- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #127 üzenetére
Kiforgatasnak ügyes?
Tudod ez baj ezekkel a hülye szavakkal Mindenki azt kepzel mögé amit akar, ha meg szószerint értelmezem akkor meg kiforgatás.
Nem ugyan az?
Akkor te alternatív jelentésű világban létezel.Ez az egész arról szól, hogy az ember mindent kategóriákba akar gyomoszolni, mert akkor máris lehet társítani a sok nemlétező marhaságot hozzá. Tudod ha férfi akkor izom, ja nem találkoztak meg kajakos csajjal... Lusta az ember így egyszerűbb.
Meg azt sem tudod megmondani a szivárvány milyen színű, vagy hogy létezik-e négyzet.
A hermafrodita az mi?
Az is biológia nem?
Az hogy van egy geno típus az nem predesztinalja 100% az agyat arra, hogy annak megfelelően működjön, mert a fenotipus egy elnagyolt vázlat alapján jön létre.
Persze egyszerűbb egy bipoláris világban élni, mert akkor nem szükséges gondolkozni, sőt a monopol még jobb ott megmondják mit gondolj.
Nekem hot mindegy, de még MiNDIG leszbikusnak tartom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo +Tartottam ettől. Nem vártam, de sejtettem ennek a napnak az eljövetelét.Sz'al, ha bármelyik szubkultúra holnaptól a...
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest