Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
tudod az a baj, hogy ezek a kérdések rendszeresen felmerülnek, a válasz pedig sokszor (ha áttételesen is, de...) életvédelmi kategóriájú
és mint ilyennek minden körülmények között helye van, ahogy már többen megírták, ha egy balesetet is megóvnak vele, akkor már megérte "offolni" vele.
csak aztán jön a sok okos aki jól megmondja, hogy neki az a véleménye, hogy aki nem ért hozzá ne szerelje, meg biztos nem is akarja használni csak a kínai gumi szaga kell neki a rendelésből meg már viszket neki, hogy a csuang-ho által televizelt pakurás lóbalzsam orr alá kenése se elég izgi, meg ha cseng ráírja hogy ip100/100 akkor mindenkínaiaminemhamisítvány.
ami persze nettó szívás de ettől még igen, századszor is le kellene írni, hogy ne legyél már hülye ne játssz a 220-szal és ne b@szasd agyon a családot ezer forintért. mert ez életvédelmi kérdés és mint ilyen helye van mint a szirénázó mentőnek a leállósávon.
-
zsiz
őstag
Akkor elvileg tudnom kellene követni a kapott SF Express-es TN-nel a DPD oldalán? Mert mintha valahol ezt olvastam volna, de a DPD-nél csak hibát kapok a TN-re. Másik számot nem kaptam. Végülis mindegy, 17track tudja értelmezni a kapott számot, csak megnéztem volna hátha a DPD informatívabb. [kép]
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
veterán
-
air
nagyúr
A szexista, hímsoviniszta válasz erre a kérdésre az, hogy a HotDog készítő gépet feleségnek hívják.
Egyébként én sem értem miért kell ahhoz gép, hogy megfőzöd a virslit, felvágod a kiflit, beleteszed a virslit, és mustárt, ketchupot nyomsz a tetejére.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
w.miki
veterán
Ha csak kettőt eszel, ez sokkal egyszerűbb, mint főzni.
Hotdog készítő.
Szokott lenni a LIDL - ALDIban is (garial), és itt mindig előre tudjátok, mikor milyen akció lesz.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
BT-st is szeretnék, de azt a gyereknek karira.
Ott 10USD is hajlandó vagyok rááldozni.
Nem úr, aki nem pazal.
Viszont ahogy nézem a topikot BT-s headsetekből nincs nagy tapasztalat.Én vezetékes használok, de használom a hangerő szabályzó részét is, anélkül nem vennék.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dugesz77
őstag
Pedig ebben a témában több van mint bárki gondolta volna Komplett tanulmányt lehetne ebből írni. Csendben megfér a villanyszerelő szakkör, receptek és szabásminták cserélgetése között
(#65010) macilaci78 pont így szoktam én is. Ha emberi erővel nem megy akkor jön a fagyis kanál,süteményes kis villa . Pont a nyelük befér a kupak alá és csak egy szisszenésnyi levegő kell, hogy simán két újjal leszedhető legyen a kupak.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Pálinkát nem főzök, sőt, nem is fogyasztok. Még nem raktak olyat elém, ami ízlett volna. Mind csak marta a torkomat. Nekem aztán mondhatták, hogy húú, ez őszibarack, emmeg azannya eper, ezmicsodaszupifinom szilva. Mind egyforma volt. (Na jó, hazudok, egyszer volt szerencsém egy megy pálinkához, na azon éreztem is a megy ízét, zamatát, és az selymes is volt. )
Tudom, a hiba bennem van!
Miért mindig én???
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Opel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest