Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
32Gb micro SD kártya van olcsón valahol? Class10 vagy jobb
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz davenport #99473 üzenetére
nemrég egy akciókamerát rendeltem, amire kb 20 dollárt fizettem (aliexpress) kuponnal, az értéke 35 dollár volt
kivették a postán, hogy fizessek vámot. mondtam, hogy nem akarok, mert 20 dollárt fizettem és küldtem screenshotokat is mindenről. erre mondták, hogy de szerintük csak fizessek azért.
ez úgy 2-3 ügyintézőn és ugyanannyi héten át húzódott, én kérdezgettem, hogy mire alapozzák, ők meg válaszoltak, hogy fizessek. aztán egy X-edik ügyintéző végre kibökte, hogy ők megnézték és 75 dollárnak értékelték. erre válaszoltam, hogy akkor ennél a 20 eladónál mindnél meg lehet venni 35-ért kupon nélkül és küldtem egy linket.
harmadnapra minden válasz vagy bármi nélkül kihozták.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
-
addikt
válasz tobias40 #186184 üzenetére
amit én linkeltem, az konkrétan a tükörre megy fel, és a kamerája hátra vezetékelve folyamatosan mutatja a képet a kijelzőn, mert ugye dobozosba szereltettem, ahol nincs ablak hátrafelé
az, hogy van benne előrefelé menetrögzítő kamera, az csak bónusz“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz tobias40 #186198 üzenetére
nem kapcsol sehova, állandóan a hátsó kamera képét mutatja, direktre így van kötve (nem én csináltam, hanem szakemberek) olyan, mint egy digitális tükör
meglepően jól működik egyébként“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
ne haragudj, de nem értem
a harmadik számú mellékletben csak fel van sorolva, hogy az E után lévő szám melyik országot jelöli (hol hagyták jóvá az adott terméket)
azt, hogy vannak olyan EU-n belüli országok, amik nem ismerik el a másik EU országban kiadott E jelet, azt nem találom a harmadik mellékletben.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
igen, az Osram egyediben engedélyeztette, szerintem sincs rajta E jel
már csak azért sem, mert nem is minden autóban lehet használni, hanem még azt is megadják, hogy melyikben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
ebben az esetben a vi.aliexpress.com a vietnámi aloldal címe, mindegy, hogy szerinted mit jelent, kár ezen vitatkozni
AliExpress Multi-Language Sites Russian, Portuguese, Spanish, French, German, Italian, Dutch, Turkish, Japanese, Korean, Thai, Vietnamese, Arabic, Hebrew, Polish[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
kezd azzal, hogy kitörlöd a "best."-et az aliexpress elöl, és megnyitod a www.aliexpress.com weboldalt. úgy, hogy nem lesz átirányítva sehová.
ha ez megvan, és látod a címsorban best nélkül, akkor utána kattints itt egy vi-s oldalra. fogok tudni mutatni olyan termék oldalt, ahol a vi-s előtaggal bizony vietnámiul jelenik meg az egész leírás.
és mivel a böngésződ elmenti a vi-s előtagot (ahogy neked a best-es előtagot is elmentette feltételezem) így bármikor bele futhatsz egy vietnámi leírásba. persze lehet olyan is, ami angol marad, ez random.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MasterDeeJay #186717 üzenetére
ne haragudj, már egy ideje olvasom itt a vergődést, hogy az eBay-es eladó nem fizeti a visszaküldés költségét
de ha veszel valamit egy random hazai webshopban, annak fizeti valaki a visszaküldését? mert szerintem nem. (igen, vannak kivételek, ahol kell, meg ahol adják, de ez nem mindenre igaz)
nem is értem hogy számíthatsz arra, hogy a posta költségét is megtérítik, akár mi is legyen a probléma a termékkel, amit megvettél
ez ugyanis az internetes vásárlás következménye, szerintem[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
vannak kamu Quicksilverek, nekem kettőtől sem fájt a fejem, de ez a Northweek is jó
de szerintem ezek nagyon egyediek (már az, hogy a lencse görbülete mennyire zavarja a szemtengelyed)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
lehet a végén választani?
mondjuk én megőrülök, hogy az első pár növényt 4-5 ezernyi vízzel is fel tudtad nevelni, az utolsó növényemet meg lassan 20 napja nevelem, és a progress bar-on 0,02%-ot csökkent 100 egységnyi víz“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz fateless #187139 üzenetére
aki dolgozik a laptopjával (úgy értem rendesen pénzt keres vele, nem csak hordja mert menő) annak a Next Business Day onsite jótállás aranyat ér. ilyenből viszont kevés van, mármint akinek szüksége van rá
-
addikt
válasz szly01 #187234 üzenetére
az a helyi jófogás, pár aluledukált német magánszeméllyel, ha nincs német címed, akkor jellemzően nem állnak veled szóba, és ha nem banki átutalással fizetsz, akkor nem is adnak el semmit. legtöbbje csak személyesen hajlandó eladni.
-
addikt
válasz HoTaZo #187280 üzenetére
a "lépjen kapcsolatba velünk" oldalon és az "Adatvédelmi irányelvek" oldalon egy service@svalstyle.com cím van, a FAQS oldalon egy service@couturegenre.com cím van, a Rólunk fülön meg az van írva, hogy "A chousshop a világ egyik vezető online kiskereskedője"
ez már gyanút kell keltsen.
másik: az összes link képként tartalmazza az infót, hogy ne legyen kereshető a tartalma.
harmadik: a főoldalról nem lehet navigálni sehová
az írországi címre keresve az egyik első lapos google találat:
Fadel-Beatty Limited - Chinese Shopping Scams » Fake Website Buster[ Szerkesztve ]
-
addikt
folyékony ragasztók, bőrfestékek, stb átjönnek már vámon?
-
addikt
akkor lehet csinálok egy Choice csomagot, amiben csak ilyen folyékony trutyik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest