Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DavidQ
tag
válasz DeNi91 #43700 üzenetére
Álmodj királylány! Ár * 1,27 + 2000ft
Véleményem szerint jobban megéri innen rendelned: Van PayPal; aránylag olcsó a futár (kb 1500ft); lehet utánvéttel is fizetni; EU-ból jön; pár nap alatt nálad van, ja és nincs ÁFA. Illetve személyes tapasztalatom is van velük, ami alapján tudom ajánlani őket.
Nem minden kínai szirszar szar!
-
elszabi
tag
válasz DeNi91 #44826 üzenetére
most beszéltem velük, én is így jártam. pedig mondtam, h küldjék újra nyugodtan, de nem akarták,mert szerintük úgy is visszafordítanák újra. a gearbest is eredetit küld, úgy tudom. ők holland postával küldenék, de mivel még az sem jött meg, így nem merem biztosan ajánlani.
-
havri1
félisten
válasz DeNi91 #45950 üzenetére
Persze, hogy nem. Írtam a tulajnak, kíváncsi vagyok, egyáltalán válaszolnak e.
Az biztos, ezek után rendelek egy Blitzwolf 5 portos töltőt, mert nagyüzem van..
Bank, amit töltöttem, úgy néz ki túlélte. Most elkezdte felvenni a töltést.(Nem tojásoztam, most pedig jól jönne az 10xx pont a kuponért )
havri
-
andrisbandi
őstag
válasz DeNi91 #58622 üzenetére
www.ozbargain.com.au GearBest » Deals, Coupons and Vouchers
- Itt nézz körül, hátha találsz.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest