Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frumacsiti
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Több dolgot is rendeltem már az ebay-ről.
Nem vagyok már kezdő,
de most belefutottam egy problémába,
amire nem-igen tudom, hogy mi, vagy van-e egyáltalán megoldás.Rendeltem egy bluetooth hangszórót szeptember 3-án.
Ki is fizettem paypallal, viszont a termék nem ért ide.
Vártam több, mint 1,5 hónapot, majd jeleztem az eladónak emailben,
hogy nem jött meg a cucca.
(Mostmár tudom, hogy rögtön aktát kellett volna nyitnom a resolution centerben)Nem nagyon akarta a pénzt visszaküldeni,
ezért többszöri emailváltás után (miután megígérte, hogy valami gyors-postával fogja küldeni,
így legfeljebb 20 munkanap alatt megkapom),
belementem, hogy küldjön egy másik terméket.Sem az eredeti, sem az újraküldött termék nem érkezett meg.
A 20 munkanap letelt dec. 17-én. Ma január 1. van.
A megrendelés dátumától 120 nap telt el.Az eladó többszöri megkeresésre sem volt hajlandó még csak válaszolni az emailjeimre.
Megpróbáltam az ebay-en case-t nyitni a problémáról, de nem lehet, mert 45 napon túl van.
Nem találtam semmiféle kontaktot, ahová jelezhetném a problémámat.
Ennyi idő után még csak negatív értékelést sem tudok adni.Tudnátok segíteni?
Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő