Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
frumacsiti #503 üzenetére
Üdv. Sajnos rossz hírem van.........
már semmit sem tudsz csinálni.
Ébernek kell lenni és a 45 napon belüli "open case" funkciót használni kell különben bukta.A cikkben is leírtam, hogy ez fontos, erre figyeljetek oda. Valóban igaz hogy még negatív feedback-et sem
tudsz adni.
Én sose várom meg a 45 napot, ha nem jött a cucc nyitom a vitát és tolják vissza a pénzt.
Nem érdemes levelet írni, meg negatív feedbac.et adni hanem egyből open case, ha az sem vált be akkor pedig fokozni kell a vitát, amíg vissza nem kapod a pénzed. De ezt csak akkor tudod, ha 45 napon belül vagy.
Ha addig nem jött meg egy csomag, akkor már nem is fog.
NAGYON FONTOS: FIGYELJ ODA A 45 NAPRA ÉS NYISSÁL VITÁT !!!!
(open case a PayPal oldalán a Resolution Centerben)Üdv a cikk írója
-
tboydás
csendes tag
válasz
frumacsiti #503 üzenetére
Szia
Igy még Én se jártam, de ha jól láttam akkor a az Ebay contact us-nál van egy fül a hol reportot tudsz tenni az ominozus dologról. És ha jol emlékszem akkor a PayPal nél is lehet reklamálni.Legalább is amikor Én eladtam addig nem jelent meg a paypal-os számlámon a pénz amíg a vevő nem adott + feedet.
Remélem nem járok Én is így mert jelenleg vagy 6db árum van beragadva 45napon túl.ill. sztem irj megint az eladónak hogy írsz egy neg. feedet arra nagyon háklisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest