- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyen kütyüt, hosszas várakozás után tegnap meg is érkezett. Azonban vagy én vagyok hozzá teljesen hülye, vagy hardveres a gond, de nem sikerül működésre bírni.
Bedugtam, a Windows észlelte, fel is telepítette magának. Ezt követően letöltöttem az AstroMeta oldaláról a legfrissebb drivert (AMDVBT2 BDA Driver 160614), illetve felraktam a TVR és DVBC TVR programokat.
DVB-T, illetve DVB-C részét is szeretném használni. Adótorony néhány kilométerre van innen, elvileg elég jó a környéken a jel. A kábeltévé pedig, ami itthon van, elvileg kódolatlan. Nincs set-top-box vagy bármi hasonló eszköz. Sima koax-on jön.Na már most, felraktam a legfrissebb drivert és programokat, de a kábeltévés csatornákból konkrétan semmit sem talál meg. Ha a hozzá kapott antennát bedugom és azzal keresek csatornát, ha Magyarországra van állítva a program, nem talál semmit. Austria-ra átrakva viszont talál csatornákat. RTL, TV2, M2 HD is ott van közöttük, elvileg jó jelerősséggel - legalábbis azt mutatja, de csak hang van, kép nincs. Egyszer volt kép, de csak akkor is szétcsúszott vonalak, semmi sem volt kivehető az adásból.
Amit még észrevettem, hogy a CTRL + F billentyűkombinációra megnyíló beállítások alatt, a "device" menüpontnál nincs ott az eszköz. Konkrétan semmi sincs a listán. Ki-be dugdostam párszor, egyszer megjelent, de akkor sem sikerült semmilyen értékelhető csatornát beállítani.
Ezt követően felraktam a hozzá kapott CD-n lévő drivert. A 151102-es volt rajta. Eddig úgy vettem észre, hogy ezzel mindig ott van a device menüpontnál a tuner. Sajnos ezzel is ugyanaz az eredmény mint a legfrissebb driverrel, azaz semmi.
Amit még kifelejtettem, hogy próbáltam asztali gépen, illetve laptopon is a tunert. Az a néhány alkalom amikor sikerült néhány csatornát elmenti (de ugyebár nem volt kép) az a laptopon volt, az asztali gépnél a DVB-T résznél sem talál semmit.
Egy kicsit össze is vagyok zavarodva. A TVR Player kell a DVB-T-s adáshoz, a DVBC-s program pedig akkor ha kábeltévét nézném, ugye?
A driverek közül pedig az első (tehát amelyikben nem szerepel, hogy "for build... akármi") kell, ha a gyári programokkal szeretném használni?Mit javasoltok, mit próbáljak még ki? Halott lehet a tuner? Kezdhetem fogalmazni a levelet az eladónak?
-
bajaki
őstag
válasz
energomatt #676 üzenetére
Igaz, ekkora különbségek megvannak ha azt nézzük.
No, mindegy, nem agyalok, megrendelem a linkelt eladótól.
-
bajaki
őstag
válasz
Jetteroh #674 üzenetére
Nem az ebay-es értékelési rendszerre gondoltam. A legjobb értékelésű eladó is árulhat szemetet.
Mivel olvastam itt a fórumon, hogy többeknek problémája adódott az eszközzel, ezért kérdeztem, ki melyik eladótól rendelte. Többen is árulják az eszközt, akár 2000 forintos árkülönbséggel is. Ki tudja, lehet, hogy nem is ugyanabból a forrásból származik.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Van olyan ebay-es eladó akitől már többen is rendeltetek ilyen tunert és rendben volt?
Tőle rendelhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest