Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szubjektív véleményt akkor írok, amikor olyan kedvem van
A cikk fő tartalmától el van különítve, ki van hangsúlyozva, hogy sztorizás jellegű (szóval könnyű lett volna átugrani), és nem sértően van megfogalmazva (még véletlen írtam olyat, hogy szar, ne tessék de-eufemizálni). Háború ebből következően akkor lesz belőle, ha olyanok reagálnak rá, akik képtelenek elfogadni, hogy másnak nincs jó véleménye a kártyáról, és feleslegesen ezen lovagolnak, ahelyett, hogy a cikkhez szólnának hozzá
(#11) gtamate2: 6.5 éve használok 2%-os minimum-értékeket, nem ok nélkül - az 1% a nagyobb ingadozású játékoknál sokszor olyan eredményt mutat, ami nincs összhangban a képernyőn látott játékélménnyel.
A 660-at nem a sebessége miatt váltottam le, hanem mert lejáróban volt a garanciája. Sebességre jó lett volna a 460 is.(#12) Loha: Köszi
Néztem használt 970-et, 960-at és 950-et (780 a fogyasztás miatt nem játszik), de a normális álllapotú és garanciával rendelkező példányok már a bolti ár közelében mentek.
(#18) Teasüti: köszi
check
(#19) pingwinharco: igen, 2018. közepén-végén
(#22) Fred23: jelenettől és beállítástól függ - a saját méréseimben nem limitál a CPU, ezt korábban vizsgáltam. A Crysis 3-ban a füves scene tényleg nagyon durva CPU-oldalon, de a cikkben szereplő mérés egy zártabb területen van. Amúgy meg az a rideg valóság, hogy a hobbi-újságírás miatt nem költök +30e FT-ot CPU-ra, másra ugyanis nem kell i5.
(#23) fagy53: you're welcome
Jelenleg 1050Ti-ből mintha hiány lenne, szerintem addig ne vegyél semmit, amíg az nem normalizálódik.
-
sb
veterán
No offense, de igaza van 1-2 dologban. Attól függetlenül, hogy a 460 tesztje előtt értetlenül állok és a 2 vs 4GB ram kérdésben is kicsit más a véleményem.
Ezek úgy írom, hogy AMD-m van/volt az utóbbi 5-6 évben, arra is szeretnék váltani és 1GB-os 7850-em van, tehát alapból AMD és kevés ram felé húzok én is. De a tényeket ézve kell, hogy tudjon az ember változtatni - az addig talán igaz - álláspontján is.Black screen: Abu mindenhol leírta, hogy nem létezik a probléma vagy csak hibás kártyák egyedi gondja. Nekem az összes 7750/7770/7850-em csinálta. Asus, Giga, Sapphire. HDMI-n (ill. állítólag Win10-en már DVI-n) se aktív, ez az egy oldja meg. Tehát nincs igazatok egyikőtöknek sem: létezik is, de kikerülhető.
Másik bug ugyanez: ha van nyoma és nem teljesen egyedi akkor kár kijelenteni, hogy nincs. Mint ahogy a multi-monitor és egyéb anomáliák is léteznek. Ettől függetlenül lehet velük élni bizonyos feltételek mellett.
Innentől viszont felesleges azon vitatkozni amit vki tapasztalt (és bizonyítottan létező) problémával jön elő, de azzal is - gborsnak címezve - ha más, adott körülmények között tud vele élni... pl. nem használ ZC-t, több monitort, stb... Sajnos egyik gyártó sem mentes a hasonló bugoktól.ON: A teszt szerintem nem lett rossz. Nem AMD vs NV összehasonlítás, aki ezt keresi benne rossz helyen jár. Talán az újabb játékok jók lettek volna a 2 vs 4GB további boncolásához. Én is a vram-hype ellen voltam eddig, de több tesztben, és nem csak a kártyákhoz nem illő, WQHD, extraultramega beállítás mellett láttam jelentős különbséget a 4GB javára. Az is kétségtelen, hogy ezeknek nem a legújabb AAA címek a terepei, de ha már az a teljesítményszint, hogy régebbi játékokat meg lazán hozzák akkor mégis érdemes az újakat is figyelembe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest