Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
frumacsiti
üzenetére
Üdv. Sajnos rossz hírem van.........
már semmit sem tudsz csinálni.
Ébernek kell lenni és a 45 napon belüli "open case" funkciót használni kell különben bukta.A cikkben is leírtam, hogy ez fontos, erre figyeljetek oda. Valóban igaz hogy még negatív feedback-et sem
tudsz adni.Én sose várom meg a 45 napot, ha nem jött a cucc nyitom a vitát és tolják vissza a pénzt.

Nem érdemes levelet írni, meg negatív feedbac.et adni hanem egyből open case, ha az sem vált be akkor pedig fokozni kell a vitát, amíg vissza nem kapod a pénzed. De ezt csak akkor tudod, ha 45 napon belül vagy.
Ha addig nem jött meg egy csomag, akkor már nem is fog.

NAGYON FONTOS: FIGYELJ ODA A 45 NAPRA ÉS NYISSÁL VITÁT !!!!
(open case a PayPal oldalán a Resolution Centerben)Üdv a cikk írója

-
tboydás
csendes tag
válasz
frumacsiti
üzenetére
Szia
Igy még Én se jártam, de ha jól láttam akkor a az Ebay contact us-nál van egy fül a hol reportot tudsz tenni az ominozus dologról. És ha jol emlékszem akkor a PayPal nél is lehet reklamálni.Legalább is amikor Én eladtam addig nem jelent meg a paypal-os számlámon a pénz amíg a vevő nem adott + feedet.
Remélem nem járok Én is így mert jelenleg vagy 6db árum van beragadva 45napon túl.
ill. sztem irj megint az eladónak hogy írsz egy neg. feedet arra nagyon háklisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már semmit sem tudsz csinálni.
tudsz adni.