Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogingrol

aktív tag

Elvileg megvan a bakelitem :DDD , a parasztja nem arra a cimre kuldte, ahova kertuk, hanem ahova a paypalos acc "vonatkozik" vagy hogyishijjak. Koszonom az egyutterzest meg a biztatast.
    Kovetkezo elmeleti kerdesem lenne egy hozzaerto,segitokesz ember szamara:
    Kulfoldi, pontosabban szerbiai lakos vagyok.Az erdekelne hogy elvileg ha lenne egy nagyon jo ismerosom mondjuk John Do magyarorszagi lakos, akinek a Paypal ra faj az osszes mindene, tehat nem erdekelne, de minden fele-fajta juttatasert es hizelgesert csereben ott Magyarorszagon kerne egy domboru Visa-t, vagy Mastert, teszem azt meg kapna is, es tovabbi juttatasokert es hizelgesekert cserebe megadna nekem a szemelyes adatait (lakcim, szemelyiszam, labmeret szerencsesebb esetben melltarto merete, szerencsetlenebb esetben also gatya merete stb) en csinalhatnek e akkor egy olyan PayPal-t ami John Do magyarorszagi lakos nevere szolna, es en hasznalnam Szerbiabol? Esetleg vannak ennek buktatoi vagy akarmi?
    Az hogy eddig hogyan tudtam vasaroltatni arrol nem beszelek, de mar az idegeim ramentek, szal ezert erzem ugy hogy valamin valtoztatnom kellene. Maradt ket valasztasom: vagy valahogy verbuvalok magamnak egy PayPal cuccot, vagy a narko.Utobbit nem preferalom.

Új hozzászólás Aktív témák