Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
FTC 49
Debrecen 28
UTE 31
Honvéd 24
VIDI 30
Diósgyőr 20
Paks30
Vasas 16
MTK 29
Felcsút 16
HALI 29
Békéscsaba 12
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Thome
veterán
Erőltessük azt, amiben sikere van a magyaroknak, vízi sportok, extrém sport...
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Dany007
veterán
Erről beszélek évek óta, igen. Lassan 30 éve, hogy semmi érdemit nem tudunk felmutatni. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Majd talán idővel felnő egy olyan generáció amely képes lesz milliós fizetések nélkül is jól focizni. De ha ez csak pénzzel megy, akkor tényleg nem éri meg.
El kell temetni a helyét meg sóval behinteni. -
Eastman
addikt
Ez a tegnapi mutatvány borzasztó volt. Egy lyukas garast sem ér a „profi” futball itthon. Gyász. Mehetne a műtéti várólisták csökkentésére az összes pénz... (!)
-
Jhonny06
veterán
Asszem nem kell hozzáfűznöm semmit..
-
bullseye
addikt
Engem igazán soha nem érdekelt a foci, max. a VB-ket nézem fél szemmel, szóval hülyeséget fogok kérdezni... Ez, hogy nem bírják végigfutni a meccset, ez ugye csak valami szöveg, meg hasonlat, meg ilyesmi, és nem igaz?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Kephamos
addikt
Oké, nincs ezzel gond! Fektessen bele pénzt, aki hasznot remél, illetve, aki szereti, kedveli, akarja. Ne a máséval verjék a csalánt! A profi sport (kiváltképp a foci ma egy pénzügyi befektetés), ennélfogva valami hasznot elvárhat a jónép a pénzéért. Ehelyett semmi. Pl nem hiszem, hogy a nagy nyugati csapatok állami támogatást kapnának...
Az más kérdés, hogy inkább a tömegek sportolását kellene támogatni. A barátaimmal 2 nagy megyeszékhelyen nem tudtunk heti 1-2 órára termet bérelni, ahol dobálhatnánk kicsit, mert a városokban nagyon kevés a terem.
-
Fáraó
őstag
-
Dany007
veterán
Az okés, hogy pénz kell hozzá, de mennyi?
Millió körül kereső játékosok, milliárdos stadionok... Ha ez nem elég akkor hagyjuk a fa..ba az egészet és a helyét hintsük be sóval! Mert nem ér ennyit az egész "sport" úgy ahogy van!Ha csak úgy lehet sikeres egy klub, hogy milliárdért vásárol idegenlégiósokat akkor megb...ják magukat! Ennyit nem ér a foci...
Inkább költsék valami hasznosabbra. Akár a gyerekek sportolási lehetőségeire is!Egyébként mihez kell olyan irdatlanul k...va nagy pénz? Mert most a játékos vagy tud focizni vagy nem, vagy megtanul vagy nem, vagy van tehetsége vagy nincs, vagy hajlandó edzeni és fejlődni vagy nem... Idő van, stadion van, egy-egy játékos 3-4x annyit keres, mint egy komoly mérnök, és úgy tudom volt már nálunk pár világhíres edző is - bár tény hogy nem értek részletekbe menően a témához -.
Ennek ellenére 86-ban voltunk utoljára VB-n. Nem hinném, hogy akkor több pénz lett volna a focira és / vagy jobb, híresebb sikeresebb edző lett volna, mint manapság. -
total90
veterán
Ha nem fektetnek bele pénzt, nem is fog javulni... más kérdés, hogy szerintem a keret erősebb, mint amit lehoz, csak valahogy nincs összerakva jól. Egy jó edző talán, meg némi kondi még a skacoknak.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Vakegérke
félisten
Az Aranycsapat korában még szerelemből fociztak, és szégyellték a focisták, ha szégyent hoztak a klubra, vagy válogatottként hazánkra. Megéltek? Igen. No persze nem futotta egyiküknek sem Bentley-re, de beérték azzal, hogy a melósnál kicsit magasabb színvonalon élhettek.
A brazilok tudtak, és tudnak valamit a fociról. Ha akkor megkérdezték őket, azt mondták, hogy aki meg akar tanulni focizni, az menjen a magyarokhoz.Anno Bácsi Sándor valami olyasmit mondott a riporternek, hogy a gyári melós bemegy a gyárba, legyártja a csavarokat, és kész. Bezzeg neki milyen stresszes az élete. Az persze eszébe se jutott volna, sőt, sértésnek fogta volna fel, ha valaki azt tanácsolja neki, hogy dolgozzon.
Tényleg csak pénz kérdése? Nem mai hír, de megdöbbentő.
Maradjunk annyiban, hogy rengetegen melóznak úgy, hogy örülnek, ha elérik a százezret havonta. Ők tényleg melóznak, a lelküket kiteszik, hogy legyen egyáltalán munkájuk.
Hogy jön hozzájuk teljesítményben egy elkényeztetett, lélektelen focista, aki csak a pénzt lesi, de képtelen két félidőt kibírni a pályán?Nem pénz kell nekik, hanem inkább pénzmegvonás.
Hibáztál a meccsen, fiam? Mínusz x Forint.
Nem bírod erővel? Mínusz x Forint, mert nem edzettél becsülettel.Részemről azt se bánnám, ha az összes tunya, semmit érő, focistának nevezett hulladék elhagyná a pályát. Aki lelkes, képes "meghalni" a pályán a klub, hazánk dicsőségére, az maradhat.
Tartok tőle, hogy foci ügyben mi vagyunk a világ szégyene. Ezen pedig nem segít a pénz. A lelkesedés, az akarat hiányzik a focistákból. Nem megvehető tulajdonságok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
d@vee
őstag
Hát szerintem se ér sokat a hazai futball... Inkább tényleg pénzelnének oda ahová kell, amiben jobbak vagyunk. Kézilabda, vizilabda, úszás, kajak... aminek tényleg van értelme.
Ja
-
Dany007
veterán
86-ban még kijutottunk a VB-re... Úgy tudom azóta egyszer se. Akkor biztos több pénzünk volt...
Jó, te is mondtad hogy a válogatott más. De szvsz az nekem fontosabb lenne, mint a klubcsapatok.A pénzt meg szerezzék meg ahonnan akarják. Nagy pénz nagy foci, akkor fizesse más, ne az állam.
És nemigazán érdekel, hogy a pénzért fociznak vagy sem, nekem akkor se számít "munkának" a foci. Egy fillért nem ér a szememben.
És erre csak rátesz a lapáttal, hogy nem érnek el semmit se. Emiatt sok másnak se ér semmit a magyar foci akik amúgy szeretik ezt a sportot. Mi meg csak toljuk bele a pénzt, építjük az új stadionokat stb... -
Jhonny06
veterán
Mindenki a pénzért focizik, legalábbis így lehet jó csapatot összehozni; itt most nem arról van szó, hogy Pistiék 2 sör után kimennek a faluszélre játszani. A legjobb csapatok mögött is csak a pénz van. Ha van pénzed, akkor van egy jó csapatod, ennyi (lásd.: Chelsea).
Azért szar a magyar foci, mert nincs elég pénz mögötte és annyi soha nem is lesz, hogy jó klubcsapatokat lehessen összehozni. Kis ország vagyunk, külföldi sztárok nem fognak hozzánk jönni. A válogatott meg megint más kérdés..
-
Psychonaut
veterán
Panem et circenses.
-
Rive
veterán
Há' mer' ha kis pénz, akkor kis gárda.
Az meg nem járjaAz egészet régen össze kellett volna vonni mondjuk a román és a szerb bajnoksággal. Aki kibirja (játékos és szurkoló dettó), az maradhat támogatott, megérdemli
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Kephamos
addikt
Most hogy lehettek ilyenek? Hát nem emlékeztek? Nemrég megvertük az angolokat 6-3-ra.
-
Crystalheart
őstag
Egyébként én tényleg nem vágom, mi a fene van. Nem szeretem a focit, soha nem is fociztam, nézni sem szeretem, de néha elkapom, amint a meccsek végén már alig bírják szuflával, az ellen meg még normálisan futkározik. Nem edzenek eleget? Kicsi a kondíció? Egy focistának a maratont is simán le kellene tudnia futni. Ha már annyi pénzt kapnak érte, tessék szívvel csinálni. Egy harcművész elszántságával.
Szerintem a focistáknak teljesítmény-arányos fizetést kellene kapniuk. A klub akár többet is kaphat, de a focista ne. Legyen "kis foci, kis pénz" a szlogen. Akkor lehet, hogy megemberelnék magukat. (Vagy elmennének külföldre, de legalább nem fizettek nekik brahira sokat.)
Dany007: Az meg a másik, hogy irtózatos indulatokat produkál, zömmel valóban primitív közönség megy ki a meccsekre, akik a focit valamiféle új, modern háborúskodásnak fogják fel, ahol kiélhetik az agressziójukat és az önhittségüket.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Ennyi. Szerintem épp az a gond, hogy a legtöbb "élvonalbeli" focista már csak a pénzért focizik és nem a játékélményért... vagy a játék szeretetéért. És ez mocskosul látszik is.
Egy fillért nem adnék a focira. Semmit. Oldják meg támogatókból vagy önerőből aki focizni akar versenyszerűen! Akinek meg nincs rá, az menjen el dolgozni!!! Ilyen egyszerű.Nincs értelme magyar focit sőt még a klubokat is azért támogatni állami szinten az én adómból is, hogy évente párszor láthassuk a híradóban ahogy a sok primitív ősember üti egymást az utcán a meccs előtt / után.
-
Lenry
félisten
mert Viktor szereti a focit azér'
nincs más indokGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vakegérke
félisten
Már akkor keményen kellett volna fellépni a hangadók ellen, amikor elhangzott a mondat, hogy kis pénz, kis foci.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Fáraó
őstag
Egyetértek!
For more info about Lingerie Football League: [link]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Speeedfire
félisten
Támogatom a bikinis amerikai focit.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán