján egy kétállású kapcsoló, ami vagy alsóban, vagy felsőben van. A váltó H alakban mozog. Fent van egy előválasztó felező kapcsoló is. Ezzel felezni lehet a sebességet, ami nem azt jelenti, hogy pl. 8-as fokozatban, ha bekapcsolom a felezőt, akkor ez a 4-es fokozatban kapcsolja, hanem pl. hosszú 8-asból rövid 8-asba. Ez kb. a 7. és a 8. fokozat között van. De mindegyik fokozatot lehet felezni.Az alsó sor és felső sor kapcsolásakor a váltó ugyanott mozog a H alakban, csak attól függ, hogy a kapcsoló kar alsóban vagy felsőben van. A felező előváltasztó, ami fent van ez meg így működik: Tehát ha előválasztom hosszúból rövidbe, utána kuplungpedál benyomása után (kuplungozás), ha felengedem a kuplungot, akkor már kapcsolja is az előre kiválasztott sebességet. Jól írtam le? Ezért én jobban szeretem az automata váltósat. Mentem én mechanikus váltós Scaniával, ami ugyanígy működik csak ott 6 sebeségges váltó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Utószó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest