- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
frumacsiti #503 üzenetére
Üdv. Sajnos rossz hírem van.........
már semmit sem tudsz csinálni.
Ébernek kell lenni és a 45 napon belüli "open case" funkciót használni kell különben bukta.A cikkben is leírtam, hogy ez fontos, erre figyeljetek oda. Valóban igaz hogy még negatív feedback-et sem
tudsz adni.
Én sose várom meg a 45 napot, ha nem jött a cucc nyitom a vitát és tolják vissza a pénzt.
Nem érdemes levelet írni, meg negatív feedbac.et adni hanem egyből open case, ha az sem vált be akkor pedig fokozni kell a vitát, amíg vissza nem kapod a pénzed. De ezt csak akkor tudod, ha 45 napon belül vagy.
Ha addig nem jött meg egy csomag, akkor már nem is fog.
NAGYON FONTOS: FIGYELJ ODA A 45 NAPRA ÉS NYISSÁL VITÁT !!!!
(open case a PayPal oldalán a Resolution Centerben)Üdv a cikk írója
-
tboydás
csendes tag
válasz
frumacsiti #503 üzenetére
Szia
Igy még Én se jártam, de ha jól láttam akkor a az Ebay contact us-nál van egy fül a hol reportot tudsz tenni az ominozus dologról. És ha jol emlékszem akkor a PayPal nél is lehet reklamálni.Legalább is amikor Én eladtam addig nem jelent meg a paypal-os számlámon a pénz amíg a vevő nem adott + feedet.
Remélem nem járok Én is így mert jelenleg vagy 6db árum van beragadva 45napon túl.ill. sztem irj megint az eladónak hogy írsz egy neg. feedet arra nagyon háklisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest