- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szubjektív véleményt akkor írok, amikor olyan kedvem van
A cikk fő tartalmától el van különítve, ki van hangsúlyozva, hogy sztorizás jellegű (szóval könnyű lett volna átugrani), és nem sértően van megfogalmazva (még véletlen írtam olyat, hogy szar, ne tessék de-eufemizálni). Háború ebből következően akkor lesz belőle, ha olyanok reagálnak rá, akik képtelenek elfogadni, hogy másnak nincs jó véleménye a kártyáról, és feleslegesen ezen lovagolnak, ahelyett, hogy a cikkhez szólnának hozzá
(#11) gtamate2: 6.5 éve használok 2%-os minimum-értékeket, nem ok nélkül - az 1% a nagyobb ingadozású játékoknál sokszor olyan eredményt mutat, ami nincs összhangban a képernyőn látott játékélménnyel.
A 660-at nem a sebessége miatt váltottam le, hanem mert lejáróban volt a garanciája. Sebességre jó lett volna a 460 is.(#12) Loha: Köszi
Néztem használt 970-et, 960-at és 950-et (780 a fogyasztás miatt nem játszik), de a normális álllapotú és garanciával rendelkező példányok már a bolti ár közelében mentek.
(#18) Teasüti: köszi
check
(#19) pingwinharco: igen, 2018. közepén-végén
(#22) Fred23: jelenettől és beállítástól függ - a saját méréseimben nem limitál a CPU, ezt korábban vizsgáltam. A Crysis 3-ban a füves scene tényleg nagyon durva CPU-oldalon, de a cikkben szereplő mérés egy zártabb területen van. Amúgy meg az a rideg valóság, hogy a hobbi-újságírás miatt nem költök +30e FT-ot CPU-ra, másra ugyanis nem kell i5.
(#23) fagy53: you're welcome
Jelenleg 1050Ti-ből mintha hiány lenne, szerintem addig ne vegyél semmit, amíg az nem normalizálódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest