- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
szerintem érdemes lenne utánaolvasnod a történetnek, mert nagyon nem arról beszélsz, mint ami volt.
a próbapadon *MINDEGYIK* tudta a hivatalos határokat. a fóccvágen is.a bukta akkor keletkezett, mikor mozgólabort csináltak az autókból és kimentek megmérni. ekkor kiderült, hogy utcán gyakorlatilag egy márka autói tudták (ha jól emlékszem, a merci), mindenki másnál sokkal több volt. és erre az induló balhéra borították rá azt, hogy bizonyítékokat adtak elő, hogy a fóccvágen vezetése erről tudott és direkt csinálta. miközben tudni lehet, hogy a többi gyártó vezetése is tudott erről, csak rájuk nem húzták rá a vizes lepedőt.
tehát hogy egyértelmű legyen:
1. a merci kóser
2. az összes többi (-merci) nem kóser
3. az összes többi (-merci -fóccvágen) egyelőre megúszta a szándékosság vádját
4. a fóccvágenre rábizonyították a szándékosságotazt gondolni, hogy egy halom gyártó autóira felrakják ugyanazt a vezérlőszámítógépet ugyanazzal a programmal, akkor az egyik jó lesz, a másik meg nem, helytelen. különösen úgy, hogy a bosch, aki az egészet gyártotta, megfelelően időben értesítette a gyártókat arról, hogy fejlesztési céllal benne van a szoftverben ez a funkció, sorozatgyártásba ne adják.
-
Ha környezetszennyezésről van szó baromira mindegy h próbapadon mit mutat a műsz@r. Szerintem.
(#35) emvy: Régebben a precíziós megmunkálás nem volt olyan szinten mint most, így akkor sokkal nagyobb ráhagyásokkal készültek dolgok -> tartósabb volt. Manapság mikronokról beszélünk amit képesek lemarni egy-egy felületről, mert minek az oda.
A C5 meg jó autó. Ezért is mondtam amit: nem szabad nemzetiség alapján ítélni, pláne nem csak hallomást elfogadva.(#36) Blindmouse: mondjuk úgy h a 10 éves kocsik nem mentek egész 100k -t, vagy leheletnyit többet? Aki ilyen statisztikáknak hisz, az magát csapja be. Benne van ezekben a kötelező visszahívás? Benne van a soron kívüli szerviz? Benne van a felhasználás módja? Az inertia amit itt vizsgálnak hol van? MOD Nem értem miért próbálok neked mutatni egy valós perspektívát, amikor Te hívő vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekes az alábbi cikk. Kíváncsi lennék a véleményeitekre."Ma már elérték azt a technológiai szintet a gyártók,...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest