Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Igaz, ekkora különbségek megvannak ha azt nézzük.
No, mindegy, nem agyalok, megrendelem a linkelt eladótól.
-
Bozek
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Jogos, én keveredtem bele a szabályokba.
-
unravel
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
azé várjunk meg egy tarrost

-
zako
tag
válasz
energomatt
üzenetére
Közben az első problémámat sikerült megoldanom a transzponder listák szerkesztésével és a megfelelő könyvtárban való elhelyezésével. Így már az összes adót megtalálja (a rádiókat is), amelyekhez nem kell a Tarros kártya. Szépen sorba is rendezgettem őket. Végre letörölhetem a vacak gyári programot...
A második problémán még dolgozom (DVB-C és DVB-T tunerek egyszerre működtetése), de ez már kevésbé lényeges.
-
Sövi
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Köszönöm,ez mind szép és nagyon jó,de ennek nincs manuális beállítása,ez csak automatikusan keres az ország régió szerint.
-
cskadar
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Mindannyiunk okulására kérlek titeket, magyarázzátok el, hogy mit jelentenek ezek az adatok, fogalmak, ne haljunk már meg hülyén! És hogy melyik a jobb érték: a symbol rate 6900 vagy a 6000? és miért más?
-
Sövi
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Köszi a válaszodat,
de fogalmam sincs,hogy miről írtál.
Az enyémben Magyar a menü,de ilyet nem találok. -
Bozek
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
A legegyszerűbb egyébként, ha a TransEdit-et állítod be (a DVBViewer része), ott rákeresel, exportálod azokat a csatornákat, amik kellenek és utána betöltöd a DVBViewer-be. Így legalább nem kell mindig a régieket is újra felvenni a listába, ha változik a csatornakiosztás.
Múltkor én a PID-eket néztem onnan, mert a Tarr Kft. szereti cserélgetni őket, miközben az adó ugyanazon a frekvencián marad...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
energomatt
üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
energomatt
üzenetére
Van amikor el van csuszva a frekvencia fél MHz-cel, és azt is behangolja. Manualisan torold ki.
Igazabol ami necces ebben a tunerban, hogy a BDA drivere kettéoszlik DVB-C és DVB/T/T2/FM/DAB részre igy vagy az egyiket vagy a masikat tudod kulso programba hasznalni. VISZONT a DVB-C az jobb DVBviewerrel míg a többi pedig a gyári programjával, igy összességében nincs is probléma.

-
Bozek
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Igen, használsz külső EPG programot, mondjuk Xepg. Nálam a Tarr-nál egy ideig jó volt, aztán az utóbbi időben már csak 6-7 adónál jeleníti meg az EPG-t a DVBViewer.
-
Bozek
nagyúr
válasz
energomatt
üzenetére
Igen, innen az AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 150108 driver kell Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest