Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31927) spidersoft válasza tonyrulez (#31919) üzenetére


spidersoft
senior tag

Annyi még a különbség, hogy UPC/EAN kódot regisztrálni kell és nemzetközileg egyedileg azonosítja a terméket (tehát nem lehet ugyazon a számon egy magyar szeletelt szalámi meg egy ír sajt), SKU-t viszont akárki használhat mindenféle regisztrálás nélkül, így két boltnál egy-egy kód jó eséllyel teljesen más terméket azonosít. EAN kódnál az eleje az országot jelöli, ahol beregisztrálták (sokan rosszul tudják: nem az országot határozza meg, ahol a terméket gyártották), utána a gyártó kódja, majd egy kiosztható tartomány, amit viszont már a gyártónak kötelessége, hogy egyedivé tegyen (illetve a végén egy ellenőrző kód is van).

(#31917) Beni2360: edigitalból én is elég sokat rendelek, összességében pozitív véleményem van róluk, csak amikor egyszer kellett, akkor nem sikerült egyszerűen telefonon elérni őket. Viszont mikor már elértem, onnantól már minden rendben ment :)

Címezhető LED-re valaki? :U Leginkább az érdekelne, hogy mennyire használhatóak az ilyen olcsók (háromszor ennyiért is lehet venni), vagy olcsók-e ezek egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.