Hirdetés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Néger gyerekek... Érdekes a szöveg ott tényleg.
Vizsont félreértettél, mert én nem a két hasonló éjszakai lámpát szeretném összevetetni egymással, hanem ezt az éjszakai lámpát szeretném összeméretni ezzel.
Mert az utóbbi eszköznől nekem is van és mivel különböző fényerőket ismer, így talán az egyik ugyanolyan fémyt tud, mint az éjszakai lámpa. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyik fényerôfokozata az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gigabyte Geforce 1660 6 GB VGA kártya!
- Olcsóbb Ryzen , Ryzen 1200 , RX 470 8GB , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5410,14",FHD,i5-10210U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest