Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz dabadab #33 üzenetére

szerintem érdemes lenne utánaolvasnod a történetnek, mert nagyon nem arról beszélsz, mint ami volt.
    a próbapadon *MINDEGYIK* tudta a hivatalos határokat. a fóccvágen is.

a bukta akkor keletkezett, mikor mozgólabort csináltak az autókból és kimentek megmérni. ekkor kiderült, hogy utcán gyakorlatilag egy márka autói tudták (ha jól emlékszem, a merci), mindenki másnál sokkal több volt. és erre az induló balhéra borították rá azt, hogy bizonyítékokat adtak elő, hogy a fóccvágen vezetése erről tudott és direkt csinálta. miközben tudni lehet, hogy a többi gyártó vezetése is tudott erről, csak rájuk nem húzták rá a vizes lepedőt.

tehát hogy egyértelmű legyen:
    1. a merci kóser
    2. az összes többi (-merci) nem kóser
    3. az összes többi (-merci -fóccvágen) egyelőre megúszta a szándékosság vádját
    4. a fóccvágenre rábizonyították a szándékosságot

azt gondolni, hogy egy halom gyártó autóira felrakják ugyanazt a vezérlőszámítógépet ugyanazzal a programmal, akkor az egyik jó lesz, a másik meg nem, helytelen. különösen úgy, hogy a bosch, aki az egészet gyártotta, megfelelően időben értesítette a gyártókat arról, hogy fejlesztési céllal benne van a szoftverben ez a funkció, sorozatgyártásba ne adják.

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz dabadab #33 üzenetére

Ha környezetszennyezésről van szó baromira mindegy h próbapadon mit mutat a műsz@r. Szerintem.

(#35) emvy: Régebben a precíziós megmunkálás nem volt olyan szinten mint most, így akkor sokkal nagyobb ráhagyásokkal készültek dolgok -> tartósabb volt. Manapság mikronokról beszélünk amit képesek lemarni egy-egy felületről, mert minek az oda.
    A C5 meg jó autó. Ezért is mondtam amit: nem szabad nemzetiség alapján ítélni, pláne nem csak hallomást elfogadva.

(#36) Blindmouse: mondjuk úgy h a 10 éves kocsik nem mentek egész 100k -t, vagy leheletnyit többet? Aki ilyen statisztikáknak hisz, az magát csapja be. Benne van ezekben a kötelező visszahívás? Benne van a soron kívüli szerviz? Benne van a felhasználás módja? Az inertia amit itt vizsgálnak hol van? MOD Nem értem miért próbálok neked mutatni egy valós perspektívát, amikor Te hívő vagy. :R

Új hozzászólás Aktív témák