-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz joci86 #186206 üzenetére
Ez az 1GB RAM-mal szerelt masina sztem semmiképp.
Ez jobbnak tűnik, de ha a droidot is használni szeretnéd, akkor a 2GB RAM sem túl sok.
Amúgy azt nem értem, hogy ezen 3 rendszert telepítettek egymás mellé a belső memóriára? Kétlem, mert a 8GB ROM ehhez karcsú. Meg miért adnak 2 memóriakártyát egy olyan eszközhöz, amelyiken 1 db micro sd foglalat van? Sztem külön kártyára rakták az EE-t és a CE-t, de azért az elég macerás, hogy cserélgesd őket, amikor játékról filmnézésre szeretnél váltani. Ezt úgy is meg lehet csinálni, hogy kiírsz egy dual bootos EE/CE lemezképet, és azt futtatod memóriakártyáról, belső memóriáról meg mehet a droid, és akkor ott a 3 rendszer, amik között újraindítással tudsz váltani. De én a droidot gyalulnám és belső memóriáról futtatnám az EmuELEC-et, ha a retro konzol a cél.
A lényeg, hogy a fentiek közül a 2. használhatónak tűnik, de én inkább vennék egy S905X3-as vagy S905X4-es procival és 4GB RAM-mal szerelt mini PC-t (itt tudnak vasat ajánlani - én mostanában nem rendeltem, így nem tudom, mik most a jó vételek), és olyan rendszert írnék ki memóriakártyára, amilyet használni szeretnék. De nem vagyunk egyformák. No meg persze ez utóbbi verzió választása esetén még kontroller(ek) is kell(enek).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 16GB/256GB
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS